Máte zkušenost s eDARLING

Napsat příspěvek
Velikost písma:
583
23.9.12 17:14

Já našla předchézího přítele na lide.cz a byli jsme spolu poměrně spokojený, i když se po 2 letech nevydařilo, ale dodnes jsme dobří přátelé, ten po něm byl ze znamost.cz, podobný výsledek. Velmi jsme si rozuměli, ale nakonec jsme si řekli, že k sobě asi přeci jen nepatříme, ale opět zůstali dobří přátelé dodnes. S oběma jsem v kontaktu a voláme si abysme si sem tam podrbali o životě :D Takže já můžu s klidem po této stránce oba weby doporučit, ale bohužel se musí počítat s tím, že než se na někoho narazí, tak se dočtete hodně oplzlostí od různých „chudáčků“… No a manžela jsem nakonec našla osobně bez seznamky… prostě když to člověk nejméně čeká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.9.12 14:34

Pozor!!!

Rádoby seznamka eDarling je jen jeden fousatý podvod. Viz - podvodné firmy. Dlohý dotazník, nelze zrušit ani smazat profil. Tuny spamu v poště. Informace od eDarling jsou používány nikoliv k seznamování, ale k prodeji. Navíc jim zaplatíte že vaše osobní údaje prodají. Dobrý kšeftík na který často upozorňuje ČOI i právníci. Informujte i ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Juachin
2.10.12 21:27

Jde o placenou sluzbu, bez VIP registrace se nedaji psat zpravy ani prohlizet fotografie. Po zaplaceni VIP clenstvi kartou mate moznost prihlizet pouze nabidnute kontakty (cca 3 denne), nenajdete jedinou informaci o stavu, vzdelani, poctu deti, atd. Navic se automaticku zavazujete k automaticke obnove clenstvi (automatickemu uhrazeni dalsiho obdobi z Vasi karty po uplynuti uctovand doby), jestlize neposlete postou nebo mailem odhlaseni tyden pred vyprsenim VIP clenstvi. Nekde jsem cetl recenzi, ze uvedena adresa na odhlaseni ani neexistuje. Je to cele velice neseriozni, to ale zjistite bohuzel az po uhrade:(. Silne nedoporucuji!!!

• Citovat
  • Upravit
Perryn
14.10.12 12:48

ŠKODA ČASU s tím EDARLINGem (!!!)

Zdravím všechny, právě jsem úspěšně smazal na „seznamce“ edarling svůj profil. Již při jeho vyplňování mi byl podezřelý neskutečně dlouhý dotazník s mnohdy zbytečnými a několikrát se opakujícími otázkami. Pokud jsem některou nevyplnil s tím, že se k ní později vrátím, systém mi neumožnil pokračovat dál, dokud jsem tam nějakou odpověď neuvedl. Vrchol drzosti byla otázka, kolik vydělávám peněz… Většina otázek se týkala mne, ale abych např. uvedl, v jakém věkovém rozmezí si přeji svou partnerku mít, o to se nikdo nezajímal. Ve výsledku mi posílali samé ženské 45 až 50 let… Docela podivné bylo, že se mi nepodařilo později udělat některé změny v již nastaveném profilu. PODMÍNKY jsem četl ceklé, jsou opravdu dlouhé a nezajímavě psané, díky tomu člověk zapomíná na to, co četl před 3 minutami. Měl jsem za to, že když uveřejním svou fotku, automaticky uvidím aspoň jednu fotku protějšku, ale tak tomu ve výsledku nebylo. Spokojil jsem se s tím, že si vybranou holku prohlédnu až na zchůzce a že jí napíšu vzkaz. BEZ ZAPLACENÍ VIP členství nemám šanci žádnou zprávu odeslat (!!!). To mě dost namíchlo!!! Jo, mají tam ještě jednu věc: na zahájení komunikace je potřeba protějšku položit 5 otázek (vybírá se cca z 25 či 30???), ale to byly natolik infantilní otázky, že jsem tento krok obešel a měl v úmyslu napsat rovnou zprávu. Mazání profilu je rozděleno na vícero kroků, ale nakonec se to podařilo. Perryn

• Citovat
  • Upravit
Jita186
16.10.12 07:37

E-Darling: ano

Ahoj, ja se na edarling zaregistrovala poprve pred ctyrmi mesici, byla to moje prvni zkusenost s takovou nejakou seznamkou a za dva dny, jsem se potkala s muzem - a uz jsme spolu tri mesice a… sedli jsme si po vsech strankach. po dvou letech jsem zase zamilovana a stastna a mam pocit, ze nejsou vsichni spravni chlapi mezi 30-40lety zadani. Registraci i VIP jsem mela v te dobe jeste zdarma, ted se pry neco plati. Ale za zkousku to jiste stoji. Myslim, ze darling funguje skvele, nejen proto, ze jsem nekoho nasla, ale i proto, ze Vam opravdu nabizi partnery opravdu na zaklade dotazniku, ktery vyplnite. hodne stesti. Jita

• Citovat
  • Upravit
5
16.10.12 09:32

EDarling vypadal skvěle, ale také mě dost zklamal. Nic nelze dělat bez VIP členství. Dokonce mi někdo, kdo to kontroloval, neuznal ani název mojí pozice v zaměstnání a udělal z toho něco úplně jiného! To už byl fakt vrchol. Na profilu je několik prakticky stejných otázek, což také vůbec nedává smysl. Akorát jsem tedy teď zmatená, jestli se skutečně jedná o podvod (jak tu někdo píše), nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.10.12 09:33

(Proč mi to zvětšilo E na začátku mého příspěvku??? :/ )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jita186
16.10.12 09:37

Tak nevim, jak tak ctu reakce na netu, jsou ruzne. Nejspis mam dobrou zkusenost v tom, ze jsem si zakladala clenstvi zdarma a VIPplus mi bylo zdarma prideleno. Nic to ale nemeni na tom, ze jsem vyplnovala (na me) prilis dlouhy dotaznik, ale jak jsem psala, vyplatilo se mi to. Opravdu mi ED nabizel muze, kteri tak nejak odpovidali tomu, co jsem si zatrhla pri vyberu partnera. Nikdo mi nemenil prispevky a zadny problem. Naopak jsem byla z toho vseho nadsena. Nevim, jestli se nejak po zpoplatneni zmenil pristup ED. protoze po mem prvnim rande z muzem z ED jsem uz nemela nadale chut byt na ED aktivni.

• Citovat
  • Upravit
Jita186
16.10.12 09:38

To ti zmenil EDarling:-LOL ne delam si srandu.. asi automaticke nastaveni na zacatku vety, ne:-)

• Citovat
  • Upravit
5
16.10.12 09:41

:D Jo, ale je to špatně, má tam být malé E!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jiti186
16.10.12 09:47

Domfield: no vidíš, takže B je správně :-P

• Citovat
  • Upravit
jaria
17.10.12 12:11

rada

Ahoj, mám pár zkušeností se seznamkami…jak např. Rande tak i nově eDarling…takže, seznamka Rande je ZDARMA, ale pánové si ji občas pletou se seznamkou s erotickým podtextem…třeba že velmi laxně vyplní své koníčky a vlastnosti, ale dlouhosáhle se rozepisují na stránkách své Kamasutry…jak to má někdo tak vyplněno, okamžitě končím seznamování a ani jinak nereaguji…myslím, že by to měl provozovatel mít lépe ošetřeno :D U eDarlingu se vyplňuje sáhodlouhý vstupní formulář a pak dále už nic člověk nemůže-BEZ ZAPLACENÍ-nemůže se podívat na fotky, napsat zprávu a ni si nic přečíst-pořád to hlásí jen zaplať, zapla´t a budeš mít vše :nevim: :pocitac: Šla jsem do toho na základě reklamy v TV, ale tam o nějakém placení ani nemukli :,( tak se dobře rozmysli, jestli ti ty peníze za to stojí, asi je lepší nezůstávat zavřená doma, jít ven, pořídit si psa a nebo jiné koníčky. Hodně štěstí přeji. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
BerMig
21.10.12 12:19

:(

Ahoj, prosím poradí mi někdo jak zrušit profil na eDarlingu?? VIP členství nemam, ale nemůžu nic vymazat…M

• Citovat
  • Upravit
Peryn
21.10.12 20:58

Já ho úspěšně zrušil :lol:. Už si to přesně nepamatuji jak, byl jsem značně nas…ý :evil: :evil: :evil: a nějak nesledoval, jak a co dělám, omlouvám se…

1. Někdy to jde v příchozích mejlech, někde dole bývá možnost zrušit příchozí mejly, odběr nabídek, atd… Dost často to používám u nežádané pošty.
  2. Mám pocit, že to šlo někde přímo v nastavení účtu. Chtěl jsem tam původně změnit mejlovou adresu a jakoukoliv další poštu od nich přesměrovat do nově založené schránky, od které „zahodím heslo“. Pak jsem si všiml, že je tam možnost tyto příchozí mejly „povypínat“, tak jsem to udělal a tam někde byla i volba zrušit účet. Byl to akt na několik kroků: - ptalo se to, na důvod, - zda to není škoda, rušit již založený profil, - jestli si to ještě nerozmyslím, + na několik dalších přitroublých dotazů. Nakonec se to podařilo a přišel mi od nich mejl, že účet byl zrušen :potlesk:.

PS: Ale od té doby, pokaždé když jdu na Seznam.cz, se mi u okýnka, kam se píše jméno a heslo objevuje jejich reklama, že mají pro mne 16 nových profilů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
BerMig
21.10.12 21:23

Už jsem to našla a vymazala se, ale dík pa :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení