Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zavolat policii, vymenit fabku, nepoustet. Pokud nema trvale ma smulu
@Barakza píše:
Zavolat policii, vymenit fabku, nepoustet. Pokud nema trvale ma smulu
přesně tak
![]()
Díky - ještě sehnat chlapa na vyměnění fabky…
já jen chtěla vědět, jestli mám právo při nejhorším volat policii, když nemá trvalák, ale bydlí tady občas.
@Anonymní píše:
Díky - ještě sehnat chlapa na vyměnění fabky…já jen chtěla vědět, jestli mám právo při nejhorším volat policii, když nemá trvalák, ale bydlí tady občas.
no 100% máš
zavolej zámečníkovi
@Anonymní píše:
Díky moooc
za málo. pak napiš jak to dopadlo
@Anonymní píše:
Chtěla bych se zeptat, jestli nevíte jak je to s tím, když potřebuj člověka, který se mnou občas přebývá v bytě a nechce se hnout z domu přinutit k tomu, aby již nechodil, nepřebýval atd u mě? Nemá u mě trvalé bydliště a tvrdí mi, že se odsud nehne…
drzim palce..mne nepomohlo vymenenie fabky, bolo to este horsie..nastastie dotycny odisiel mimo republiku s nevratil sa, ale ja sa radsej odstahovala..
Tak to jsem zvědavá… ale potřebuji vyměnit fabku, jelikož on je schopný si tady vzít co chce. A to že se odstěhuje mimo čr nehrozí. Je to mamánek…
![]()
@Anonymní píše:
Tak to jsem zvědavá… ale potřebuji vyměnit fabku, jelikož on je schopný si tady vzít co chce. A to že se odstěhuje mimo čr nehrozí. Je to mamánek…![]()
jak at si ho veme maminka k sobe
dala bych mu veci pred dvere, vymdnila fabku a pokud je takovy, ze by delal nakej rambajz, nekam bych se na par dni zdekovala ![]()
Až nebude doma, tak sbalit věci, postavit za dveře, vyměnit zámek (stačí požádat souseda nebo zavolat zámečníka) a vypnout zvonek. Pokud by byl neodbytný, volat PČR a ti ho vyprovodí.
@Barakza i pokud ma trvale, tak ma smulu. Trvale nezaklada pravo nma bydleni, to zaklada platna najemni smlouva nebo vlastnictvi nemovitosti.
Nemá žádné právo se v bytě zdržovat:-) Jak píšou holky, výměna zámku, nepouštět.. Když se bude do bytu dobývat, zavolala bych policii..;)
Potrebuju poradit jak dostat pritele z bytu chodi pořad pripity říká ze odejde ale neverim tomu jsem zoufala.mate nektera zkušenost, ze pritel oprsvduodesel a nechal vam byt???
Chtěla bych se zeptat, jestli nevíte jak je to s tím, když potřebuj člověka, který se mnou občas přebývá v bytě a nechce se hnout z domu přinutit k tomu, aby již nechodil, nepřebýval atd u mě? Nemá u mě trvalé bydliště a tvrdí mi, že se odsud nehne…