Jak je přemluvit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27267
4.7.19 20:42

@Šarlota4 tak co si budeme říkat, kolik 16. letých dětí přesně tohle dělá že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.19 20:43
@pannda píše:
Hele a mají tví rodiče vůbec nějaké přátele se kterými se schází???

nene, muj taťka je doma jen přes víkendy a moje Mamka se obcas sejde s nějakou kamarádkou. Jinak nikdo nikam nejdou protože taťka nemá čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.19 20:44

@lleennttiillkkaa
Jenže moji rodiče ví, že jsem hodna a hlavně ne blba :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9183
4.7.19 20:45
@Terisatkova píše:
nene, muj taťka je doma jen přes víkendy a moje Mamka se obcas sejde s nějakou kamarádkou. Jinak nikdo nikam nejdou protože taťka nemá čas

Takže mají i mezery mezi mezilidskými vztahy…to mě mrzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
4.7.19 20:46
@lleennttiillkkaa píše:
@Šarlota4 tak co si budeme říkat, kolik 16. letých dětí přesně tohle dělá že.

Neni pod zakonem, sex muze mit i na wc ve skole ( kdyz to prezenu ). Nevim, myslim ze by rodice meli vedet co maji doma a pokud to vi, tak se podle toho chovat. Tzn mam hodne dite? Dobre povolim mu, ale kdyz mou duveru zklame, tak bude utrum.
Jestli zakladatelka nekeca a je fakt hodna? Ty bys sveho hodneho pubertaka taky nikam nepustila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
4.7.19 20:49
@Šarlota4 píše:
Neni pod zakonem, sex muze mit i na wc ve skole ( kdyz to prezenu ). Nevim, myslim ze by rodice meli vedet co maji doma a pokud to vi, tak se podle toho chovat. Tzn mam hodne dite? Dobre povolim mu, ale kdyz mou duveru zklame, tak bude utrum.
Jestli zakladatelka nekeca a je fakt hodna? Ty bys sveho hodneho pubertaka taky nikam nepustila?

Já jsem já a rodiče pisatelky jsou zase oni. píše, že to tak má od malička. Samozřejmě, že pokud budu svýmu puberťákovi věřit, tak ho pustím, ale nic to nemění na tom, že budu trnout hrůzou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
4.7.19 21:04
@lleennttiillkkaa píše:
Já jsem já a rodiče pisatelky jsou zase oni. píše, že to tak má od malička. Samozřejmě, že pokud budu svýmu puberťákovi věřit, tak ho pustím, ale nic to nemění na tom, že budu trnout hrůzou.

Tak jasne rozhodnuti je na nich a maji na to pravo. Ja to vnimam jako ty. Pustim a budu na nervy. Vim, ze trnula i ma matka, ale verila mi. Vlastne trne do dneska :lol: jen tehda chapala, ze si potrebuju nejhezci roky zivota uzit ( umerne veku ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí