Jak dlouho jste dávali Sam Simplex?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1823
12.6.10 20:55

Jak dlouho jste dávali Sam Simplex?

Ahoj, jak dlouho jste dávali Sam Simplex? V návodu jsou tři dny a pak se popř. poradit s lékařem. Ale mudra teď bude mít zrovna dovolenou. Zatím dáváme 10 kapek do každého mlíka tzn. 7× denně a zabralo to. Teď ale nevím, jestli můžu pokračovat nebo jestli nemám snížit dávku. Je nám šest neděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
12.6.10 20:58

d narozeni do 4mesicu :) v porodnici rikali ze se prestavat nemusi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
12.6.10 21:14

nooo v lékárně říkali, že je to dlouhodobá záležitost. malý je malinko přes měsíc a zítra kupuju už třetí kapičky, a do každého papání dávame 15kapek… je to lepší, tři dny asi moc nezaberou, je to na dýl, malá i ted má problémy s kakánim a tyhle kapky pomáhaj na prdíky celkem dobře… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
12.6.10 21:58

my dávali snad pět měsíců, v kuse… můj dr. říkal bez problémů, dávala jsem pravidelně, a když už byli prdíky lepší, tak jsem postupně ubírala, až jsme je vysadili úplně. a hlavně co mám zkušenost u obou svých dětí, tak nám začali zabírat až tak po třech čtyrech dnech..takže dlouhodobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
13.6.10 11:16

Jasně, dávala jsem taky dobrých pět měsíců. Doktorka říkala, že účinek to má právě při dlouhodobém užívání. Měla jsem strach přestat, aby se jí koliky nevracely. Dělalo nám to dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8444
17.6.10 14:37

Bez pauzy, asi 5 měsíců. Ke konci jsme zaměnili za Lefax, ten byl lepší si myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí