Jak dlouhou sukni?

5532
16.9.08 16:47

Jak dlouhou sukni?

Ahoj maminy,
potřebuji od vás radu, protože já už fakt nevím. A v módě se ani trochu nevyznám :oops: .
Potřebuji si pořídit sukni, ale nevím jak dlouhou. Jsem 158 cm vysoká - teda spíše malá :( , od pasu nahoru jsem štíhlá, ale od atletiky mám silná stehna a navíc mám nožky dost krátké. Můžete mi prosím poradit, co na sebe mám natáhnout :lol: :roll: ?
Děkujiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20656
16.9.08 17:28

Myslím, že je hlavně důležitý, aby ses v té sukni cítila dobře.
Mě třeba nejvíc (dle manžela) sluší sukně těsně nad kolena nebo do půlky stehen, ale necítím se v nich dobře, nejradši nosím dlouhé až na zem :lol:

Obecně se říká, že pokud má holka kratší nohy, neměla by mít sukni do půlky lýtek takže buď úplně dlouhou (nejlíp svislý lroužek nebo jiný prodlužující vzor) nebo pak nad kolena případně mini. Silná stehna ze sportu jsou myslím pěkná na rozdíl od silných stehen od NEsportování :-) takže krátkou sukni si můžeš dovolit, ale jak říkám, jde spí o to, v čem se cítíš a na módu se vyprdni ;-)

Příspěvek upraven 24.08.20 v 09:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
16.9.08 18:02

Je to taky podle střihu. V rovný sukni budeš vypadat jinak než do áčka. Ale doporučuju hlavně zkusit co a jak nebo vzít sebou někoho, kdo ti řekne, jak v tom vypadáš. Osobně nemusím dýlku do půli lýtek, to fakt nesluší a spíš to zkrátí a přidá objem. Ale třeba dýlka těsně ke kolenům a trochu áčkovější střih vypadá dobře a když to doplníš rozumnýma botama, co spíš prodlouží a zúží kotníky, tak je to super. Pouzdrový sukně nevím, to chce fakt vyzkoušet.

http://www.elle.cz/…kne-mapa.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
16.9.08 21:46

jé to jsi popsala moji postavu ne? :lol:

jsem taky malá a mám taky vysportovaný nohy z atletiky,takže docela svalnatý - já říkám fotbalistický nohy.ale nevím jak ty,ale já mám docela i silný lýtka,takže donedávka jsem nosila sukni dlouhou až ke kotníkům.

teprve ted nedávno jsem se namíchla, že na všechny prdím a nosila jsem ke kolenům.jako myslím že nejhorší délka je do půl lýtek a pod kolena.to mi připadá,že to ty nohy dělá ještě silnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová