Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My máme nakonec opravdu vytoužený zděný sprcháč - i když nakonec v úplně jiném domečku ![]()
![]()
![]()
![]()
Holky, od kolejních dob sprchu miluju a moc, moc moc se na ni těším. A dokonce bude v mojí koupelně a nebudou mi tam courat cizí chlapi jak na koleji ![]()
Jen mi radost kazí dešťová sprcha, která tam je, měla bych raději klasickou s hadicí. Ale to snad nebude neřešitelný problém. A třeba se mi to zalíbí.
L.
Lesino, ja jsem asi mimo, ale co je destova sprcha - pokud teda nepocitam klasicky desticek venku, coz urcite nemyslis ![]()
Jinak my puvodne chteli take klasicky zdeny sprchac, ale po vyzdeni pricky jsme ji nechali zase zbourat (no meli z nas radost), protoze se tim samo nase „kópelka“ ztemnila a zmensila. Ted je tam klasicky ctvrtkruh 90×90 kvuli sirokoramennemu manzelovi
a vypada to moc hezky - je to „vzdusne“ a svetle. Navic za 3 roky (po zaruce na polozeni strechy) planujeme do koupelne privest denni svetlo svetlovodem (bohuzel nemame v koupelne okno - muj sen)
Ted resime nepatrny detail - manzel ani ja nechceme tu klasickou sprchovaci tyc, jen 2-3 hacky na sprchu s hadici - kazdy podle nasi velikosti a vsichni pribuzni tvrdi, ze je to naprosta blbost - tak nevim, poradte zkusene sprcharky
Diky.
Neprihlasena, z prace pisici Hanka1
DObry vecer,chci se zeptat mate zkusenosti se sprch. koutem a jeho poškrábání na chromu.Nám to bohužel nechtějí reklamovat.Vubec nevíme co stím a to nam ještě k tomu teče zrohu ,pán to byl znovu zasilikonovat a stejně to tam teče.Už jsme z toho otrávený.
Ahoj, ja mam problem najit firmu, ktera mi udělá sprchový kout ze tří tvrzených skel a z toho jedny otevírací jako dveře. Jednoduše - dvě pevná skla naproti sobě a mezi nimi otevírací jako dveře. Za rozumnou cenu… jedna firma mi nabídla za 51000,– to mi prijde sakra hodně. Nemáte někdo zkušenosti? ![]()