Jak dostat někoho z bytu?

Anonymní
19.1.14 06:05

jak dostat někoho z bytu?

Chtěla bych se zeptat, jestli nevíte jak je to s tím, když potřebuj člověka, který se mnou občas přebývá v bytě a nechce se hnout z domu přinutit k tomu, aby již nechodil, nepřebýval atd u mě? Nemá u mě trvalé bydliště a tvrdí mi, že se odsud nehne…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5310
19.1.14 06:06

Co vyměnit fabku? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
19.1.14 06:10

Zavolat policii, vymenit fabku, nepoustet. Pokud nema trvale ma smulu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
19.1.14 06:11
@Barakza píše:
Zavolat policii, vymenit fabku, nepoustet. Pokud nema trvale ma smulu

přesně tak
:pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.14 06:14

Díky - ještě sehnat chlapa na vyměnění fabky… :) já jen chtěla vědět, jestli mám právo při nejhorším volat policii, když nemá trvalák, ale bydlí tady občas.

• Citovat
  • Upravit
5310
19.1.14 06:15
@Anonymní píše:
Díky - ještě sehnat chlapa na vyměnění fabky… :) já jen chtěla vědět, jestli mám právo při nejhorším volat policii, když nemá trvalák, ale bydlí tady občas.

no 100% máš ;) zavolej zámečníkovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.14 06:20

Díky moooc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5310
19.1.14 06:23
@Anonymní píše:
Díky moooc :kytka:

za málo. pak napiš jak to dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
19.1.14 07:31
@Anonymní píše:
Chtěla bych se zeptat, jestli nevíte jak je to s tím, když potřebuj člověka, který se mnou občas přebývá v bytě a nechce se hnout z domu přinutit k tomu, aby již nechodil, nepřebýval atd u mě? Nemá u mě trvalé bydliště a tvrdí mi, že se odsud nehne…

drzim palce..mne nepomohlo vymenenie fabky, bolo to este horsie..nastastie dotycny odisiel mimo republiku s nevratil sa, ale ja sa radsej odstahovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.14 08:40

Tak to jsem zvědavá… ale potřebuji vyměnit fabku, jelikož on je schopný si tady vzít co chce. A to že se odstěhuje mimo čr nehrozí. Je to mamánek… :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
680
19.1.14 08:53
@Anonymní píše:
Tak to jsem zvědavá… ale potřebuji vyměnit fabku, jelikož on je schopný si tady vzít co chce. A to že se odstěhuje mimo čr nehrozí. Je to mamánek… :roll: :roll:

jak at si ho veme maminka k sobe :-) dala bych mu veci pred dvere, vymdnila fabku a pokud je takovy, ze by delal nakej rambajz, nekam bych se na par dni zdekovala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
19.1.14 09:21

Až nebude doma, tak sbalit věci, postavit za dveře, vyměnit zámek (stačí požádat souseda nebo zavolat zámečníka) a vypnout zvonek. Pokud by byl neodbytný, volat PČR a ti ho vyprovodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
19.1.14 15:50

@Barakza i pokud ma trvale, tak ma smulu. Trvale nezaklada pravo nma bydleni, to zaklada platna najemni smlouva nebo vlastnictvi nemovitosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
19.1.14 16:15

Nemá žádné právo se v bytě zdržovat:-) Jak píšou holky, výměna zámku, nepouštět.. Když se bude do bytu dobývat, zavolala bych policii..;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.15 14:23

Potrebuju poradit jak dostat pritele z bytu chodi pořad pripity říká ze odejde ale neverim tomu jsem zoufala.mate nektera zkušenost, ze pritel oprsvduodesel a nechal vam byt???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky