Jméno pro psíka :-)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2532
16.7.10 12:35

Jméno pro psíka :-)

Ahojky… :kytka:
Chceme si koupit pejska (čivavu) a nevím, jaké mu dát jméno, přemýšlela jsem nad jménem Apollo, ale přítelovi se to moc nelíbí… :roll: proto mě napadlo, že založím tuto diskusi… třeba mi někdo poradí.. :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13794
16.7.10 12:39

:lol: :lol: :lol: Pillgrim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
16.7.10 12:39

jukni na psi-jmena.cz a můžeš vybírat :lol:
Apollo mi k takovému „prckovi“nesedí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
16.7.10 12:44

Známí mají čivavu se jménem Gremlin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
16.7.10 12:45

Ahoj Kač, chtěla jsem Ti poradit jméno Marcelka, ale ona to asi nebude holčička, co? :think: Z toho, jaké je Vaše nejčastější téma na naší diskusi navrhuju klučičí Ronson nebo Davidoff :lol: :lol: Jinak myslím, že Apollo je super :palec: :palec: Jo a známí mají čivavu Gaston, což mi pro toho pidipsa přijde fakt legrační :lol: ..ale proti gustu.. co asi navrhne Rybana? 8-o ..že by Gambáček nebo Samsonek? :wink: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
2532
16.7.10 12:51

MArcelka :mrgreen:
Emo viď taky se mi líbí Apollo :think: no chci pejska, ale kdyby to byla fena, tak MARCELKA vede :lol: VICEROY né? :lol:
PetraZ právě že jsem koukala na kaledář a jsou tam takový samý blbý jméno, jako Gustav a Gordon :mrgreen:

tady je fešák malej..
chtěla bych něco jednoduchýho a hezkýho a roztomilýho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18079
16.7.10 12:51

Ahoj,
my máme pejska jménem Dino - ale je to belgický ovčák křížený s retrívrem, takže to jméno mám zafixované spíš k většímu plemeni. Ale hrozně se mi to líbí a všechno je o zvyku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
16.7.10 12:52

Taky by to mohl být Emo :mrgreen: … Nebo Roky, nedo Drak :mrgreen: ! Mě se líbí k těmhle malým psům takové ty jména pro velké drsné psi … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
16.7.10 12:53
marcelka88 píše:
Taky by to mohl být Emo :mrgreen: … Nebo Roky, nedo Drak :mrgreen: ! Mě se líbí k těmhle malým psům takové ty jména pro velké drsné psi … :mrgreen:

právě proto se mi líbí i DEX/DEXTER :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.7.10 12:54

ááá, Gremlin je super!
Ale nějak mě nic nenapadá, ale já jsem spíš na „klasiku“ Ťapka a tak :oops: Znala jsem maltézáčka Čipa, mazlivě nazýván MikroČip :mrgreen:

Já teď vymýšlím jméno pro andulku, něco aby to malá dokázala vyslovit a taky „bezpohlavní“, protože pohlaví se pozná až pozděj…
Morče je Bubu=) Tak něco asi takového, no uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
16.7.10 12:56

Kačenko,to je krásný pejsek… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
16.7.10 12:57

Ahoj, Dexter se mi líbí, i Apolo je super :mrgreen:

Sousedi mají taky nějakou takového malého psíka a jmenuje se Rambo :mrgreen: :lol: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
16.7.10 12:58

ČIko pejsek a Čikita fenečka nebo Nikita

Příspěvek upraven 16.07.10 v 12:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
16.7.10 12:58

Tobi? Gucci? Mex? Piccolo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
16.7.10 12:59
kačenka89 píše:
marcelka88 píše:
Taky by to mohl být Emo :mrgreen: … Nebo Roky, nedo Drak :mrgreen: ! Mě se líbí k těmhle malým psům takové ty jména pro velké drsné psi … :mrgreen:
právě proto se mi líbí i DEX/DEXTER :think:

Jiní známí ještě mají yorkshira jménem Rocky! :mrgreen: Mně se taky líbí ty drsný jména. Apollo může být i Apík.. a Apíček :lol: :lol: To je dobrý, cooo? :lol: :lol: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný