Jak dlouho můžu být v tom?

8
15.1.18 20:58

Jak dlouho v tom?

Ahoj holky, tak jsme se po roce a půl již také dočkali :srdce: V sobotu ráno první test, odpoledne druhý (ten dražší). K doktorce jdu až v pátek, tak se ptám, jestli nemáte zkušenosti. Poslední menstruace - začátek 12.12. ale jen tři dny a vyjímečně slabá, těhotenské příznaky (bolest prsou) již týden na to. Čárky na testech ale slabé. Je možné, že jsem byla těhotná tedy již v době poslední menstruace? Že bych i po té době měla nízkou hladinu hormonu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2495
15.1.18 21:01

@Whittie udelej zitra jeden test stejne znacky, pokud poroste sila carky, tak je to dobre. :palec: a muzes byt tehotna max 14 dnu podle tech testu, ale uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.1.18 21:06

@Vicky1 To si spíše počkám na doktorku, po té době už mám těch testů plné zuby :D Jen mě napadlo, jestli nemá někdo zkušenost se slabými čárkami i po delší době těhotenství. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
15.1.18 21:11

@Whittie podle sily druhe // budes tehotna chvilku. Podle me termin posledni ms sedi. Pokud by to bylo tehotenstvi z predchozi ms, tak by testy byly hodne slaby a asi by bylo neco spatne :think:
Test bych urcite zopakovala, abys vedela, jak carka sili, do patku je jeste hodne casu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
15.1.18 21:12

Pokud jsi těhotná tak 12-20 dní, což podle testu vypadá, MUDr. nemusí vidět vůbec nic… to až třeba ve 3-4 týdnech… a srdíčko ještě později…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
15.1.18 21:21

@Whittie Já myslím, že jsi těhotná chvilku :) Opakuj za dva test a uvidíš, měl by sílit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
15.1.18 21:22
@Eule píše:
Pokud jsi těhotná tak 12-20 dní, což podle testu vypadá, MUDr. nemusí vidět vůbec nic… to až třeba ve 3-4 týdnech… a srdíčko ještě později…

Přesně tak, jdi až tak za další dva týdny, je brzy. Budeš zbytečně plašit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.18 21:29

Souhlasim s holkama. Nema smysl chodit brzo, mam s tim spatne zkusenosti. Dr. rekne, ze vidi JEN!! xyz, Ty budes mit nervy na pochodu a za mesic bude vse uplne v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
15.1.18 21:33

Doktorka jeste nic neuvidi, ani bych do sebe nenechala " stourat", ale nech si vzit krev na hcg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
15.1.18 21:43

@Whittie Já vím, že jsi v euforii, že se konečně zadařilo a gratuluji. S tou doktorkou bych nepospíchala, nic moc tam neuvidí. Stejně ti řekně, ať přijdeš za 14 dní, že se uvidí. Abys byla těhotná dýl, si nemyslím, na to je test příliš slabý. Spíš jsi těhotná chvíli, jak píšou holky. Bohužel vždy je to 50:50, musíš být trpělivá a počkat, jestli se to bude správně vyvíjet. Vím, o čem mluvím. Sama jsem zažila špatný i dobrý konec. Teď jsem znovu těhotná a k doktorce se chystám až 22. ledna (poslední MS jsem měla 1. prosince).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
15.1.18 21:46

Si kup ten digitální test, ukáže ti jak dlouho si těhotná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
16.1.18 08:01

@Whittie ja prave spatnou zkusenost mam :( v prosinci varka na testu, ale slaba, pak dokonce zmizela, prisla o tyden dyl menstruace, pak jsem dal 14 dni spinila, jemze test porad stejne pozitivni, po Novem roce krev krev krev rostlo to, ale strasne pomalicku, v minulem tydnu to uz statnovalo a vcera uz pomalicku kleslo, tak doufame s doktorem, ze to odejde co se to vstreba jestli je to mimo… ale necjci te strasit, ty mas na svou fazi krasne carecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
16.1.18 08:04
@Laurie píše:
Si kup ten digitální test, ukáže ti jak dlouho si těhotná :)

přesně. Clearblue digital za 200 Kč, a máš jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.1.18 03:48

Koupím teda dnes ještě ten Clearblue)) V euforii jsem, to je jasné, ale upřímně vůbec si nechci připouštět, že by to nemuselo dopadnout, po té době prostě musí :D + teda pro někoho nesmysl, já na to věřím, ale byla jsem tři měsíce zpět u kartářky a ta mi to řekla včetně jiných věcí, které již i vyšly))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
17.1.18 07:11
@Whittie píše:
Koupím teda dnes ještě ten Clearblue)) V euforii jsem, to je jasné, ale upřímně vůbec si nechci připouštět, že by to nemuselo dopadnout, po té době prostě musí :D + teda pro někoho nesmysl, já na to věřím, ale byla jsem tři měsíce zpět u kartářky a ta mi to řekla včetně jiných věcí, které již i vyšly))

Jen bacha, Clearblue DIGITAL! ten nejdražší.
Existuje těhu test Clearblue EASY a Clearblue PLUS, tak ty nejsou s indikátorem početí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí