Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Samozrejme. Na me kojis teda jeste dost navic. Ze stejneho duvodu jsem prestala ja ve 2 letech, jen pred spanim a obcas v noci, pres den ne a citila jsem, jak ze me uplne vysava silu, ziviny, energii. To same s druhym ditetem, s nim jsem skoncila ve 2,5 ze stejneho duvodu.
@blumen a cítila jsi potom teda více emergie, úlevu? Někdy si říkám, jestli to není sugesce, že za to může kojení. Jediné, co mě ještě brzdí je to, že nevím, ji budu pak uspávat.
Klidně. Mě kojení vysávalo dokonce víc než těhu. A to jsem kojila jenom 18m… a pořád máš přerývaný spánek, to taky dlouhodobě dává hnusně zabrat.
@Anonymní píše:
@blumen a cítila jsi potom teda více emergie, úlevu? Někdy si říkám, jestli to není sugesce, že za to může kojení. Jediné, co mě ještě brzdí je to, že nevím, ji budu pak uspávat.
Ano, citila jsem se hned lip, navic jsem si koupila i vitaminy, dle me se vse lip vstrebavalo pak. Pomohlo mi to. A v obou pripadech jsem si zalepila prsa naplasti, rekla, ze me to boli, a bylo to bez problemu. Mladsi byl zavislak a divila jsem se, jak to bylo bezproblemove.
Mě na to pomáhalo MagneB6 v sáčcích..taky jsem kojila do 2,5let, obě..u druhé dcery jsem byla úplně už vyřízena, kojila.jsem v noci víc jak novorozence ![]()
Ahoj,
myslíte si prosím, že bych mohla být unavená z kojení? Když už kojím více méně jen na uspání, občas v noci a tak jednou přes den…cítím se strašně unavená poslední dobou, taková jakoby vycucaná. Mě osobně kojení už docela vadí, ale malá je závislačka. Jsou jí 2 roky. Už nějaké pokusy proběhly, a teď jsme na tom takto, že kojim, ale málo. A také mě přijde, že jsem častěji nemocná, spíše rýmy a tak.. tak nevím, zda by to mohlo být tím.
Děkuji případně za radu