TT pět dní před menstruaci

Anonymní
15.1.18 14:11

TT pět dní před menstruaci

Ahojky holky, v sobotu mám dostat menstruaci. Nevím kdy mam ovulaci, ale už pár dní mě občas lehce pobolivava břicho a hlavně se mi chce neustále čůrat a to přitom málo piju a normálně chodím jen párkrát. Ukázalo se některé z vás čárka takhle před menstruaci? Nevím jestli má smysl běžet pro test.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1299
15.1.18 14:18

Taky jsem byla nedockava s zkousela jeste driv nez ty :oops: malilinkatej duch tam byl, 5 dnu pred ocekavanou ms uz jasne viditelnej. To bylo u druhe dcery. U prvni tri dny po vynechane ms a dusik sotva viditelny. Oba byly mamatest 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.18 14:21

A jak dlouhy máš cyklus? Já 28 dní. U prvního tehu jsem si ho dělala až den po, ale pamatuji si že se mi chtělo pořád na záchod jako teď.

• Citovat
  • Upravit
Janli
15.1.18 14:42

Já měla čtyři dny před menzes dálnici. Těhotenský příznaky jsem měla tak jasný, že jsem ani test nepotřebovala. Ale bylo to třetí těhotenství.

• Citovat
  • Upravit
749
15.1.18 14:47

Ja mela i driv, je to prave podle dne ovulace. Mam ji uz 13dc takze mi testy ukazuji ducha uz 20 - 21dc. A cyklus mam 29. Takze kdybys mela ovulaci driv klidne bys uz mohla naznak mit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.18 15:09

Tak jste mě to tak navnadilo, ze si ho dojdu koupit, ale čekám že bude stejně negativní.

• Citovat
  • Upravit
44
15.1.18 19:01

Ja myslim, ze urcite. Ja se testovala snad tyden pred ocekavanou MS (nedockavka :oops: ) a mam dobrou zkusenost s krevnim TT, stal sice asi kolem 200 kc, ale ukazal mi pozitivitu cca 4 dny pred ocekavanou MS, slabsi carku. Klasicky TT z moci s citlivosti 10 mi ukazal 2 dny pred MS slabou carku take a tak uz pak jen silila :-) Jestli chces, klidne to zkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.18 19:18

Tak jsem zkusila a negativní. Tak uvidím jestli mi dorazí za několik dní menstruace.

• Citovat
  • Upravit
44
15.1.18 19:44
@Anonymní píše:
Tak jsem zkusila a negativní. Tak uvidím jestli mi dorazí za několik dní menstruace.

Drzim palce at se zadari, ono to spolehlive ukazuje nejdriv az v den ocekavane MS, navic zalezi kdy byla ovulace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
6.4.19 22:23

Holky, oživuji diskuzi, tento cyklus mám nějaký zvláštní 4dny po MS jsem začala lehce spinit, ob den a vždy jen ráno a přes den nic, pak asi od 18.dne cyklu už bylo každý den hnědé zaspineni, ale zase třeba jen ráno a teď Posl. Dva dny je tam i trocha krve, ale jen když jdu na záchod, tak si toho všimnou na papíře, zkusila jsem tehu test a byl slabé pozitivní! Ovu byla brzo, asi 12.den cyklu… Jen neví., co je to špinění… Nemáte zkušenost? Na gyndu jdu v pátek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
6.4.19 23:22

@bilami Ja na začátku těhotenství také špinila nejprve slabě potom silněji a nakonec 2 dny i lehce krev. Byla jsem vyděšená, ale prý je to ze začátku normální a spoustě žen se to stává. Gynekolozka mi nasadila léky na udržení a vše bylo v pořádku. Určitě se nestresuj pokud z tebe krev vyloženě neteče cely den jak u menstruace. Držím palečky a dej vědět jak jsi dopadla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
7.4.19 01:41

No, jelikož to posledně nedopadlo-v půlce února samovolny potrat bez revize, tak je těžké se nestresovat😒, ale díky za slova podpory, snad ms nepřijde, dám vedet😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
7.4.19 08:22

@bilami nezostava nic ine nez cakat co sa bude diat telo si samo rozhodne :think: v takomto stadiu clovek nic nezmoze :zed: …ale treba mysliet pozitivme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.1.20 19:28

@Janli
Ahoj 😊 20.12. jsem měla ovulaci.
29.12. Nechráněny takže 9 dní po ovulaci. Je nějaká šance? 3.1. by měla přijít ms.. 😏 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
1.1.20 21:41

@Baczn ahoj. 9 dní po ovulácii nemôžeš otehotnieť. Ak sa snažíte o Mimi tak nabudúce sa treba snažiť v priebehu ovulácie 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí