Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky jsem byla nedockava s zkousela jeste driv nez ty
malilinkatej duch tam byl, 5 dnu pred ocekavanou ms uz jasne viditelnej. To bylo u druhe dcery. U prvni tri dny po vynechane ms a dusik sotva viditelny. Oba byly mamatest 10
A jak dlouhy máš cyklus? Já 28 dní. U prvního tehu jsem si ho dělala až den po, ale pamatuji si že se mi chtělo pořád na záchod jako teď.
Já měla čtyři dny před menzes dálnici. Těhotenský příznaky jsem měla tak jasný, že jsem ani test nepotřebovala. Ale bylo to třetí těhotenství.
Ja mela i driv, je to prave podle dne ovulace. Mam ji uz 13dc takze mi testy ukazuji ducha uz 20 - 21dc. A cyklus mam 29. Takze kdybys mela ovulaci driv klidne bys uz mohla naznak mit ![]()
Tak jste mě to tak navnadilo, ze si ho dojdu koupit, ale čekám že bude stejně negativní.
Ja myslim, ze urcite. Ja se testovala snad tyden pred ocekavanou MS (nedockavka
) a mam dobrou zkusenost s krevnim TT, stal sice asi kolem 200 kc, ale ukazal mi pozitivitu cca 4 dny pred ocekavanou MS, slabsi carku. Klasicky TT z moci s citlivosti 10 mi ukazal 2 dny pred MS slabou carku take a tak uz pak jen silila
Jestli chces, klidne to zkus.
Tak jsem zkusila a negativní. Tak uvidím jestli mi dorazí za několik dní menstruace.
@Anonymní píše:
Tak jsem zkusila a negativní. Tak uvidím jestli mi dorazí za několik dní menstruace.
Drzim palce at se zadari, ono to spolehlive ukazuje nejdriv az v den ocekavane MS, navic zalezi kdy byla ovulace ![]()
Holky, oživuji diskuzi, tento cyklus mám nějaký zvláštní 4dny po MS jsem začala lehce spinit, ob den a vždy jen ráno a přes den nic, pak asi od 18.dne cyklu už bylo každý den hnědé zaspineni, ale zase třeba jen ráno a teď Posl. Dva dny je tam i trocha krve, ale jen když jdu na záchod, tak si toho všimnou na papíře, zkusila jsem tehu test a byl slabé pozitivní! Ovu byla brzo, asi 12.den cyklu… Jen neví., co je to špinění… Nemáte zkušenost? Na gyndu jdu v pátek..
@bilami Ja na začátku těhotenství také špinila nejprve slabě potom silněji a nakonec 2 dny i lehce krev. Byla jsem vyděšená, ale prý je to ze začátku normální a spoustě žen se to stává. Gynekolozka mi nasadila léky na udržení a vše bylo v pořádku. Určitě se nestresuj pokud z tebe krev vyloženě neteče cely den jak u menstruace. Držím palečky a dej vědět jak jsi dopadla ![]()
No, jelikož to posledně nedopadlo-v půlce února samovolny potrat bez revize, tak je těžké se nestresovat😒, ale díky za slova podpory, snad ms nepřijde, dám vedet😊
@bilami nezostava nic ine nez cakat co sa bude diat telo si samo rozhodne
v takomto stadiu clovek nic nezmoze
…ale treba mysliet pozitivme ![]()
@Janli
Ahoj 😊 20.12. jsem měla ovulaci.
29.12. Nechráněny takže 9 dní po ovulaci. Je nějaká šance? 3.1. by měla přijít ms.. 😏 ![]()
@Baczn ahoj. 9 dní po ovulácii nemôžeš otehotnieť. Ak sa snažíte o Mimi tak nabudúce sa treba snažiť v priebehu ovulácie 🙂
Ahojky holky, v sobotu mám dostat menstruaci. Nevím kdy mam ovulaci, ale už pár dní mě občas lehce pobolivava břicho a hlavně se mi chce neustále čůrat a to přitom málo piju a normálně chodím jen párkrát. Ukázalo se některé z vás čárka takhle před menstruaci? Nevím jestli má smysl běžet pro test.