Jak dlouho Vás nechali přenášet?

3968
14.2.11 12:38

Jak dlouho Vás nechali přenášet

Ahoj holky :-D
Chtěla jsem se zeptat-jak Vás dlouho doktoři nechali přenášet a do jakého týdne se vlastně může přenášet? Já jsem dneska 40+6. Dnešní kontrola i s monitorem v pořádku, tlak taky dobrej-to že jsem oteklá jak blázen, že jsem se skoro nevešla do bot-tak komentář byl to je ke konci těhotenství normální. No a na další kontrolu jdu ve čtvrtek, pokud do té doby neporodím sama. To už budu 41+2 a mám pocit, že prostě do čtvrtka už nevydržím-bolí mně celej člověk a chodit no chodím jak kachna :cert: Zkoušeli jsme sex, procházky, schody, horkou vanu a prostě nic :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101682
14.2.11 12:42

Tak já porodila sama 40+6, ale jeden dr. v porodnici říkal, že 14 dní a druhý chtěl už v tom 40+6 dávat nějaké léky na vyvolání kontrakcí - ne přímo porodu, něco jiného, ale už jsem zapomněla co, no poslala jsem ho s tím dopoledne do háje a večer se malý narodil, cca 1,5h od prvních kontrakcí, tak to si nedovedu představit co by se dělo, kdyby mi to fakt dal.
Jo a na kontroly jsem musela chodit obden už od 40+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
14.2.11 12:50

Ahojky,tak ja jsem 41+1tt rano nastupovala na vyvolani a druhy den navecer jsem porodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
14.2.11 12:52

termín jsem měla 27.1. a syn se spontálně narodil až 10.2. Byla to ale fakt fuška! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
14.2.11 12:54

já rodila 40+5, ale říkali mi že nejdýl mě nechají 10 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
14.2.11 13:01

Mně nechly přenášet přesně týden a pak mi zavedl Dr tabletu a ještě ten den jsem porodila. :palec: Přeji Ti ať už to máš brzy za sebou, ještě teď si pamatuji, jak jsem jsem byla ten poslední měsíc oteklá snad úplně všude. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
14.2.11 13:02

Nechávají 10 dnů od termínu určovaného z utz.Dřív vyvolávání u nás nedělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
14.2.11 13:08

Ahoj já po 11 dnech sama porodila. Den nato jsem měla nástup do porodnice. U nás prý 41+5 je důvod k hospitalizaci...... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
14.2.11 13:14

Ahojky - u Matyho mi porod začali vyvolávat 41+1 (večer téhož dne byl na světě) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1648
14.2.11 13:25

Jo hromnice, myslím si, že to asi budeme mít podobný, baráček jsem celičký vysmejčila, tuleníčko bylo, připravené vše je, malá dole dloube slušně, otevřená jsem už druhý týden na 3 prsty, v sobotu se v noci přidaly i křížové bolesti, celou noc jsem nespala a neděle a dnešek naprosto nic nového, rezignuju na babské rady, nepomohlo naprosto nic ani hroká koupel, plodovku jsem ani v jednom těhu stavu neviděla ani z rychlíku a přesně jako teď se to připravené tělo zarazilo, tak jsem to měla i předešlá těhotenství. budopu prý taky vyvolávat, pokud nerozjede Hamilton ve čtvrtek, tak do deseti dnů od termínu PM, tak jsem z toho dost špatná asi jako ty :nevim: , první porod byl taky přenášený a pak byly problémy, druhý plánovaně vyvolaný a v pohodičce, tenhle chtějí taky spontánně, ale když to prostě nechce je to na dvě věci :-? já snad ve četvrtek budu skákat ze stolu :think: přeju ti abys zbytečně dlouho nepřenášela, pak už je to taky o velikosti dítěte, někdy je to naprosto zbytečný trápení nervů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
14.2.11 13:33

Ahoj, mě nechali přenášet 11 dní, takže porod mi vyvolávali ve 41+4tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
14.2.11 13:41

Ahoj,tak já jsem měla termín 28.8 a malá se narodila 11.9.,Nechali mě docela dlouho,ke konci to bylo fakt dost únavné,ale zvládli jsme to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
14.2.11 13:52

říkali mi že musím porodit do 42+0,to je strop,dýl nenechávají,já porodila 41+6 a porod vyvolávali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
14.2.11 15:31

Ahoj hromnice,tak jsme na tom stejně..taky mám pocit,že tady budu s bříškem ještě snad v květnu :-D bolesti minimální,jen v podbřišku,stahy jsem měla všeho všudy 4 včera a od té doby zase nic..trošku hlenové zátky mi odešlo dneska.Zítra jdu na K.O a tak jsem zvědavá co mi poví :nevim: Já mám termín určen jen podle poslední menstruace tak si říkám,že to nemusí být přesné,ale to odpovídání všem známým na smsmky jestli už mě opravdu přestává bavit :pocitac: Všechny babské rady vyzkoušeny a prd..jsem stále dva v jednom :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
14.2.11 15:38

Ahoj,tak ja jsem na tom uplne stejne ,jsem 40+4 a pokud neporodim sama tak porod vyvolaji az budu 42+1,podle zdejsich nemocnicnich zakonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí