Jak dlouho vydrzi Eucasol

549
22.7.08 00:44

Jak dlouho vydrzi Eucasol

Ahoj, moc by me zajimalo, jak dlouho zhruba vydrzi Eucasol od Justu. Vim, ze se to strasne spatne takhle od boku da rict, ale ja ho ted poprve tyden vkuse pouzivam u synova nachlazeni a zmatlo me, ze od sameho zacatku je spray strasne lehky, jako by byl prazdny. Kdyz s nim zasterkam, tak slysim, jak tam neco je a zatim taky super strika, ale neodhadnu, jestli z nej uz neco ubylo a tim padem mam treba dopredu priobjednat dalsi.
Ja ho zatim pouzila jeden tyden, to jsem strikala kazdy den tak 8krat do vzduchu v ruznych pokojich bytu (kratke striknuti). Jak dlouho by mohl pri teto spotrebe vydrzet? A mate ho maminy taky tak lehky hned po koupeni?

Moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2318
22.7.08 07:48

Ahoj,

chystám se ho koupit, tak by mě docela zajímalo, jestli fakt zabírá. Naši kluci byli celou zimu nemocní… :-( Ale to asi zatím nevíš, používáš ho krátce, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
22.7.08 14:15

Lasicko, nam ten Eucasol maximalne vyhovuje. Je fakt, ze jsem ho pouzivala jen tyden a navic jsem to kombinovala s nosnim olejickem pro deti od Eoné a taky mam porad zaplou solnou lampicku, kde maly spinka, ale zabralo to. Jestli to bylo tim vsim dohromady, nebo jen tim Eucasolem, to bohuzel nepovim.

Theo mel prvni noc po nachlazeni desnou, budil se, nemohl dychat, az se dusil a v panice plakal. Druha noc uz byla daleko lepsi. No a potom uz to byla pohoda, pres den nudle u nosu, ale v noci klidne spani. Ma znama, co je rovnez dealerka Justu, to malym strika i rovnou na polstar, coz jsem taky zkusila, ale pripadlo mi to hodne silne. Musela jsem striknout takovou dobrou hodinu pred spanim, aby to trochu „vyvetralo“, jinak si myslim, ze by to mohlo i drazdit ocicka (je tam hlavni slozkou Eucalyptus Globulus, ktery se malinkatym detem vubec nedoporucuje). Ja osobne Eucalyptus vubec nemusim, ale je to v tom sprayi namichane i s jinymi eteraky a tak je to moooooc prijemne. Dost silna vune, ale ne nasilna. Vetsinou jsem tim vystrikavala pokoje a mela jsem dobry pocit, ze zabijim vsechny bacily a navic to pekne provoni byt a lepe se dycha.

Kdyz si das do vyhledavace Eucasol, tak najdes hodne odkazu, kde si ho maminky chvali. Ja mam rovnez od Justu tymianovy krem, ktery ma byt super na rozpousteni hlenu a odkaslavani, ale zatim jsem ho netestovala (mazes s n im hrudnicek prcka).

Zdravi Marketa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
22.7.08 14:59

Aha, díky. No my jsme asi trochu komplikovanej případ, kluci na rýmy hodně trpí, u toho mladšího se to pokaždý zvrhne v zánět středního ucha, pálím v aromalampě taky různý éterický olejíčky na desinfekci a nic… tak nevím, jestli by nám tohle vlastně pomohlo, ale díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí