Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Určitě to není moc. Ty se hýbeš, ale mimčo jen leží takže mi to přijde akorát. Představ si, že v tom v čem jdeš ven si jen lehneš na deku na trávu… ![]()
Dala bych body s dl. r. nebo overal, kabatek či svetřík a zavinovačku. S sebou bych vzala deku, kterou bych případně regulovala když by dítko bylo za krkem studenější. Čas od času bych právě zkontrolovala za krkem. A já tedy dávala ještě tenkou čepičku.
@Anonymní píše:
Ahoj. Prosím o radu. Mám 16 denní miminko a jdeme dnes na procházku a nevím jak jej obléct aby mu nebylo horko či zima. Doktor tvrdil o dvě vrstvy víc než mám já, ale mé to přijde moc. Děkuji všem A.
Body s dlouhým rukávkem a polodupačky. Plenu přes kočár proti slunci. Na ni lehkou dečku. Stačí o vrstvu víc.
Nam teda vzdy radili o vrstvu vic
A mivala jsem v kocare treba 2 decky, slabsi a teplejsi, pokud jsem si nebyla jista nebo bylo pocasi promenlive, mohla jsem prostridat.
Ale taky záleží, zda jdeš teď, nebo půjdeš odpoledne, kdy hlásí, že se má teplota vyšplhat na 27 stupnů.
Podle me je to desne moc. Novorozence oblekam tak, jak bych chtela byt sama oblecena, kdyz bych jen lezela. A ve 25 stupnich bych tedy bundu na sobe mit nechtela.
Odpoledne bych dala jen body s dlouhym a s sebou decku - prikryla bych ho jen do pasu. Kdyz by mu bylo horko, tak bych pres nej hodila lehky satek. Kdyz byste byli ve stinu, tak bych ho tou deckou prikryla az ke krku.
V 13hod. bych měla krmit takže to vidím tak ve 14hodin ven. Já Uvažovala nad body s krátkým rukávem, overal a zavinovačku. Jinak mi malá v kočárku brečí jak má hodně prostoru kolem sebe. Navíc je předčasně narozena tak je malinká.
Zakladatelka
Já bych teda slabou bavlněnou čepičku dala, je to novorozenec a teplo uniká hlavně hlavou
Jelikož je předčasně narozená tak teplejší čepičku, body s dlouhým rukávem, polodupačky nebo dupačky, mikinku nebo kabátek a deku nebo zavinovačku
Dala bych body, svetrik, polodupky a zavinovacku, možná i tenkou čepici. I když dneska jsem kolem 10.h. viděla mimčo ještě v teplem fusaku a jeho matka měla teplou bundu, opravdu jsem nechápala.
V kocaru je vedro! Vzdycky kdyz podavam dudlik atd tak citim ze je tam jeste tepleji. Kocar bych brala jako jednu vrstvu obleceni.
@Anonymní píše:
V 13hod. bych měla krmit takže to vidím tak ve 14hodin ven. Já Uvažovala nad body s krátkým rukávem, overal a zavinovačku. Jinak mi malá v kočárku brečí jak má hodně prostoru kolem sebe. Navíc je předčasně narozena tak je malinká.
Zakladatelka
V tomto okamžiku bych zkusila dát zavinovačku. Mohla by být spokojenější.
U nas mi momentalne teplomer ukazuje 30 stupnu
dala bych max lehouckou cepicku, polodupky, bodyno s dlouhym a prikryla latkovou plenkou - v pripade ze bude spat ve stinu. Pokud bych jezdila na slunicku tak bych dala jen body s kratkym a doufala ze se neupece ![]()
Ahoj. Prosím o radu. Mám 16 denní miminko a jdeme dnes na procházku a nevím jak jej obléct aby mu nebylo horko či zima. Doktor tvrdil o dvě vrstvy víc než mám já, ale mé to přijde moc. Děkuji všem A.