Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj maminky,
můžete mi napsat Vaše zkušenosti s touto kosmetikou, co se Vám osvědčilo, a co zase ne. Po porodu se mi změnila pleť a krémy co jsem vyzkoušela se neosvědčily
tak jsem se rozhodla zkusit přírodní kosmetiku a tahle vypadá i cenově přijatelná ![]()
Předem díky Vavryska.
Ahoj Lolo,
díky za odkaz
už jsem napsala dotaz, tak snad mi někdo poradí.
Měj se fajn V.
Ahoj, já si občas od téhle značky něco koupím a přijde mi docela fajn. Mám teď třeba peeling a jsem s ním moc spokojená, takže doporučuju.
dneska jsem mimču koupila alverde balzám do zimy a větru, jakou s ním máte zkušenost, měl jste ho někdo doma??? to je takovej tekutej-jakoby olejíček? až doma jsem na to koukala a zjistila to, nějak jsem si myslela, že to bude jako krém
stál pár korun a tak mě zajímají vaše recenze ![]()
Já ho mám poprvé, děti mám starší - 3 a 5 let.
Není to olejíček, je to jakoby olejový krém, nevím, jak to popsat. Je to tuhé, ale ty částice se uvolňují a při prvním vymáčknutí nebo při vymáčknutí po delší době trocha oleje vyteče. Ale jak vyteče ten olej, tak mačkám tuhou olejovitou hmotu.
Používám ho pro děti, na sebe a jsme spokojení ![]()
Jinak můj názor na tuto kosmetiku celkově, kupuju jen dětskou řadu, příjemně voní, pokožka to snese, ale má to „divnou“ konzistenci. Např. dětské tělové mléko, když ho roztírám, tak se neroztírá rovnoměrně, ale sráží se jakoby do kousků, které potom musím rozetřít větší silou.
Pro mimino bych to nekupovala, až pro větší děti. Ty moje stejně nemají mazání moc rády, tak za tu nízkou cenu je to docela kvalita.
Ahoj holky,
mám asi trochu blbý dotaz ale přece jen.
Kosmetiku Alverde mám moc ráda a dneska jsem si chtěla koupit krém. No a hledám v tom regálu a nic se mi nelíbilo. Až pak asi 3 krabičky. Ale na všech bylo napsáno bylo napsáno fluid … Co je to FLUID???? Je to jiný název pro krém nebo tak něco??? Na pleti je to celkem příjemné a pěkně voní.
Děkuji
Ahoj tak fluid znamena tekutina,tak bych rekla ze sis koupila nejakou prirodni pletovou vodu..
Já když měla doma fluid, tak to byla konzistence mezi mlékem a krémem - líp se roztírá.