Jak do ní dostat tekutiny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3249
5.1.13 22:17

No právě že to zašlo tak před Vánocema a šlo to postupně do kytiček:-D rtíky má pěkný a slin má víc než dost, přebytky neustále po někom plive:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
5.1.13 22:20

Při zánětu uší jsou namáhány svaly při polykání a asi je tady ten problém :think: Však si vyzkoušej polknout jen sliny a když polkneš, tak jde i tlak jakoby do uší a v tom to asi bude. Nejsem odborník. :kytka: Při zalehlých uších polykání pomáhá-jen dedukuji.Nebo cucání bonbónů v letadle.Asi to má nějakou spojitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
5.1.13 22:26

@froggy22 no jo, ale to by nejedla nic nebo jo? protože jídlo zbaští všechno a bez řečí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.1.13 22:27

@Koblížek21 s ušima anička určitě nic nemá, to se neboj :-) to by ti nejedla nebo jedl hooodně spatne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
5.1.13 22:30

No a co vývar z masa jako polívku, třeba trochu přihustit kukuřičnou nebo rýžovou krupicí? taky jsem měla nepitce a do teď to nená nijak valný resp. má dost slušný výkyvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
5.1.13 22:42

@Koblížek21 já jsem jen komentovala ty uši :kytka:
@bodlinka34 dobrý nápad

I ten s rohlíkem ve mléce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
5.1.13 22:59

@IvkaV pokud by jsi hned neutocila a nehrala by sis na prechytracelou tak by sis mozna nechala vysvetlit ze pri polykani vznika pretlak ve strednim uchu. Treba nekteri potapeci pri hlubokych ponorech nemusi delat pretlak foukanim do zacpaneho nosu ale staci jim polknout, treba zrovna mne. Deti pri zanetu v usch vetsinou z 99%odmitaji tekutiny protoze je polykat boli. Priste si neco precti nez kafrat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
5.1.13 23:01

@atominnka me dcera jedla normalne, jen proste nepolykala tekutiny ze savicky, protoze to je ten pretlak nejvetsi. Od 3-5 mesicu na 4× pichaly usi. Pokazde nechtela pit. Jedla vzdy pekne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.1.13 23:12

@Janichka aha, tak to slyším prvně :think: a jiné potíže k tomu třeba neměla?? tím nechci rejpat, jen mě to zajímá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
5.1.13 23:17

@Janichka
ze svých bohatých zkušenosti je to asi dítě o dítěte a že jsem se o píchaný uči něco nastarala, to že to takhle fungovalo u vás není obecný pravidlo
A myslím že si tu nikdo nehrál na přechytralou
OT ty krmíš od 3m lžičkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
5.1.13 23:34

@Koblížek21 pro klid duše zajdi k doktorce, jestli nemá zánět v uších, třeba hned na ORL. Já jsem šla klidně i bez doporučení.
Starší měl do roku 2× píchané a už si nepamatuji jak pil. Teď už je 14letý puboš. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
6.1.13 09:02

Holky tý jo nestrašte, v pondělí teda zajdu, i když když jí na ouško zmáčknu nebo čistím, tak je vpohodě, necuká se nebo něco…to je teda něco, raěji zajdem, my na ně taky se ségrou trpěly, ale až dýl…
Akorát ono to enní jenom flaškou, ona ty tekutiny nechce ani lžičkou ani stříkačkou, a to mi zas přijde, že to pak je stejný jako to jídlo tímhle způsobem nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
6.1.13 09:39

@Koblížek21 ja si myslim, ze s ouskama nema nic :nevim: nikam bych s ni nechodila, radi chripky, anginy, este nekde neco chytnete..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
6.1.13 09:40

@atominnka no toho se taky bojim, teď ještě bude náchylná z toho očkování…nevím no, zase by to asi bylo poznat když se na to ouško zmáčkne ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
6.1.13 09:45

@Koblížek21 ja si myslim, ze bys to poznala.. ona sice janischka napise, ze nepoznala, ale… prinejhorsim s ni zajdi k Vondrakovi, to je odbornik, ale tam bude tech angin taky plno, ja s anginou taky chodim k nemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí