Hamiltonův hmat a odchod hlenové zátky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1475
17.2.11 15:11
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
19.2.11 10:08

Tak uz jsme doma mala se narodila vcera v 07.00 3,37kg a zmerit ji musim doma tady nemeri. :srdce: pozdejs napisu vice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
19.2.11 17:37

Tak to posilam obrovskou gratulaci, at jste obe zdrave a malicka vam dela jen samou radost. Nam ji teda zmerili, pry 57cm :mrgreen: jsme se vsichni pobavili. Oni totiz, kdyz uz teda meri, tak berou i kazdy zahyb na tele, takze jsme si ji zmerili sami… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
21.2.11 10:18
faldy píše:
Tak to posilam obrovskou gratulaci, at jste obe zdrave a malicka vam dela jen samou radost. Nam ji teda zmerili, pry 57cm :mrgreen: jsme se vsichni pobavili. Oni totiz, kdyz uz teda meri, tak berou i kazdy zahyb na tele, takze jsme si ji zmerili sami… :kytka:

Dekuji mooooc :srdce: doma jsme ji zmerili 49cm,jak mohli prijit na 57 ? :mrgreen: at vam taky dela jen radost ale hlavne at je zdravoucka na nicem jinem nezalezi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
21.2.11 13:37

No oni ji ten metr proste vedli kolem hlavy, krku..no proste kazdy zahyb,misto aby metr jen narovnali. A protoze jsme nemeli metr ten den u sebe, tak jsme to rodine i takhle rozeslali, vsichni se tim hooodne pobavili, uz proto, ze jsme v rodine velci prcci :mrgreen: :mrgreen: I my dekujeme za pranicko, jasne, zdravi je nejdulezitejsi, tak at jsme vsichni zdravi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
23.2.11 08:09

a kdepak je karinkaaa ,ze by uz taky porodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
24.2.11 20:36

Gratuluji!Já taky porodila :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
24.2.11 20:38

Koukám že si porodila 18.2?Já taky :hug: Ve 21hod a malý měl 3950g a 48cm fotečku přidám :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
25.2.11 14:00

Ahoj .. s Hamiltnem mám velice dobrou zkušenost. Byla jsem v 39+4 na kontrole v nemocnici a paní dr. mi ho provedla s tím, že buď se rozrodím a nebo že mám přijít na kontrolu příští týden. To bylo dopoledne .. odjela jsem tedy z kontroly domů, udělala oběd, vyzvedla staršího synátora ze školy a odpoledne podrbala s kamarádkou u kávičky :lol: kolem 19:0 mi začaly mírné bolesti .. asi jako při menstruaci, takže jsem se schválně koukala na hodiny po jaké době to jde .. Zprvu co 25 minut .. po půl noci už to bylo co 15 minut a pak to začalo sílit a stupňovat. Nakonec jsem si po 6.h ráno volala záchranku s intervelem co 5 minut. Do porodnice mě přivezli, když už jsem měla stahy co 4 minuty, takže stačili natočit ozvy, pak mě odvedly na porodní pokoj kde se na mě za 5 minut přišla kouknout dr. a tak mi oznámila, že už jsem úplně otevřená a rodím :palec: prostřihla mi vak, aby oddekla voda a malej byl ani né za 20 minut na světě .. Nemůžu si absolutně na nic stěžovat. Lepší porod bych si snad ani přát nemohla :dance: Zvlášť, když si vzpomenu jak mi první syn dal pořádnou sodu 12.h v šílených bolestech ..

Ale ono to je asi u každé maminky jinak s tím Hamiltnem .. :-P
Bea-Bea píše:
Ahoj,chtela bych vedet, jestli mel nekdo skusenosti s hamilton hmatem a po nem odchod hlenove zatky.mne byl proveden predevcirem,vcera odesla zatka ,citim jen slabe bolesti jako pri menstuaci .Dnes jsem 40+4 :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
26.2.11 19:08
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
28.2.11 07:46

gratuluju karinkaaa :-D at je zdravoucky a dela vam jen radost :huban: ja porodila v 7 rano,tak nam to vyslo stejne na 18. :-D ,je nadherny .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
28.2.11 07:49

ahoj.no u kluka jsem to mela podobne jako ty a u holcicky ted mi nepomohl ani na podruhe .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
28.2.11 09:16

Ahojík my měli žloutenku.Od neděle to věděli a pořád jen čekali.V úterý sme měli jet domů a vzali mi ho pod tu lapmu.Ve čtvrtek mi ho dali a pustili nás konečně domů :huban: Ale tam v té Porubě to šestinedělí na prd.Sestřičky pokud nic po nich nechceš tak je to v pohodě. :roll: A kojení mi ukazovala jednou a málem mi utrhla bradavku až mi slza vyhrkla :oops: :cry: .Už sme doma a klideček máme.Co ty? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
28.2.11 12:40

Tady je ta má láska :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
2.3.11 12:57

je nadherny karinko,my jsme meli 17. problem s malou prisla midwife a zjistila ze male vynechava srdicko tak jsem jela hned do nemocnice ,ale je to dobry chvalabohu tak si ji ted taky uzivam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí