Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ja mela h.hmat v pondeli, vecer jsem zacala spinit, odesla hlenova zatka, potom i plodova voda o ktere jsem ale nevedela, takze bacha na to a ve ctvrtek v noci prisly bolesti. Nakonec jsem stejne rodila cisarem protoze porod nepostupoval. Tak se holky drzte, at to mate brzo za sebou a ukazete nam na fotecce zdrava krasna miminka ![]()
Karinkaaa: Asi tak jako ty. Taky se těším a současně bojím. Hlavně už to chci mít za sebou…
Tak holky Už sem doma
Byla jsem v té pordonici čekala jsem 3hodiny protože jen brali objednané.Dr mi řekla ať příjdu příští týden.Že je to hezké na porod.Mě asi picne.Od noci mě dole tak řezalo říkala sem a ona jo jo .Pipina ![]()
Karinkaaa:ahojky,taky je celkem mozne ze tam uz pristi tyden nepujdes ,ze se do ty doby Nikolasek rozhodne opustit tvoje brisko
,ja cekam dneska na moji midwife ma mi prijit udelat druheho Hamiltna,celkem jsem s toho nejak nervozni a nevim proc kdyz uz jsem dva mela .
Tak držím palečky
Ale normálně sem měla takový ctrach jak sme tam šli .Jak sem si představila porod sem měla hned bolení břicha . ![]()
no skoda zes nedostala bolesti mohlas to mit zasebou a diky za ty palecky,sama jsem zvedava co mi rekne ![]()
No já sem opravdu zvědavá jak dlouho budu ještě chodit s tím bříškem .Ale co musíme to zvládnout ![]()
no budeme muset
ja jsem dneska 41tt,uz i deti jsou s toho nervozni protoze se jich porad ucitelky vyptavaji kazdy den jestli uz neco a prej tento tyden uz se ani neptaji jen jim uz ve dverich reknou:budu hadat…porad nic ,holka uz prej jim chtela rict ze jo ze uz .a v ketre porodnici budes rodit na fifejdach?koukala jsem ze jsi z ostravy ja jsem jinak taky ostravacka ![]()
No já určo bych chtěla Porubu.Jsme Ostravačka narodila sem se na Fifejdách.Ale teď bydlím u manžela v Petřvaldě.Ale s jeho rodičema a milovanou tchýni.Víc falešnou mrchu neznám ![]()
Mě s ekaždý den někdo ptá co už?Sama bych už chtěla ale už me to štve ![]()
Moje je stará je jí 72let můj je nejmaldší ze 4 synů.Ale špína je to největší kterou znám.Ale už jí to končí. ![]()
Ale sem z toho byla až nešťastná .
Ale můj ju pošle i doprdele.Takže oporu v něm mám ![]()
Tak to je hlavni kdyz mas oporu v manzovy,jinak ona te zajimat nemusi ![]()