Jak jí vyhnat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bara 1
13.6.13 14:02

@Gladys :mrgreen: :mrgreen: tak mě nenapapalo na to koukat, já si představila jak je nervaná hlavička mezi mejma nohama a sevřená na těsno a to je jak zavřená v pytly a mě by se to nelíbilo. :) :) :). Dokonce mi říkala kamarádka, že přenášela miminko a měla zkaženou vodu a pak mimi mělo špatnou kůži, já o dětech nic nevím, tak píšu sem a čekám na radu zkušených:)

• Citovat
  • Upravit
bara 1
13.6.13 14:03

@mařenkaa :kytka: nebzlobím… :) no protože jí už necítím se hýbat, jen občas vyšpulí zadek a dr říká, že už tam nemá tolik místa

• Citovat
  • Upravit
35438
13.6.13 14:04

@bara 1 To přenášení je taky zbytečný strašák. Děti narozené po termínu jsou většinou jen špatně určený termín a narodily se tak, jak potřebovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
13.6.13 14:06

@ugluk :hug: :hug: děkuju za radu, je fakt, že když čtu deníčky, tak mi příjde, že ty větší děti se rodí líp, ale asi záleží na hodně okolnostech

• Citovat
  • Upravit
36556
13.6.13 14:07
@bara 1 píše:
@Bábrdl @Bábrdl kdo má ještě náladu na sex že? :mrgreen:, ale jako nic tím asi nezkazím, jen už to není příjemný :kytka: děkuju

Já neměla ani tak na mysli sex, jako masturbaci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
13.6.13 14:07

:mrgreen: :mrgreen: dobře holky…všechny jste mě přesvědčili že to tak má být. :kytka: jsem ráda, že jsem dostala odpověď na které je jednoznačný názor a nebudu to tedy řešit a počkám až se rozhodne sama :kytka: :kytka: moc děkuju všem:)

• Citovat
  • Upravit
13073
13.6.13 14:08
@Tiger-lily píše:
@bara 1 To přenášení je taky zbytečný strašák. Děti narozené po termínu jsou většinou jen špatně určený termín a narodily se tak, jak potřebovaly.

no právě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
13.6.13 14:13

Souhlas s ostatnimi, mimi se rozhodne samo, i kdyby ses na hlavu stavela, vydrz, je to sila, ty posledni tydny, ale brzy to mas za sebou :hug: Jinak, nase Dani mela 4,5kg, narodila se vyvolavane a porod byl krasnej, neni to o velikosti mimca ;) Drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
13.6.13 14:25

@neddo Tak to jsi dobrá :potlesk: já jsem 4,3 kg nezvládla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
13.6.13 14:26

@vsetin tak třeba u vás ve Vsetíně, ale v HK je donošený v 39+0. Já rodila 38+3 kluka přes 4 kila a doktorka ho nazývala nedonošencem :mrgreen: :mrgreen: Podotýkám, že je to mudra s dlouholetou praxí a pomáhala rodit mýho nevlastního bráchu, kterýmu je pětatřicet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
13.6.13 14:32

Nespěchej, u tebe je miminku stejně nejlíp :) já rodila 41+1 a byla jsem spokojená, malá vylezla, až byl její čas… Původně podle MS jsem měla termín ještě o týden dřív… jakékoli vyvolávání jsem zamítla, ani doma jsem se nijak nesnažila o vyhnání… a že jsem se narážek na sex a víno naposlouchala :D a velikost byla naprosto ideální: 50 cm, 3260 g :D takže neboj, navždy tam nebude, hezky v klidu si odpočívej a přemýšlej o tom, jak to bude krásné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
13.6.13 14:44

Taky to mám za pár a nevím dne ani hodiny, ale nestresovala bych se, ptž to stejně neovlivníš ničím.

Jinak monitor mi natáčejí a je jim jedno, jestli dítě spí či bdí, jde přece o tlukot srdce a to běží.

POhyby hlídám, ale někdy je línější, má tam málo místa, takže občas naťukne, vystrčí zadeček a je to ok :palec:

Odhad váhy je k ničemu, ptž to je stejně +/- takže jsem ráda, že ho nevím. Pánev mám dle měření dostatečně velkou, tak to snad protlačím a taky doufám, že mi ten odhad udělají minimálně na příjmu v porodnici.

Dr. už ani nekontroluje čípek, ptž to se může změnit raz dva, takže prostě jen čekám jako všechny ostatní a až se malá rozhodne, že půjde, tak půjde :palec:

• Citovat
  • Upravit
1291
13.6.13 14:47

@Tiger-lily @tamata
To ani nemusi byt spatne urceny termin, kazde telo je jine a drobne odchylky existuji ve vsem (rozmezi ms, den ovulace, kdy kdo zacne muvit, chodit atp.) a nekdo potrebuje na tehotenstvi 38, nekdo 42 tydnu, tech 40 je nejcastejsich a take prumer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
13.6.13 14:50

.

Příspěvek upraven 02.02.14 v 16:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
13.6.13 14:53

Jinak jestli můžu poradit, tak je nejlepší se asi moc nepozorovat a užít si poslední dny, jak nejlíp to jde. Počasí a okamžik porodu stejně neovlivníš, tak bych to nechala plynout a věřila, že na vyvolávání nedojde.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100