Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky ![]()
Chtěla jsem se zeptat-jak Vás dlouho doktoři nechali přenášet a do jakého týdne se vlastně může přenášet? Já jsem dneska 40+6. Dnešní kontrola i s monitorem v pořádku, tlak taky dobrej-to že jsem oteklá jak blázen, že jsem se skoro nevešla do bot-tak komentář byl to je ke konci těhotenství normální. No a na další kontrolu jdu ve čtvrtek, pokud do té doby neporodím sama. To už budu 41+2 a mám pocit, že prostě do čtvrtka už nevydržím-bolí mně celej člověk a chodit no chodím jak kachna
Zkoušeli jsme sex, procházky, schody, horkou vanu a prostě nic ![]()
Tak já porodila sama 40+6, ale jeden dr. v porodnici říkal, že 14 dní a druhý chtěl už v tom 40+6 dávat nějaké léky na vyvolání kontrakcí - ne přímo porodu, něco jiného, ale už jsem zapomněla co, no poslala jsem ho s tím dopoledne do háje a večer se malý narodil, cca 1,5h od prvních kontrakcí, tak to si nedovedu představit co by se dělo, kdyby mi to fakt dal.
Jo a na kontroly jsem musela chodit obden už od 40+0
Ahojky,tak ja jsem 41+1tt rano nastupovala na vyvolani a druhy den navecer jsem porodila.
termín jsem měla 27.1. a syn se spontálně narodil až 10.2. Byla to ale fakt fuška! ![]()
Mně nechly přenášet přesně týden a pak mi zavedl Dr tabletu a ještě ten den jsem porodila.
Přeji Ti ať už to máš brzy za sebou, ještě teď si pamatuji, jak jsem jsem byla ten poslední měsíc oteklá snad úplně všude. ![]()
Nechávají 10 dnů od termínu určovaného z utz.Dřív vyvolávání u nás nedělají.
Ahoj já po 11 dnech sama porodila. Den nato jsem měla nástup do porodnice. U nás prý 41+5 je důvod k hospitalizaci...... ![]()
Ahojky - u Matyho mi porod začali vyvolávat 41+1 (večer téhož dne byl na světě) ![]()
Jo hromnice, myslím si, že to asi budeme mít podobný, baráček jsem celičký vysmejčila, tuleníčko bylo, připravené vše je, malá dole dloube slušně, otevřená jsem už druhý týden na 3 prsty, v sobotu se v noci přidaly i křížové bolesti, celou noc jsem nespala a neděle a dnešek naprosto nic nového, rezignuju na babské rady, nepomohlo naprosto nic ani hroká koupel, plodovku jsem ani v jednom těhu stavu neviděla ani z rychlíku a přesně jako teď se to připravené tělo zarazilo, tak jsem to měla i předešlá těhotenství. budopu prý taky vyvolávat, pokud nerozjede Hamilton ve čtvrtek, tak do deseti dnů od termínu PM, tak jsem z toho dost špatná asi jako ty
, první porod byl taky přenášený a pak byly problémy, druhý plánovaně vyvolaný a v pohodičce, tenhle chtějí taky spontánně, ale když to prostě nechce je to na dvě věci
já snad ve četvrtek budu skákat ze stolu
přeju ti abys zbytečně dlouho nepřenášela, pak už je to taky o velikosti dítěte, někdy je to naprosto zbytečný trápení nervů
Ahoj, mě nechali přenášet 11 dní, takže porod mi vyvolávali ve 41+4tt.
Ahoj,tak já jsem měla termín 28.8 a malá se narodila 11.9.,Nechali mě docela dlouho,ke konci to bylo fakt dost únavné,ale zvládli jsme to ![]()
říkali mi že musím porodit do 42+0,to je strop,dýl nenechávají,já porodila 41+6 a porod vyvolávali.
Ahoj hromnice,tak jsme na tom stejně..taky mám pocit,že tady budu s bříškem ještě snad v květnu
bolesti minimální,jen v podbřišku,stahy jsem měla všeho všudy 4 včera a od té doby zase nic..trošku hlenové zátky mi odešlo dneska.Zítra jdu na K.O a tak jsem zvědavá co mi poví
Já mám termín určen jen podle poslední menstruace tak si říkám,že to nemusí být přesné,ale to odpovídání všem známým na smsmky jestli už mě opravdu přestává bavit
Všechny babské rady vyzkoušeny a prd..jsem stále dva v jednom ![]()
Ahoj,tak ja jsem na tom uplne stejne ,jsem 40+4 a pokud neporodim sama tak porod vyvolaji az budu 42+1,podle zdejsich nemocnicnich zakonu.