Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
My jsme očkovali Trivivacem reakce byly podobné, horečky myslím trvaly tři dny, pak se Anežka osypala, takže nejspíš si prodělala lehčí formu jedné z těch nemocí. Zrovna jsme se v té době stěhovali, takže jsem si nejdřív myslela, jestli nemá ty horečky z rozrušení, ale vyrážka pak byla jasná. Konzultovala jsem to po telefonu s doktorkou, a ta to potvrdila. Je dobré to říct pediatričce, že byla taková reakce, protože pak se doporučuje mnohem větší odstup na další dávku (pokud tohle už nebyla ta druhá). Anežka tu druhou dávku dostala rok po první a reakci neměla žádnou.
Ahoj, my jsme měli teploty po Priorixu přes 39, začalo to 8. den po očkování, trvaly asi 4-5 dnů. Octové ponožky i vlažnou koupel jsme dělali, i když měl studené nožičky, protože ty teploty byly velice vysoké a nic jiného nepomáhalo..
Ahoj my měli reakci 10 den a malý měl teplotu přes 38,5 -39.A měl hodně zvětšené uzliny za ušima a na krku a na tříslech.Teplota trvala jeden den.A já jsem mu tedy dal sirup na teplotu.Tak at to máte brzo za sebou ![]()
My ted byly na priusnice, zardenky a spalnicky a taky už 3dny teplota ![]()
Ahoj maminky, jsme 8. den po očkování Priorixem Tetra a malej má od noci teploty 38,5-39 C, můžete mi prosím napsat, jak dlouho trvají teploty, zhruba? A´T vím, s čím mám asi počítat.
Ještě se zeptám, když má prcek při teplotě studený ručičky i nožičky, mohu mu dát ty „octové ponožky“ ?
Moc děkuji za reakce MOnika