Hamiltonův hmat a odchod hlenové zátky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1475
15.2.11 19:36

Ahojík taky bych šla už rodit.Skoro před 14 dny mi dr řekl že to vypadá že každým dnem porodím.Aler pořád nic.V pátek sem 40 týden.Zítra jdu k dr tak sem zvědavá co mi řekne.Jinak držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
15.2.11 19:42

karinkaaa mne to dr rekla v 37tt ,dnes jsem 40+5 a porad kinder vajicko :-D ale preji hodne stesticka zitra u dr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
15.2.11 20:05

:hug: Děkuji moc.Chci se zeptat taky v noci nepíš??Já moc teda ne pořád chodím na wc.A nemůžu usnout..Ale jsem už z toho na nervy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
15.2.11 20:22

Karinkaaa presne tak nespim skoro vubec da se rict ze jen na pul oka bud jdu na zachod nebo se probudim u toho kdyz se chci prevalit na druhy bok at uz to mame zasebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
15.2.11 21:02

Já čekám chlapečka a ty?Ale už se nemůžu dočkat ,Strašně mě dole řeže jak stojím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
15.2.11 21:58

Me ho delal stejnej mudr u obou deti a jeste ten den jsem porodila, ale delal ho dukladne, myslela jsem ze vyletim z kuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
15.2.11 23:07

Soucítím s tebou :srdce: já jsem si ho taky užila,tomu doktorovi nemůžu dodnes přijít na jméno :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
32
16.2.11 08:07

Karinkaaa:ja nevim co to bude ,ziju v uk a tady maloktera nemocnice to rika,ta moje ne ale uz mam holku i kluka ,takze at je to moje prekvapenicko hlavne zdrave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.2.11 08:10

mne ho delali u kluka taky ..odpoledne a v noci jsem jela do porodky,ale pripadalo mi to spis jako normalni vysetreni i kdyz jsem byla upozornena ze to bude asi bolet :nevim: a zitra mne to ceka znova a pak zase cekat a hlidat sebemensi naznak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
16.2.11 16:07

Ahojík :mavam: Tak byla jsem u dr a ten mi řekl že zítra mám je to do porodky.Že se otvírám a mám krátky čípek.Tak uvidíme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
16.2.11 16:20

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat: zítra jdu do poradny a budu 39+6. Hrozně nerada bych nějak přenášela, už kvůli situaci v našem zdravotnictví, navíc je každý den už horší a horší. K tomu chci rodit v jiné porodnici, než kam chodím do poradny (moje zvolená porodka je daleko, chystám se tam jet až to bude na spadnutí), tak nechci, aby mě po termínu honili ob den na KO. Myslíte, že bych si mohla požádat o provedení Hamiltona, i když budu mít den před termínem? A udělají mi ho vůbec na požádání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
16.2.11 16:26

To nevím já už mám termín 18.2 a sem zvědavá co mi zítra v porodce řeknou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
16.2.11 16:27

To máš stejný termí jako já :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
16.2.11 16:36

A jak si na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.2.11 17:00
niknok píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat: zítra jdu do poradny a budu 39+6. Hrozně nerada bych nějak přenášela, už kvůli situaci v našem zdravotnictví, navíc je každý den už horší a horší. K tomu chci rodit v jiné porodnici, než kam chodím do poradny (moje zvolená porodka je daleko, chystám se tam jet až to bude na spadnutí), tak nechci, aby mě po termínu honili ob den na KO. Myslíte, že bych si mohla požádat o provedení Hamiltona, i když budu mít den před termínem? A udělají mi ho vůbec na požádání?

ahoj,to nevim ale skusit to muzes nekde uz se o tom holky bavily a udelali jim ho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí