Hamiltonův hmat a odchod hlenové zátky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1475
16.2.11 19:10

Jé děkuji moc dám vědět jak dopadnu ráno tam jedeme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
16.2.11 21:14

Ja mela h.hmat v pondeli, vecer jsem zacala spinit, odesla hlenova zatka, potom i plodova voda o ktere jsem ale nevedela, takze bacha na to a ve ctvrtek v noci prisly bolesti. Nakonec jsem stejne rodila cisarem protoze porod nepostupoval. Tak se holky drzte, at to mate brzo za sebou a ukazete nam na fotecce zdrava krasna miminka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
17.2.11 07:34

Karinkaaa: Asi tak jako ty. Taky se těším a současně bojím. Hlavně už to chci mít za sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
17.2.11 13:35

Tak holky Už sem doma :evil: Byla jsem v té pordonici čekala jsem 3hodiny protože jen brali objednané.Dr mi řekla ať příjdu příští týden.Že je to hezké na porod.Mě asi picne.Od noci mě dole tak řezalo říkala sem a ona jo jo .Pipina :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.2.11 13:41

Karinkaaa:ahojky,taky je celkem mozne ze tam uz pristi tyden nepujdes ,ze se do ty doby Nikolasek rozhodne opustit tvoje brisko :-D ,ja cekam dneska na moji midwife ma mi prijit udelat druheho Hamiltna,celkem jsem s toho nejak nervozni a nevim proc kdyz uz jsem dva mela .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
17.2.11 13:46

Tak držím palečky :srdce: Ale normálně sem měla takový ctrach jak sme tam šli .Jak sem si představila porod sem měla hned bolení břicha . :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.2.11 13:48

no skoda zes nedostala bolesti mohlas to mit zasebou a diky za ty palecky,sama jsem zvedava co mi rekne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
17.2.11 13:50

No já sem opravdu zvědavá jak dlouho budu ještě chodit s tím bříškem .Ale co musíme to zvládnout :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.2.11 13:54

no budeme muset :lol: ja jsem dneska 41tt,uz i deti jsou s toho nervozni protoze se jich porad ucitelky vyptavaji kazdy den jestli uz neco a prej tento tyden uz se ani neptaji jen jim uz ve dverich reknou:budu hadat…porad nic ,holka uz prej jim chtela rict ze jo ze uz .a v ketre porodnici budes rodit na fifejdach?koukala jsem ze jsi z ostravy ja jsem jinak taky ostravacka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
17.2.11 13:59

No já určo bych chtěla Porubu.Jsme Ostravačka narodila sem se na Fifejdách.Ale teď bydlím u manžela v Petřvaldě.Ale s jeho rodičema a milovanou tchýni.Víc falešnou mrchu neznám :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
17.2.11 14:00

Mě s ekaždý den někdo ptá co už?Sama bych už chtěla ale už me to štve :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.2.11 14:01

:-D To jsme dve,chlapa si vybrat muzes ,ale tchyni ne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
17.2.11 14:03

Moje je stará je jí 72let můj je nejmaldší ze 4 synů.Ale špína je to největší kterou znám.Ale už jí to končí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
17.2.11 14:04

Ale sem z toho byla až nešťastná . :oops: Ale můj ju pošle i doprdele.Takže oporu v něm mám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.2.11 14:25

Tak to je hlavni kdyz mas oporu v manzovy,jinak ona te zajimat nemusi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie