Jak dlouho jste dávali Sam Simplex?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak dlouho jste dávali Sam Simplex?
Ahoj, jak dlouho jste dávali Sam Simplex? V návodu jsou tři dny a pak se popř. poradit s lékařem. Ale mudra teď bude mít zrovna dovolenou. Zatím dáváme 10 kapek do každého mlíka tzn. 7× denně a zabralo to. Teď ale nevím, jestli můžu pokračovat nebo jestli nemám snížit dávku. Je nám šest neděl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
d narozeni do 4mesicu
v porodnici rikali ze se prestavat nemusi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nooo v lékárně říkali, že je to dlouhodobá záležitost. malý je malinko přes měsíc a zítra kupuju už třetí kapičky, a do každého papání dávame 15kapek… je to lepší, tři dny asi moc nezaberou, je to na dýl, malá i ted má problémy s kakánim a tyhle kapky pomáhaj na prdíky celkem dobře…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my dávali snad pět měsíců, v kuse… můj dr. říkal bez problémů, dávala jsem pravidelně, a když už byli prdíky lepší, tak jsem postupně ubírala, až jsme je vysadili úplně. a hlavně co mám zkušenost u obou svých dětí, tak nám začali zabírat až tak po třech čtyrech dnech..takže dlouhodobě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasně, dávala jsem taky dobrých pět měsíců. Doktorka říkala, že účinek to má právě při dlouhodobém užívání. Měla jsem strach přestat, aby se jí koliky nevracely. Dělalo nám to dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bez pauzy, asi 5 měsíců. Ke konci jsme zaměnili za Lefax, ten byl lepší si myslim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit