Hamiltonův hmat a odchod hlenové zátky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
16.2.11 17:01
Karinkaaa píše:
Ahojík :mavam: Tak byla jsem u dr a ten mi řekl že zítra mám je to do porodky.Že se otvírám a mám krátky čípek.Tak uvidíme :hug:

ahooj,tak ti budu zitra drzet palecky a myslet na tebe :-D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
16.2.11 17:01
No já me,ohla vydržet co to je.Já si strašně přála holčičku.Až sem si byla jistá.Ale pořád to nešlo vidět.Ale pak mě dr rychle vyvedl z omylu.
Bea-Bea píše:
mne ho delali u kluka taky ..odpoledne a v noci jsem jela do porodky,ale pripadalo mi to spis jako normalni vysetreni i kdyz jsem byla upozornena ze to bude asi bolet :nevim: a zitra mne to ceka znova a pak zase cekat a hlidat sebemensi naznak :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.2.11 17:05

a jake mas jmeno pro chlapecka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
16.2.11 17:09

No já chtěla vždy Samuela ale nelíbí se mi jak by byl Sam jak na psa :lol: I tobias se mi líbí ale v rodině je už Tadeáš Matyáš .Tak na 100% Nicolas manže chce jen Nikiho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
16.2.11 17:16

To musí být zvláštní že nevíš jestli je to holčička nebo chlapeček.Ale když už jsi tak dlouho vydržela tak teď ty poslední dny už to vydržíš.To bude překvapení. A jména?Já kdyb to byla holčička tak Viktorie ale asi je to fakt kluk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.2.11 17:17

Nicolas je hezke jmeno :palec: ja jestli to bude chlapecek tak to bude Sebastian a holcicka Beatris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
16.2.11 17:18

Jé krásné jmnéna :palec: A copak si myslíš že to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.2.11 17:20

Ja myslim ze holcicka ale kazdy mi rika ze vypadam na kluka…tezko rict ja jsem vypadala kazde tehotenstvi stejne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
16.2.11 17:30

No uvidíš .Držím palečky .Já se už nemůžu dočkat to je hrozné :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.2.11 17:53

to jo , taky se tesim a zaroven mam i strach :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
16.2.11 17:55

Ale ty aspoň víš jaký porod je.Ono je sice každý jiný.Ale já budu rodit poprvé :think: A bojím se aby byl malý zdravý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.2.11 18:00

neboj urcite bude maly zdravy :srdce: ,takove myslenky mame snad vsechny tehulky ja jsem sice potreti tehotna ale bojim se stejne jako u prvniho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
16.2.11 18:02

Bojíme se všichni.Mi nešlo otěhotnět skoro dva roky.Manža měl málo pohyblivých spermií.A pak se to povedlo. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
16.2.11 18:41

Mi Hamiltona dělali u prvního těhu. byla jsem 40+1, otevřená cca na 1 prst. Ještě ten den večer mi odešla hlenová zátka, druhý den v 9h ráno mi rupla plodovka a ve 13:17 byla malá na světě. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.2.11 18:44

tak se na vas usmalo stesticko, ja jsem to mela taky tak nejak s prvnim pritelem po 3 letech mne nechal ze nemuzu mit deti…a s mojim manzou jsem otehotnela po 2 mesicich :pankac: ,hlavne at ti vsechno zitra dobre dopadne v ty nemocnici a dej pak nejak vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí