Jak jste přišly na nevěru?

9
19.1.13 21:30

Jak jste prisli na neveru?

Ahoj, mam par otazek.
Jak jste prišli na partnerovu neveru?
Odpustili jste?
Pokud uz spolu nejste, zmenila vas tato zkusenost?
Ja jsem partnerovu neveru tusila delsi dobu, ale nejak si to nechtela pripustit, nevim, ale pak jsem nasla nahe fotky one slecny v nasem PC, pozdeji i videa s ni dokonce i pri jejich sexualni chvilce. Se synem jsem sama od zari lonskeho roku a pomalu si zacinam zvykat i kdyz je to tezke a materskou dovolenou jsem si predstavovala jinak. Premyslim ted, zda budu jeste schopna duverovat muzum, snad se ze me nestene zarlivka a stihacka. Jak to mate vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.1.13 21:35

Přišla jsem partnerovi na jinou ženu nahlédnutím do telefonu, po delším tušení. Podotýkám, že šlo o nevěru psychickou. na fyzickou jsem buď nepřišla a nebo nebyla. Jestli jsem odpustila? Asi ne, ale povedlo se mi udělat tlustou čáru. Jsme spolu stále, šťastni, čekáme rodinu.

• Citovat
  • Upravit
5502
19.1.13 21:55

Můj bývalý přítel mě podváděl, tušila jsem, ale věřila mu, že to tak není, zjistila jsem pravdu po rozchodu… Potvrdila jsem si, že je to v něm, že podvádí vždy, takže jsem z toho pro své budoucí vztahy nevzala žádné důsledky, že bych mužům nevěřila… asi jen víc věřím své intuici… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
19.1.13 22:14

Meho syna otec me podvedl dvakrát… Poprvé jsem na to přišla tak, ze jedna kamarádka mi napsala rano, ze viděla přítele cca v osm rano jet v aute s blondatou slečnou a napsala mi i jméno (já byla se školou na víkend pryč a den predtim byl on pářit), takže mi uz bylo jasné oč jde, protoZe jsem věděla, ze přišel ve čtyři a ze by takhle brzy vzhůru nebyl. Zavolala jsem mu, on mi řekl, ze vezl sestrenku, ale já věděla jméno oné slečny, vybalila jsem to na nej a on se přiznal. Druhou nevěru jsem zjistila tak ze lidi mi něco povídali, moc jsem to nevnimala, ale na konec kdyz uz chodilo hodne lidi jsem mu vlezla na mail a kupodivu tam měl mail od slečny š kterou se vyspal a ona se omlouvala za to, ze mu udělala zle, ze se doslechla, ze ma doma problémy kvůli nevěře s ni. Prvni jsem odpustila, druhou jsem neprekousla a jsme od sebe…
Věřím svému nynejsimu příteli, ale jsem zarliva a občas nesmyslne podezirava. Jak mi něco nesedí, tak se hned vyptavam, atd… Někdy mám na sebe vztek, ze za vším něco vidím. Ale jestli si to nesu z minulých vztahu a nebo je to povahou, to těžko říct :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
19.1.13 22:20

Ja bruneta nasla cervene vlasy na svem polstari, o kterych me presvedcoval, ze jsou moje :D Svemu soucasnemu priteli verim, i kdyz obcas se zachova „podivne“, ale nic za tim neni, to jen ja jsem zdeformovana. Nesleduju ho, dokonce mame vsechny maily na jednom thunderbirdu a telefony si taky pujcujeme. Diky tomuhle me ani nelaka ty maily otevrit.

• Citovat
  • Upravit
Dano
19.1.13 22:20

Přišel jsem na nevěru nejdříve od kamarádů, kteří ji viděli s jiným za ručku,,, ale nevěřil jsem tomu, ikdyž mi tvrdila, že jde ven s kamarádkou. Postupně toho přibývalo, až jsem se podíval do telefonu a bylo mi to jasné. Den po štědrém dni mi ještě vybílila byt a teď jsem rád, že mi dává dcerku aspoň na víkendy. A ženám už opravdu věřím čím dál méně, tohle se mi stalo již po druhé, a normální ženy snad ani neexistují, nebo je nademnou černý mrak. :roll:

• Citovat
  • Upravit
530
19.1.13 22:25

@hejla. Po době tušení jsem koukla do telefonu a i PC byly tam fotky i videa se slečnu v mobilu sms.
Dokonce ji vodil k nám domů a dělali to v naší posteli!!!
Nevěra trvala delší dobu.. Partnerovi jsem dala druhou šanci ale neopustila už to nebylo jako předtím :-(
Udělal to potom zas s jinou a to mi opravdu ublížilo, tak jsem se sním rozešla.
Od té doby mám problém ve vztahu důvěřovat a jakmile přítel chce jít ven s kamarády na celou noc jsem doma vystresovana. A přemýšlím co se může stát a jak moc mi může ublížit :‚(:‘(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
25.1.13 16:32

Blbeček si nechal otevřenou konverzaci na facebooku. Jenom jsem koukla s kým si píše. Měli jsme hodně společných přátel. Nebyla v tom žádná podezíravost. Psal si tam s nějakou dívkou. Raději ani nebudu psát co. Ani nezapíral. Prosil o odpuštění, ale nedala jsem to. Nezměnilo mě to. Prostě jsem měla smůlu. Určitě jsem na chlapy nezanevřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
25.1.13 16:40

Mě se to nikdy nestalo a jen doufám, že ani nestane. Nebo jsem na to nepřišla. Já mám problém odpustit i kravinu. Nevím, jak bych se zachovala.

• Citovat
  • Upravit
642
25.1.13 17:03

Holky já měla kluka v 17 byli jsme spolu asi 3 měsíce a já se pak jednou plně spontánně při mazlení rozmyslela že na to teda hupsnem a že mě to už nebaví být panna… vyspali jsme se spolu a já pak shodou okolností spěchala na oslavu kamarádky narozenin, zvala jsem ho at jde se mnou ale řekl mi že už je domluvený s kamarádem že musí něco vyřešit. Na tom nebylo nic divného nějak extra sme to neřešili… no a ještě si pujcil muj mobil že mu napíše sms - ten svuj měl vybitej - no odjel, já jela na oslavu a druhý den koukám v mobilu do odeslaných sms náhodou a tam sem našla tu sms co posílal tomu kamarádovi a tam bylo že jede ke slečně xy a že kdyby něco tak me má řict že byli spolu :cert: no udělala jsem jsem scenu nakonec sme spolu ještě nějaký ten měsíc byli a nakonec sem ho opustila kvuli tomu jeho kamaradovi…

a ten mě taky podvedl - s jeho bejvalou… a na to sem prisla tak ze sme spali u nej a najednou u postele stála ona a děsně řvala, pak brečela po schodech dolu, on za ní, pak sem slyšela křik a něco o „mladé krávě“…a nakonec rozmlátila okno šutrákem… byla jsem mladá a blbá bylo jasné jak to tenkrát bylo ale já mu uvěřila…za týden sem pod postelí našla naušnici a odešla navždy…

od tý doby sem se nevázala :mrgreen: až ted… a stávájící přítel je zlatíčko ten by mi to snad nikdy neudělal… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.2.13 07:58

Poraďte...

Ahoj, už nevím co dělat, tak bych chtěla zkusit Vás všechny poprosit o radu. Jsme s přítelem 13 let, máme 4letého syna. Vztah vždy celkem fungoval, jako všude byla přeháňky, ale vše jsme přečkali. Za poslední měsíc ve rostlo jakési přesvědčení, že někoho má. Nevydržela jsem a podívala se mu do telefonu - největší chyba mého života (asi)! SMS od jedné naší známé, že jí moc chybí, že se jí stýská a že ho MILUJE. Nevím co dělat. Několikrát jsme spolu probírali, že lézt někomu do telefonu je vrchol apod, takže mu nějak nedokážu říct, že jsem to udělala. Řekla jsem mu, že se mi něco o něm a o ní doneslo a on vše popřel. Že ji jen opravuje auto, že je to kravina, že se mě by nikdy neopustil apod. Na jednu stranu si myslím, že to tak od věci není - za ty roky jsou určité věci, které o něm vím a nikdo jiný ne (hodně důležité věci), taky jeho pracovní vytížení toleruji a to by moc holek nezvládlo. Jenže co když ji taky miluje. Navíc je to kamarádka jeho sestry, je vdaná… Nejhorší je, že se ani nechová jinak. Neoblíká se jinak když někam jde, přijde domů, je milej, chce se milovat… Mám strach mu přiznat, že jsem mu do telefonu vlezla, zároveň to v sobě dusím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.13 08:13

Prohlížela jsem si na stránkách facebooku naši oblíbené hospody, kde jsme chodívali se bavit fotografie z akcí a natrefila jsem tam na foto, jak tam spolu tančí a u toho se s košťatem mucká.

Nechápu to - to mají chlapi tak vykrakané mozky? Vždyť věděl, že jsme spolu a dlouho, to musí ten chlap udělat ze sebe takového debila a spustit se s každou co má sukni??

• Citovat
  • Upravit
1755
4.2.13 08:26

Prisla jsem na to tak, ze jsem sla s kocarkem za manzelem na fotbal. Stali naproti sobe, smali se a rekl mi at jdu domu ze prijde. Za 14 dni si ta ma kamaradka dala fotky na fc.kde ji na ni koukal jak na obrazek a drzel za pas. Za tyden jsem mu zbalila. Je s ni uz 3 roky a povida kamaradum, ze az potka jinou, kopne ji do zadku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
4.2.13 11:46
@Evinka30 píše:
Ahoj, už nevím co dělat, tak bych chtěla zkusit Vás všechny poprosit o radu. Jsme s přítelem 13 let, máme 4letého syna. Vztah vždy celkem fungoval, jako všude byla přeháňky, ale vše jsme přečkali. Za poslední měsíc ve rostlo jakési přesvědčení, že někoho má. Nevydržela jsem a podívala se mu do telefonu - největší chyba mého života (asi)! SMS od jedné naší známé, že jí moc chybí, že se jí stýská a že ho MILUJE. Nevím co dělat. Několikrát jsme spolu probírali, že lézt někomu do telefonu je vrchol apod, takže mu nějak nedokážu říct, že jsem to udělala. Řekla jsem mu, že se mi něco o něm a o ní doneslo a on vše popřel. Že ji jen opravuje auto, že je to kravina, že se mě by nikdy neopustil apod. Na jednu stranu si myslím, že to tak od věci není - za ty roky jsou určité věci, které o něm vím a nikdo jiný ne (hodně důležité věci), taky jeho pracovní vytížení toleruji a to by moc holek nezvládlo. Jenže co když ji taky miluje. Navíc je to kamarádka jeho sestry, je vdaná… Nejhorší je, že se ani nechová jinak. Neoblíká se jinak když někam jde, přijde domů, je milej, chce se milovat… Mám strach mu přiznat, že jsem mu do telefonu vlezla, zároveň to v sobě dusím…

Myslím, že váš šestý smysl funguje správně. On to možná bere tak, že se zatím nic moc nestalo. Dělá mu to dobře, že po něm jiná paní šílí. Jenže pokud se to nechá rozjet, tak se může stát, že nabyde dojmu, že ji také miluje. Mně když manžel podváděl, tak mi sám od sebe říkal, že to by mi nikdy neudělal. Tak nějak sám sebe přesvědčoval, že by chtěl, aby to tak bylo. Ona se hodně snažila ho dostat.
Takže dávejte bacha, pevné nervy ať nevylítnete, oči na šťopky a sbírejte důkazy.
Je ta dáma zadaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
4.2.13 15:30
@Nelly 66 píše:
Prisla jsem na to tak, ze jsem sla s kocarkem za manzelem na fotbal. Stali naproti sobe, smali se a rekl mi at jdu domu ze prijde. Za 14 dni si ta ma kamaradka dala fotky na fc.kde ji na ni koukal jak na obrazek a drzel za pas. Za tyden jsem mu zbalila. Je s ni uz 3 roky a povida kamaradum, ze az potka jinou, kopne ji do zadku:)

Tak to je drsný ty jo… :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria