Máte zkušenost s eDARLING

Anonymní
30.8.12 12:32

Nová seznamka eDarling

Ahoj, už jsem delší dobu sama s jedním dítkem. Asi nemám šanci se běžně v životě seznámit, nikam moc nechodím. Vyzkoušela jsem už jednu seznamku, ale moc se mi to neosvědčilo. Teď jsem četla o nové seznamce eDarling. Nemáte s ní už někdo nějaké zkušenosti? Nebo doporučte jiné seznam. stránky. Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3108
30.8.12 12:38
@Anonymní píše:
Ahoj, už jsem delší dobu sama s jedním dítkem. Asi nemám šanci se běžně v životě seznámit, nikam moc nechodím. Vyzkoušela jsem už jednu seznamku, ale moc se mi to neosvědčilo. Teď jsem četla o nové seznamce eDarling. Nemáte s ní už někdo nějaké zkušenosti? Nebo doporučte jiné seznam. stránky. Díky.

já našla muže na lide.cz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
30.8.12 12:42

Ja toho svyho nasla na stesti.cz .....Ale ted chcou snad za registraci 100 Kc ..driv to bylo zadarmo, ale nevim jak to je ted, jen jsem to slysela… :nevim: Jinak moje kamoska myho muze znala osobne ale on me ne a nasel si me nejak na te seznamce.. :potlesk: S edarlingem nemam zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
30.8.12 12:47

Já ho zase našla na libimseti, ale to už taky neletí :-D s edarling nemám zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
30.8.12 13:53

My jsme se dali dohromady pres znamost.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
30.8.12 18:35

Ja našla manžela na stesti.cz

ale o tom edarlingu by mě to taky zajímalo, za chvíli dorazí kamarádka, která hledá a chcem právě projet seznamky a někoho jí najít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
30.8.12 18:38

Já našla přítele na http://www.rande.cz/ ,ale je to 8 let zpátky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10137
30.8.12 21:02

Edarling je placená služba, bez toho jejich VIP nemůžeš skoro nic.. ono je těhle seznamek víc, než dost.. je i na FCB ale tam si bez zaplacení nepřečteš ani zprávu.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.12 09:30

Ano, přesně tak. Už jsem to taky zjistila, že je to placená seznamka. I když všude reklamují, že je zadarmo. Tak jsem se zaregistrovala, nikde nepsali nic o placení. Celá registrace trvala poměrně hodně dlouho, musela jsem vyplnit strašně stránek a pak to na mě začalo skákat, že když chci vidět fotky nebo psát zprávy, že musím být v nějakém VIP členství apod. Takže nas… Docela jsem hodně zklamaná.

• Citovat
  • Upravit
15883
31.8.12 14:38

My jsme se našli na štěstí. cz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
31.8.12 22:21

Jé, na rande.cz jsem chodila taky :pankac: To byly časy… Úplně se mi to chatování vybavilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
1.9.12 09:36

Našla jsem tam pár kamarádů a jsem s nimi stále v kontaktu ;) …ale v dněšní době mě to přijde více o sexu než před 8lety :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milax
21.9.12 12:29

varování

Doporučuji všem co přemýšlí o edarling přečíst si příspěvky na této stránce osobně s nimi zkušenosti mám tak hodně štěstí při hledání partnera/ky http://podvodnefirmy.cz/…-a-edarling/#…

• Citovat
  • Upravit
3108
21.9.12 12:35

lide.cz tam jsem našla svého muže :) :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
22.9.12 14:54
@Sylvajs píše:
Já našla přítele na http://www.rande.cz/ ,ale je to 8 let zpátky…

My se s manželem také seznámili přes rande.cz :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria