Jak do ní dostat tekutiny?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@atominnka no jako ten to pozná 100%, ale právě se bojím, víš jak je náchylná…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Koblížek21 právě, že vím, tak proto si myslim, ze bys tam s ní lézt neměla… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bodlinka34 ne nekrmim od trech mesicu lzickou
psala jsem ze mela zanety od tri do peti mesicu a ze trvalo mesic nez jsme na to prisli proc neji, krmim od 4 mesicu lzickou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janichka píše:
@IvkaV pokud by jsi hned neutocila a nehrala by sis na prechytracelou tak by sis mozna nechala vysvetlit ze pri polykani vznika pretlak ve strednim uchu. Treba nekteri potapeci pri hlubokych ponorech nemusi delat pretlak foukanim do zacpaneho nosu ale staci jim polknout, treba zrovna mne. Deti pri zanetu v usch vetsinou z 99%odmitaji tekutiny protoze je polykat boli. Priste si neco precti nez kafrat!
Seš normální? já tady na nikoho neútočím, já jsem jen chtěla vysvětlit, jak to může mít tu spojitost, jestli ti to někdo vysvětlil, páč by mě to taky nezajímalo. Takže laskavě neútoč ty! Slušně jsem poprosila, jestli ti to někdo vysvětlil, protože by mě to zajímalo kvůli svojí dceři, která má zánět v uších a taky moc nepije a ty sis to hned vysvětlila jako útočení - špatnej den?
![]()
Příspěvek upraven 06.01.13 v 10:35
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@atominnka píše:
@Janichka aha, tak to slyším prvněa jiné potíže k tomu třeba neměla?? tím nechci rejpat, jen mě to zajímá
No vidíš, taky mně to jen zajímalo a pisatelka tady hned na mě zaútočila, že dělám chytrou!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@froggy22 píše:
Při zánětu uší jsou namáhány svaly při polykání a asi je tady ten problémVšak si vyzkoušej polknout jen sliny a když polkneš, tak jde i tlak jakoby do uší a v tom to asi bude. Nejsem odborník.
Při zalehlých uších polykání pomáhá-jen dedukuji.Nebo cucání bonbónů v letadle.Asi to má nějakou spojitost.
Aha, máš pravdu, to by mohlo být ono. Díky za klidné vysvětlení
Pak je to asi odvislé od míry zanícení, což?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvkaV sry spatny den( reagovala jsem na trochu jinou diskuzi a popletla to
omlouvam se
jak uz jsem napsala, boli to pri polykani. Male jsem taky tahala za ouskou atd ale nikdy nereagovala nejak bolestive i kdyz zanet mela ![]()
Zanety usi jsou svinstvo, nam pak az pomoly homeopatika a od te doby uz je 7 mesicu klid. Dr rikali ze jeste jeden zanet a pujde na operaci, davaji se tam jakesi trubicky.
Slysela sem ze nikde na azpade se usi uz davno nepiichaji, ze je to strasne nebezpecne, leci to jen antibiotiky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janichka v pohodě
A jaká homeoptika prosím tě jste na to používali?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvkaV sli jsme k homeopatovi
on neco namichal
kazdemu dava neco jineho, podle osobnosti i kdyz maji stejny problem. Kde bydlis? Na zlinsku je jeden ktery je jako detsky homeopat jeden z nejlepsich.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janichka Nooo, my bydlíme u Prahy, tak to máme z ruky
I tak díky! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvkaV ja jsem tak rada ze to ted mala dlouho nemela, snad uz se to vracet nebude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvkaV nejvetsi chyba kterou sem udelala
vsechny problemy prave zacaly po prevenaru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit