Jak dlouho trvá chřipka u dítěte?

6024
8.2.19 19:30

Chripka je pry nakazliva 7-10dni.
Syn mel mnohem lepsi prubeh nez ja, ja 3 dny o sobe nevedela.
Drzim palce at to mimco nechytne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4154
8.2.19 19:32

U nas 3 dny horecek a pak kasel skoro 14dni,myslim,ze infekcni to bude minimalne tyden.Tak hlavne kojit,at ma miminko protilatky.Mela jsem prisernou chripku,kdyz bylo male asi 2 mes,byla nedonosena a porad se zloutenkou,odsavala jsem porad mleko kvuli protilatkam,i kdyz se mnou cloumala zimnice a mala to nechytla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
8.2.19 19:33

Jestli mimi kojíš, tak se můžeš trochu uklidnit, kojená mívají mnohem lehčí průběh. Vlastní zkušenost mi to potvrzuje, akorát je protivné, jak kvůli rýmě chrochají při kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
8.2.19 19:45

Kojim. Taky je blby, ze manžel ještě včera na sobě nic necítil a miminkem se mazlil a choval ho, když jsem musela byt u dcery, takže si říkám jestli je vůbec ještě šance, ze mimi nic nemá :roll:
Dekuju vám za povzbudivé komentáře. No já i premyslela, ze bych to cíleně chytla, abych dostala protilátky a ty předala miminku. Jenže když vidím malou a manžela jak jsou hotovi, tak nevím jak bych se o obě pak starala… proste asi budu doufat. Mám je kazdyho zvlášť v místnostech, ale ty bacily jsou stejně všude a nosí se to sem a tam :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
8.2.19 19:46

Tak je rozdíl, jestli je to chřipka, nebo viróza. Ta mívá obecně kratší a lehčí průběh. Chřipka může trvat i 10 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
8.2.19 19:50

Já asi moc neuklidním..syn 5let od pátečního večera vysoke horečky do nedele. V posteli ležel a nebyl schopen nic dělat ještě do včerejška,teď se to teprve začíná lepšit…chřipku jsem chytla též a je mi stále na nic…držím palce,ať jste co nejdříve fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
8.2.19 19:51

@Aduš8 myslím, ze chřipka. Má teploty opravdu vysoké a bolí ji jen kdyz se ji dotkneme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
8.2.19 19:56

@Ondule no já si bohužel ten průběh takhle představuju i u nás. Navíc všude slyším jak se ty nemoci projedou celou rodinou. Jsou nějaké agresivní asi :nevim: nejvíc mám ale strach o to mimco. Já jsem malou takhle vyrizenou ještě neviděla :( většinou řádi v jakýmkoliv stavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
9.2.19 07:27

U nás to bylo kus od kusu. 4 letý syn začal minulý týden, horečky ke 40 měl 4 dny, pak už byl celkem ok, po 7 dnech naprosto. Ten 4. den vecer začal horeckovat i starší syn. Toho to drželo 3 dny, pak už byl celkem dobrý, teď po týdnu už vypadá úplně v pořádku, jen rýma dobíhá. Pak jsem odpadla já, totálně - 5 dní vysokých horeček a neschopná čehokoli, maximum bylo nakojit mimino. To (13 měsíců) to nakonec stejně chytlo, ale zdá se, že protilátky ode mě pomohly, protože vysoké horečky mělo jen cca 48h, A to jí do toho ještě lezou zuby.
Narozdíl ode mě dětem skvělé zabíraly léky, já i přes střídání po 4h jsem se nedostala 4 dny pod 38.5, byl to mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
9.2.19 08:51

U nas jsem to pred tydnem chytla ja a pak uz nikdo. Ale neustale jsem vse strikala (kliky, sprchu,wc..) neustale jsem si sanytolem drhla ruce a kdyz jsem vylezla mimo loznici nosila jsem rouzku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
9.2.19 15:18

Tak dnes to vypadá dobře. Včera v 8 večer dostala nurofen a celou noc už byla bez teplot. Dnes v 10 dopoledne měla cca 38,2, tak jsme ještě nurofen raději dali a doteď Ok. Uvidíme večer. Teď má kašel, takový ten chrchel, tak dávám stoptusin. Ryma zatím jen slaboucka. Akorát má teda prujem, ale doufám, ze by to mohlo byt jen z těch teplot (?). Prcek zatím bez příznaků. Tak snad nic nechytne. Ještě přežít následující týden a snad už se nenakazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí