Pomáháte si s partnerem finančně?

Anonymní
19.1.13 15:53

pomahate si financne?

Ahoj, tak premyslim v jake dobe ziju :-( pripada mi totiz normalni si s pritelem financne pomahat. Pritel vydelava na najem a pujcku a ja na jidlo a astotani veci domu. Ted mi dosli penize a kdyz jsem po nem chtela penize na cigarety (jinak doma vse je) odmitl me s tim ze mam vic pracovat :-( vydelavam asi 10-11tis a vse davam do domacnosti. On kolem 23tis. A 13tis. Mesicne plati takze deset mu zustava s tim ze mu obcas ty cigarety koupim i ja. Je to normalni? Ze kdyz nemam tak mam smulu :-(( ach joo :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35772
19.1.13 15:56

Není. Když jdete ven tak platíte jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
19.1.13 15:57

Není. jak jste spolu dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.13 15:58
@pikola píše:
Není. Když jdete ven tak platíte jak?

Vetsinou kazdy za sebe :-( jsme spolu skoro 4roky ale ted mi to uz fakt leze krkem

• Citovat
  • Upravit
káťa
19.1.13 16:00

Normální to není, ale na cigarety bych já příteli (ani on mně) peníze nedala.

• Citovat
  • Upravit
6444
19.1.13 16:00

Vy jste spolu skoro 4 roky a platíte každej sám za sebe? 8o To jsem teda neviděla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
19.1.13 16:01
@Anonymní píše:
Ahoj, tak premyslim v jake dobe ziju :-( pripada mi totiz normalni si s pritelem financne pomahat. Pritel vydelava na najem a pujcku a ja na jidlo a astotani veci domu. Ted mi dosli penize a kdyz jsem po nem chtela penize na cigarety (jinak doma vse je) odmitl me s tim ze mam vic pracovat :-( vydelavam asi 10-11tis a vse davam do domacnosti. On kolem 23tis. A 13tis. Mesicne plati takze deset mu zustava s tim ze mu obcas ty cigarety koupim i ja. Je to normalni? Ze kdyz nemam tak mam smulu :-(( ach joo :-(

Je divnej.
Já jsem teda vdaná už 15 let a máme společný účet, ale už když jsme žili,,na hromádce,, tak jsme dali peníze dohromady, poplatili, co bylo nutné, část dali do prasátka a zbytek rozdělili na dva díly, i když manžel měl tenkrát dvojnásobek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
GreyBoy
19.1.13 16:02

Je to normální, chlapi jsou sobci

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.13 16:03

Maly mel v prosinci narozeniny a do toho ty svatky i Pritel narozeniny takze prosinec je financne hodne narocny a take mi nepomohl s nicim vsechny darky i jidlo atd jsem platila ja a jeste si na to musela pujcit jinak by maly nemel nic :-((

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.13 16:05
@káťa píše:
Normální to není, ale na cigarety bych já příteli (ani on mně) peníze nedala.

Ono je to celkem jedno nac bych to potrebovala stejnak by mi na to nedal :-( mozna pujcil…

• Citovat
  • Upravit
rachel55
19.1.13 16:05
@GreyBoy píše:
Je to normální, chlapi jsou sobci

ne, normalni to neni a chlapi jsou vetsinou takovy, jaky si to zenska udela

• Citovat
  • Upravit
6444
19.1.13 16:06

Cože? On malému nic nedal? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35772
19.1.13 16:12

A ty mu vaříš? Bych mu dala rohlík s máslem, že na vic nemáš.
Já nejsem žádná zlatokopka, ale tohle je fakt úlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.13 16:15

Ne nedal ani na narozeniny ani na vanoce :-( je fakt ze maly neni jeho ale zijeme spolu od pul rocku maleho a tak myslim ze ho ma rad teda alespon to tvrdi ale on ma take dceru a jaji kupuji a delam to s radosti…ublizije mi jeho chovani :-(

• Citovat
  • Upravit
6444
19.1.13 16:17

A mluvila jsi s ním o tom? Že to neni normální že žijete spolu atk by to podle toho měl taky brát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí