Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dyť má ještě čas, jen ať se pěkně dopíkne, až bude připravená, tak vyleze ![]()
Za tyden nepribere kilo, neboj
odhad se muze o pul kila lisit. N
Vyvolavany porod bych nechtela ale myslim ze vyhnat ji, nevyzenes, protoze dite si opravdu rekne samo. To vydrzis, preji hodne sil ![]()
Zkoušela jsem všechny babské rady a nepomohlo nic
Tohle sice nechceš slyšet, ale je to tak ![]()
Já se o ní bojím, protože už teď se tam moc nehýbala a museli jí budit aby bylo slyšet srdíčko:( minule když jsem měla sex, tak vím že jsem měla silné kontrakce ale za chvíli přešly
nevyženeš nijak, za týden, enbo dva ti určitě nenabere kilo. Hamilton lze provést jedině, když už děl. čípek prokazuje činnost k porodu - otevírá se. Pokud se nijak neotvíráš, provést nepůjde. Každopádně máš teprv týden do porodu, není kam spěchat ![]()
Janě, že už se moc nehýbe, to je úplně normální ke konci. Nestresuj, neblázni, prožila jsme si to každá, já tu první rodila až ve 42+0 ![]()
Příspěvek upraven 13.06.13 v 13:36
Já zkusila vše a nic. Rodila jsem vyvolávaně 42+1.
prcek měl odhad váhy na 38tt 3700g a měl 3200g. Takže klid ![]()
@bara 1 pokud máš obavy - co se pohybů týče, tak do porodky.. Jinak fakt neporadím, mě hamilton nepomohl
rozjelo se to prostě samo… švagrová má oba porody vyvolávané a taky v pohodě.. mmchdm, mě strašil dr, předporodní vyšetření, že mladý bude mít 4300 g, no málem mě omyli
a nakonec a půl kg míň a úplně v pohodě..
@bara 1 neboj se… mě ho taky budili. Vždycky jsem na monitoru skejsla hodinu. Nejsi jediná. Míň se hýbe, protože nemá dost místa, ale věř že jí to nevadí.
Příspěvek upraven 13.06.13 v 13:38
Jedna taková „babská“ rada je… Je to trochu žinantní, ale udělat si několikrát za sebou dobře.
Orgasmus vyvolává stahy. Prý. Nevím, vyzkoušeno nemám.
@bara 1 Jak je dítě velké, už nemá moc prostoru k pohybu. Pokud nejsi bez plodové vody, takto není důvod k vyvolání. A určitě ji nemuseli budit, aby bylo slyšet srdíčko ![]()
Jak si psala, zes zkousela sex a nic… nejde az tak o ten sex, ale orgasmy - prirozene stahy delohy. Takze pokud ses neudelala, bylo to stejne na nic ![]()
No jako vim od porodnika, ze orgasmy to mohou uspisit, ale vseplatnej recept to neni. Jinak ja odpoledne a vecer pred obouma porodama nekolik hodin zehlila, tak nevim, teeba melo vliv to dlouhodoby stani na nohou
a prej jeste chuze do schodu take pomze, minimalne ti to trenuje panevni dno, takze tim nic nezkazis, ale ja s temi kily navic funela i do prvniho patra, takze nevim, jak moc to clovek muze praktikovat ![]()
@bara 1 pokud se miminku nechce, nevyženeš nijak. Vlastní zkušenost: maliník, sex, každodenní drhnutí podlahy na všech čtyřech, běh do schodů, mytí oken, horká vana dvakrát denně, červený víno…a šla jsem 11 dní po termínu na vyvolávačku a stejně se neotevřela, takže pak večer šel stejně císařem
Prostě se mu od mámy nechtělo ![]()
Ahoj holky,
asi se budu opakovat, ale prostě už mi dochází síly.
Mám týden do porodu a čípek měkne ale stále se tam nic moc neděje. Hlavičku mám hodně nízko, ale prostě ne a ne jí vylákat…zkoušela jsem sex a horkou vodu, uklízení, mytí oken. Co pomohlo Vám? dr vyhrožuje přenášením a není moc zastáncem umělým vyvoláním…jenže malá má už přes tři kg a já nechci pak rodit čtyř kg dítě. Navíc už se tam nemůže ani hýbat a je mi jí líto. Moc budu vděčná za Vaše názory a zkušenosti