Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Karinkaaa píše:
AhojíkTak byla jsem u dr a ten mi řekl že zítra mám je to do porodky.Že se otvírám a mám krátky čípek.Tak uvidíme
ahooj,tak ti budu zitra drzet palecky a myslet na tebe
![]()
Bea-Bea píše:
mne ho delali u kluka taky ..odpoledne a v noci jsem jela do porodky,ale pripadalo mi to spis jako normalni vysetreni i kdyz jsem byla upozornena ze to bude asi boleta zitra mne to ceka znova a pak zase cekat a hlidat sebemensi naznak
No já chtěla vždy Samuela ale nelíbí se mi jak by byl Sam jak na psa
I tobias se mi líbí ale v rodině je už Tadeáš Matyáš .Tak na 100% Nicolas manže chce jen Nikiho ![]()
To musí být zvláštní že nevíš jestli je to holčička nebo chlapeček.Ale když už jsi tak dlouho vydržela tak teď ty poslední dny už to vydržíš.To bude překvapení. A jména?Já kdyb to byla holčička tak Viktorie ale asi je to fakt kluk ![]()
Nicolas je hezke jmeno
ja jestli to bude chlapecek tak to bude Sebastian a holcicka Beatris
Ja myslim ze holcicka ale kazdy mi rika ze vypadam na kluka…tezko rict ja jsem vypadala kazde tehotenstvi stejne ![]()
No uvidíš .Držím palečky .Já se už nemůžu dočkat to je hrozné ![]()
Ale ty aspoň víš jaký porod je.Ono je sice každý jiný.Ale já budu rodit poprvé
A bojím se aby byl malý zdravý
neboj urcite bude maly zdravy
,takove myslenky mame snad vsechny tehulky ja jsem sice potreti tehotna ale bojim se stejne jako u prvniho ![]()
Bojíme se všichni.Mi nešlo otěhotnět skoro dva roky.Manža měl málo pohyblivých spermií.A pak se to povedlo. ![]()
Mi Hamiltona dělali u prvního těhu. byla jsem 40+1, otevřená cca na 1 prst. Ještě ten den večer mi odešla hlenová zátka, druhý den v 9h ráno mi rupla plodovka a ve 13:17 byla malá na světě. ![]()
tak se na vas usmalo stesticko, ja jsem to mela taky tak nejak s prvnim pritelem po 3 letech mne nechal ze nemuzu mit deti…a s mojim manzou jsem otehotnela po 2 mesicich
,hlavne at ti vsechno zitra dobre dopadne v ty nemocnici a dej pak nejak vedet.