Jak jí vyhnat?

bara 1
13.6.13 13:30

jak jí vyhnat?

Ahoj holky,
asi se budu opakovat, ale prostě už mi dochází síly.
Mám týden do porodu a čípek měkne ale stále se tam nic moc neděje. Hlavičku mám hodně nízko, ale prostě ne a ne jí vylákat…zkoušela jsem sex a horkou vodu, uklízení, mytí oken. Co pomohlo Vám? dr vyhrožuje přenášením a není moc zastáncem umělým vyvoláním…jenže malá má už přes tři kg a já nechci pak rodit čtyř kg dítě. Navíc už se tam nemůže ani hýbat a je mi jí líto. Moc budu vděčná za Vaše názory a zkušenosti :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
13.6.13 13:32

@bara 1 nevyženeš, dokud se sama nerozhodne  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
13.6.13 13:33

Dyť má ještě čas, jen ať se pěkně dopíkne, až bude připravená, tak vyleze :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956

Za tyden nepribere kilo, neboj :) odhad se muze o pul kila lisit. N
Vyvolavany porod bych nechtela ale myslim ze vyhnat ji, nevyzenes, protoze dite si opravdu rekne samo. To vydrzis, preji hodne sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1

Myslíš, že si mám říct o ten hemilton?

• Citovat
  • Upravit
35438

Zkoušela jsem všechny babské rady a nepomohlo nic ;) Tohle sice nechceš slyšet, ale je to tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
13.6.13 13:34

Já se o ní bojím, protože už teď se tam moc nehýbala a museli jí budit aby bylo slyšet srdíčko:( minule když jsem měla sex, tak vím že jsem měla silné kontrakce ale za chvíli přešly

• Citovat
  • Upravit
29577
13.6.13 13:35

:lol: nevyženeš nijak, za týden, enbo dva ti určitě nenabere kilo. Hamilton lze provést jedině, když už děl. čípek prokazuje činnost k porodu - otevírá se. Pokud se nijak neotvíráš, provést nepůjde. Každopádně máš teprv týden do porodu, není kam spěchat ;)
Janě, že už se moc nehýbe, to je úplně normální ke konci. Nestresuj, neblázni, prožila jsme si to každá, já tu první rodila až ve 42+0 :lol:

Příspěvek upraven 13.06.13 v 13:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
13.6.13 13:35

Já zkusila vše a nic. Rodila jsem vyvolávaně 42+1. :cert: prcek měl odhad váhy na 38tt 3700g a měl 3200g. Takže klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.6.13 13:37

@bara 1 pokud máš obavy - co se pohybů týče, tak do porodky.. Jinak fakt neporadím, mě hamilton nepomohl :nevim: rozjelo se to prostě samo… švagrová má oba porody vyvolávané a taky v pohodě.. mmchdm, mě strašil dr, předporodní vyšetření, že mladý bude mít 4300 g, no málem mě omyli :mrgreen: a nakonec a půl kg míň a úplně v pohodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
13.6.13 13:38

@bara 1 neboj se… mě ho taky budili. Vždycky jsem na monitoru skejsla hodinu. Nejsi jediná. Míň se hýbe, protože nemá dost místa, ale věř že jí to nevadí.

Příspěvek upraven 13.06.13 v 13:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
13.6.13 13:38

Jedna taková „babská“ rada je… Je to trochu žinantní, ale udělat si několikrát za sebou dobře. :oops: Orgasmus vyvolává stahy. Prý. Nevím, vyzkoušeno nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
13.6.13 13:39

@bara 1 Jak je dítě velké, už nemá moc prostoru k pohybu. Pokud nejsi bez plodové vody, takto není důvod k vyvolání. A určitě ji nemuseli budit, aby bylo slyšet srdíčko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
13.6.13 13:41

Jak si psala, zes zkousela sex a nic… nejde az tak o ten sex, ale orgasmy - prirozene stahy delohy. Takze pokud ses neudelala, bylo to stejne na nic :lol:
No jako vim od porodnika, ze orgasmy to mohou uspisit, ale vseplatnej recept to neni. Jinak ja odpoledne a vecer pred obouma porodama nekolik hodin zehlila, tak nevim, teeba melo vliv to dlouhodoby stani na nohou :nevim: a prej jeste chuze do schodu take pomze, minimalne ti to trenuje panevni dno, takze tim nic nezkazis, ale ja s temi kily navic funela i do prvniho patra, takze nevim, jak moc to clovek muze praktikovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
13.6.13 13:41

@bara 1 pokud se miminku nechce, nevyženeš nijak. Vlastní zkušenost: maliník, sex, každodenní drhnutí podlahy na všech čtyřech, běh do schodů, mytí oken, horká vana dvakrát denně, červený víno…a šla jsem 11 dní po termínu na vyvolávačku a stejně se neotevřela, takže pak večer šel stejně císařem :) Prostě se mu od mámy nechtělo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí