Miminko se kroutí u kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
83
21.7.22 16:53

Miminko se kroutí u kojení

Potřebuji pomoc s bolestí bříška u miminka. Malému je měsíc.
Každé kojení je u nás boj, malej se kroutí, pere, tahá bradavku a snaží se tlačit. Toto ovšem dělá každé kojení. Výjimečně ne.
Máme espumisan, babycalm. Capicky biogaia. Já nejím nic co by mělo dráždit. A nevím jak malému pomoci.
Vesměs každé ráno ho kojim bez plenky, jen na podložce a nechám ho pěkně vykadit. Ale pak v průběhu dne už jen tlačí u kojení, s plenkou, bez plenky a nejde to. Brečí u toho, tahá za bradavky. Je takový plačtivý, ani přes den a v noci mu nejde zaspat. S masážemi bříška jsem jaksi neuspěla, protože, když spí..tak ho nechci budit a pak jak se vzbudí, tak už pláče a masáž je mu nepříjemná. Cvičení s nožičkami zkouším, ale nemá to žádný efekt. Neslyším žádné prdění, při cvičení nožiček, jen ráno při tom kojení, když se to povede.
Zkoušela jsem i nad umyvadlem, ale to se jen vyčůrá. Teda snad to dělám správně ;) Nahřívací polštářek, také bez efektu. :?
Už fakt nevím, jak mu ulevit :nevim: laktační poradkyně u nás byla a přisátí..atd je v pořádku. Rourku jsme zkoušeli večer a někdy se mu uleví, ale někdy ne a přes ten den rourku nezkousime.

Příspěvek upraven 21.07.22 v 17:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
181
21.7.22 17:06

S prvni dcerou jsme se trápily a pomohl jen čas. Jakmile se začala ve 4 měsících přetáčet a byla aktivnější, hned to bylo lepší. Zkusila bych ještě šátek, nosítko, jestli by mu v této póze nebylo příjemněji. A co mohu doporučit Pupík, namazání bříška u dalších dětí pomáhalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
21.7.22 17:10
@pamapi píše:
S prvni dcerou jsme se trápily a pomohl jen čas. Jakmile se začala ve 4 měsících přetáčet a byla aktivnější, hned to bylo lepší. Zkusila bych ještě šátek, nosítko, jestli by mu v této póze nebylo příjemněji. A co mohu doporučit Pupík, namazání bříška u dalších dětí pomáhalo.

Jo ještě jsem zapomněla že někdy, když je plačtivý mu pomůže lezet na bříšku, s dudlíkem. Ale spíš ho to uklidní, a usne, neslyším žádné prdění. Ale musí mít naladu, někdy je to horší. Šátek jsem také zapomněla, že ten má někdy úspěch také, jen ho nesmím vyndat, tak se hned probere. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.22 19:13

My jsme na boleni davali kminovy odvar stridave s fenyklovym
zlepseni nastalo, ale uplne to pominulo az samo v cca 4 mesici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
23.7.22 15:11

Ahoj, zrovna se s tím taky potýkáme. Vždy zabrala masáž bříška, ale u toho už place a odmítá, ale zjistili jsme ze se mu začala líbit poloha na tygrika. Manžel mu vždy ještě trochu dlani zatlačí do bříška a pak to jede. Jen to chce trpělivost. Vždy to působí až tak po 15minutach, začne se kroutit a už prdi a prdi. Tak to treba taky jeste muzete zkusit pokud jste tak jiz neudělali :lol: Jinak bych se nebála používat častěji tu trubičku, když nic jiného nezabírá. Držím palce ať nám to brzy skončí :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová