Hamiltonův hmat a odchod hlenové zátky

32
14.2.11 11:17

Hamiltonuv hmat

Ahoj,chtela bych vedet, jestli mel nekdo skusenosti s hamilton hmatem a po nem odchod hlenove zatky.mne byl proveden predevcirem,vcera odesla zatka ,citim jen slabe bolesti jako pri menstuaci .Dnes jsem 40+4 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Any11
14.2.11 11:22
Bea-Bea píše:
Ahoj,chtela bych vedet, jestli mel nekdo skusenosti s hamilton hmatem a po nem odchod hlenove zatky.mne byl proveden predevcirem,vcera odesla zatka ,citim jen slabe bolesti jako pri menstuaci .Dnes jsem 40+4 :roll:

Taky mi ho delali, spinila jsem po nem (mozna sla i zatka, ja si doted nejsem jista), mela jsem po nem bolesti asi dva dny (i jsem jela do porodky, ale poslali mne domu) a pak to preslo. Nakonec mi porod vyvolavali.

Ale tohle je individualni, nekomu to zabere, nekomu ne.

• Citovat
  • Upravit
32
14.2.11 11:27

Taky spis pocitam s tim vyvolanim…chjo…a to uz jsem skusila snad vsechno mozne,jen na rycinovy olej si netroufnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
14.2.11 11:31

Mě ho dělali dvakrát,akorát mě vždy bolelo břicho a porod vyvolávali,ale byl rychlejší než první :-D Tak hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
14.2.11 11:36

Taky mi ho delali u druheho ditete jenze to ho provedli ve 3 odpoledne a o pulnoci se jelo rodit,nepoznala jsem u obou deti zadne poslicky zadne bolesti navic ,u holky mi praskla voda u kluka zacly kontrakce,zatku jsem ted taky videla poprve…pripadam si jako prvorodicka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
14.2.11 11:37

byla jsem 41+1…mě ho udělal doktor cca ve 20.30…a od 24:00 se rozjížděl porod a v 11.11 byl malý na světě…

ale hlenová zátka mi odešla už dřív… :mavam:

Bea-Bea zkus vytřít byt, dát si vanu s pitím červeného vína a pak sexík.....u někoho to zabírá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
14.2.11 12:57

Dělali mi ho týden před termínem (kvůli velikosti plodu + silné dioptrie to zkusil popostrčit, abych nemusela na císaře), špinila jsem po něm den, ale nic mě nebolelo. Hlenovou zátku jsem nikdy nepostřehla, ani nevím kdy a zda odešla :nevim: Porodila jsem normálně den před termínem, doma mi praskla voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
14.2.11 14:17

Mě ho dělali, do 24 hodin jsem začala rodit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
14.2.11 15:40

tak muzu jen doufat ,ze se to snad pohne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
14.2.11 18:25

Mě teda nepomohl,jen jsem po něm měla asi tři dny bolesti,potom přešli,začlo se vyvolávat a vyvolávat pořád dokola a nakonec císař.Držím palce ať to máš brzy zasebou :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
14.2.11 18:44

Mě ho doktorka udělala a ještě ten den v noci jsme jeli rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.11 18:44

Jo a hned po tom co mi jej udělala, tak mi začaly bolesti. takže u mě to fungovala okamžitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
15.2.11 09:36

Rozmary dekuji,bolesti presli ,klid po pesine :roll: uz bych chtela mit to prekvapenicko u sebe nemuzu se dockat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kattuska
15.2.11 18:30

ahoj, me ten hmat čeká příští týden, budu sice 39tt, ale první mimčo bylo veliké tak prý raději začneme s tim neco delat, protože to na porod vůbec nevypadá.
doufám, že to zabere u prvního mimča mi to dělali 3X a nic a nakonec vyvolání a to už fakt nechci.
Vím, že to neznamená, že porodím, ale tak trochu doufám. :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
32
15.2.11 19:21
kattuska píše:
ahoj, me ten hmat čeká příští týden, budu sice 39tt, ale první mimčo bylo veliké tak prý raději začneme s tim neco delat, protože to na porod vůbec nevypadá.
doufám, že to zabere u prvního mimča mi to dělali 3X a nic a nakonec vyvolání a to už fakt nechci.
Vím, že to neznamená, že porodím, ale tak trochu doufám. :pankac: :pankac:

ahoj ,taky porad doufam ,jedno vyvolani uz jsem mela tak vim co to je,preju ti aby ti to tentokrat vyslo a na to vyvolani nemusela :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí