Jak jí váš pes? Náš tahá granule kolem misky.

17368
29.7.10 20:46

Jak jí váš pes?

Ahoj, možná mám hloupý dotaz, ale chtěla bych se zeptat, taky když Vás pes jí, má kolem sebe všude granule? Teda záměrně je jakoby odnáší od misky kousek dál, tam je položí a nechá? Nevíte proč to psy dělají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
29.7.10 20:49

ahoj, my nasmu davame granule zmiesane s konzervou a teíez si naberie do ust, olize och od konzervy a potom povypluva, rozmaznanec jeden :mrgreen:

co som videla psov, tak dost vela z nich si jedlo odnasa na zem z misky, mozno sa im z nej zle je ked je to tak na kope, vazne netusim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
29.7.10 20:57

Ahoj, tak pri cteni nazvu diskuze me napadlo: „jako cune“ :-D Mame podlozku pod misku, a stejne je jidlo proste vsude. No, nevim, proc to delaji psi plosne, ale nas si vybira to, co mu chutna. Za nepozivatelne povazuje napr. suche testoviny, a jednou jsem mu, bohuzel, dala ryzi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
29.7.10 21:04

Farllin, nevím jestli to dělají jen malé rasy psů, každopádně já když vytírám kuchyň a napadne mě blbá myšlenka dát tomu zlobidlu do mysky něco „ne suchého“ - konzervu, do granulý trošku polívky tak po zaschnutí drhnu kuchyň, chodbu i následující pokoj, protože jídlo je všude. Jinak nad granulema se ani nepozastavuji.

Copak máš za rasu psa? Copak máte ostatní maminy za psy? My máme shi-tzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
29.7.10 21:08

NO,né..náš taky jí jak čuně. Ale vážně by mě to zajímalo. Chápu, proč si chodí zahrabávat kostičky do zahrady, ale proč ty granule má všude a krmí tím všechno ostastní - ptáky atd…tak to fakt nechápu. A to má dost kvalitní granule.Když mu dáme něco jiného, to zblajzne hned a neháže to jinde.
No, my máme větší rasu, Rhodéského ridgebacka. Takže podle mě je to snad problém všech psů. A to jsem si dodnes myslela, že je to problém jen u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
29.7.10 21:08

NO,né..náš taky jí jak čuně. Ale vážně by mě to zajímalo. Chápu, proč si chodí zahrabávat kostičky do zahrady, ale proč ty granule má všude a krmí tím všechno ostastní - ptáky atd…tak to fakt nechápu. A to má dost kvalitní granule.Když mu dáme něco jiného, to zblajzne hned a neháže to jinde.
No, my máme větší rasu, Rhodéského ridgebacka. Takže podle mě je to snad problém všech psů. A to jsem si dodnes myslela, že je to problém jen u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
29.7.10 21:11

nikita, my mame ridgebacka- kuk album ak chces.
ked ma len suche granule bordel nerobi, ale si proste vybera co zje a co nie.

petra, tak to musela byt zabava s tou ryzou, :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
29.7.10 21:14

jeeej,
farlin, aj my mame RR :dance:

mas tu aj album s nim?

nas ma rok a pol a je straaasne rozmaznany, za to moze moj mm :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
29.7.10 21:14

U nás máme skušenost ještě s tím, že děti mají rádi granule :mrgreen: 15-ti měsíční brácha, když se nekoukáme tak chodí Mikynovi na granule! Velice mu chutnají. Já se směju a mamina zuří … já budu reagovat až budu mít dítko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
29.7.10 21:15

nikita, my sme raz mali susedov, kde kompletne vsetci jedli psie a macacie granule 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
29.7.10 21:17

Tak to u nás teda z misky celke, nic nepadá :mrgreen: , občas nějaká granule vypadne jak rychle žerou, ale jinak nic a když mají něco jinýho tak taky nehrozí, že by něco vypadlo! A máme slovenskýho čuvače a labradora :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
29.7.10 21:23

Soldi - no nevím, já nemám ani chuť to zkoušet :D

Twiggi - závidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
29.7.10 21:23

farlin, inac u RR to moze byt aj tym, ze oni nie su moc velki jedlikovia. neviem, teda ako Tvoj, ale napchat nieco do naseho je umenie. je to taky nejedko. minule vyplul aj piskotku :roll:
co som o nich citala, ze im staci velmi malo jedla.
tak to aspon rozvlacia aby si vyprazdnili misku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
29.7.10 21:26

Tak my máme berňáka,a z misky nám taky skoro nic nepadá,občas když hltá,tak něco vypadne,ale hned to sní,takže okolo misky má stále pořádek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
29.7.10 21:30

Soldi, to jsem sice nečetla, že by RR byly malý jedlíci,ale odpovídá to skutečnosti. Náš má pořád plnou misku, nechávám mu ji pořád a jí opravdu málo. Jediný co může, jsou piškoty. To udělá klidně všechny povely co umí po sobě kvůli piškotku.
S tím jídlem a dětma jsem teda zvědavá..tak do roka se nám tu bude po zemi taky plazit jedno malé mimi tak jsem tedazvědavá, jak mu zachutnají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný