Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pikola píše:
Není. Když jdete ven tak platíte jak?
Vetsinou kazdy za sebe
jsme spolu skoro 4roky ale ted mi to uz fakt leze krkem
Normální to není, ale na cigarety bych já příteli (ani on mně) peníze nedala.
Vy jste spolu skoro 4 roky a platíte každej sám za sebe?
To jsem teda neviděla ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, tak premyslim v jake dobe zijupripada mi totiz normalni si s pritelem financne pomahat. Pritel vydelava na najem a pujcku a ja na jidlo a astotani veci domu. Ted mi dosli penize a kdyz jsem po nem chtela penize na cigarety (jinak doma vse je) odmitl me s tim ze mam vic pracovat
vydelavam asi 10-11tis a vse davam do domacnosti. On kolem 23tis. A 13tis. Mesicne plati takze deset mu zustava s tim ze mu obcas ty cigarety koupim i ja. Je to normalni? Ze kdyz nemam tak mam smulu
ach joo
Je divnej.
Já jsem teda vdaná už 15 let a máme společný účet, ale už když jsme žili,,na hromádce,, tak jsme dali peníze dohromady, poplatili, co bylo nutné, část dali do prasátka a zbytek rozdělili na dva díly, i když manžel měl tenkrát dvojnásobek.
Maly mel v prosinci narozeniny a do toho ty svatky i Pritel narozeniny takze prosinec je financne hodne narocny a take mi nepomohl s nicim vsechny darky i jidlo atd jsem platila ja a jeste si na to musela pujcit jinak by maly nemel nic ![]()
@káťa píše:
Normální to není, ale na cigarety bych já příteli (ani on mně) peníze nedala.
Ono je to celkem jedno nac bych to potrebovala stejnak by mi na to nedal
mozna pujcil…
@GreyBoy píše:
Je to normální, chlapi jsou sobci
ne, normalni to neni a chlapi jsou vetsinou takovy, jaky si to zenska udela
A ty mu vaříš? Bych mu dala rohlík s máslem, že na vic nemáš.
Já nejsem žádná zlatokopka, ale tohle je fakt úlet.
Ne nedal ani na narozeniny ani na vanoce
je fakt ze maly neni jeho ale zijeme spolu od pul rocku maleho a tak myslim ze ho ma rad teda alespon to tvrdi ale on ma take dceru a jaji kupuji a delam to s radosti…ublizije mi jeho chovani ![]()
A mluvila jsi s ním o tom? Že to neni normální že žijete spolu atk by to podle toho měl taky brát
Ahoj, tak premyslim v jake dobe ziju
pripada mi totiz normalni si s pritelem financne pomahat. Pritel vydelava na najem a pujcku a ja na jidlo a astotani veci domu. Ted mi dosli penize a kdyz jsem po nem chtela penize na cigarety (jinak doma vse je) odmitl me s tim ze mam vic pracovat
vydelavam asi 10-11tis a vse davam do domacnosti. On kolem 23tis. A 13tis. Mesicne plati takze deset mu zustava s tim ze mu obcas ty cigarety koupim i ja. Je to normalni? Ze kdyz nemam tak mam smulu
ach joo