Jak dlouho UM v ohřívačce?

25
23.7.22 03:01

Jak dlouho UM v ohrivacce?

Zdravim. Jak dlouho mohu nechat UM v ohrivacce Philips, na funkci „-uchovani teploty?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
23.7.22 06:43

UM bych připravovala vždy čerstvé. Tudíž pár minut, aby se ohřálo na požadovanou teplotu a co miminko nevypije, vylít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11845
23.7.22 06:51

Hotové mléko určitě nenechávat nijak dlouho..max než např. Mimčo prebalis nebo vykoupes…zvlášť v tomhle horku by se pěkně rychle skazilo a mimčo by mělo bolení, ne li něco horšího… Já jsem ji použila vždy max na ohřátí mléka když jsem malou koupala abych ji ho pak hned mohla dát a ona mi hezky usnula jinak jsem si vždy ohřála požadované množství vody v mikrovlnce..je to rychlejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
23.7.22 07:10

Malej (3 tydny) dostal UM z ohrivacky, kde jsme ho nechali v udrzovacim modu zahrate 5 hodin, asi chyba to ted vime. Mame ted plasit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
23.7.22 08:03

Plašit určitě ne, ale už bych to nedělala. Ono si k tomu mlíku stačí čuchnout třeba i po půl hodině a už je to ekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
23.7.22 08:12

Neplasit. Nic hrozného se mu nestane. V ohřívačce má být jen lahvička s vodu. Jakkoliv dlouho. A pak těsně před použitím přidat um. Ono to mlíko v té ohřívačce totiž rychle kvasí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9058
23.7.22 08:46

Ohřívačka je na ohřátí vody ne hotového mléka. A za mě teda lepší než mikrovlnka, z té mléko brzy chladne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová