Pomáháte si s partnerem finančně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
19.1.13 16:19
@Anonymní píše:
Ne nedal ani na narozeniny ani na vanoce :-( je fakt ze maly neni jeho ale zijeme spolu od pul rocku maleho a tak myslim ze ho ma rad teda alespon to tvrdi ale on ma take dceru a jaji kupuji a delam to s radosti…ublizije mi jeho chovani :-(

Tak potom byste si měli spolu sednout, sepsat a probrat vaše finance a ujasnit si, co a jak… ideální je dát všechny příjmy dohromady, od toho odečíst nutné a pravidelné výdaje a zbytek rozděli mezi všechny… buď jste rodina nebo dva cizí spolubydlící… pak bys mohla stejně dobře bydlet s kamarádkou a žít si každá za své… jinak pak to vaše partnerství postrádá smysl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.13 16:27

To není o „době, ve které žiješ“. Doba za to nemůže. Jednou jsi šla do vztahu, kde každý jedete za své :-(. Problém vidím v riziku, že když spolu budete mít společné děti, pojedete taky každý za své a to už neutáhneš. S svým manželem mám vztah od 8-mi měsíců malého a od začátku, ač jsme spolu nebydleli ještě 2 roky, tak když se šlo nakupovat na větší nákup a byly v něm plíny, tak platil on. Kolikrát koupil malému i mě jen tak něco pro radost. Dnes samozřejmě nedělá rozdíly mezi mým synem a naší dcerou, oba jsou teď jeho. Promluv si s partnerem, že Tě to mrzí, že nejsi žádná zlatokopka, ale jak si představuje společné soužití a spolufinancování života do budoucna.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.13 16:29

Uz jsme o tom mluvili milionkrat a on mi rekl co jako po nem vubec chci aby daval vsechny penize domu a za co pak bude zit a vysvetlovani jak by to melo byt atd. Jakoby ani neslysel. Chodi si na pivo a dela si vicemene co chce…vazne tenhle vztah asi nema cenu. Ja si nemuzi dovolit nic koupit :-( nemam ani zimni bundu a chodim v mikine az se stydim ale on si jede koupit bundu za 3000 tisice :-( a ja mu jsem snad uplne ukradena :-( mam tenhle vztah vzdat?

• Citovat
  • Upravit
9454
19.1.13 16:31

:mrgreen: :mrgreen: my jsme spolu 7 let…z toho rok manzele a platime si taky kazdy zvlast…nikdy bych si nedovolila rict manzelovi o penize na cigarety ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
19.1.13 16:32

Není to normální. Dnes už tu byla podobná diskuze, akorát že paní už má dítě - přečti si ji (kdo platí dovolenou..). Zkus mu to vysvětlit, že to není normální, aby jemu zůstávalo tolik peněz a tobě ani koruna. Buď jste partneři a tak byste měli mít společné finance - a je jedno jestli společný účet nebo aby ti dával on peníze hotově nebo partneři nejste a každý si jedete po své ose. Pak nemá cenu uvažovat o společné budoucnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
19.1.13 16:33
@Anonymní píše:
Uz jsme o tom mluvili milionkrat a on mi rekl co jako po nem vubec chci aby daval vsechny penize domu a za co pak bude zit a vysvetlovani jak by to melo byt atd. Jakoby ani neslysel. Chodi si na pivo a dela si vicemene co chce…vazne tenhle vztah asi nema cenu. Ja si nemuzi dovolit nic koupit :-( nemam ani zimni bundu a chodim v mikine az se stydim ale on si jede koupit bundu za 3000 tisice :-( a ja mu jsem snad uplne ukradena :-( mam tenhle vztah vzdat?

Tak pokud jsi mu ukradená, tak to fakt nemá cenu… v tomhle případě nečekej na žádné zázraky… zdá se, že oporu a pomocnou ruku od něho čekat nemůžeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
19.1.13 16:34

Já bych asi v takovém vztahu nebyla. S Manželem než jsme se vzali tak jsme spolu žili a všechny peníze jsme dávali dohromady zaplatily co bylo potřeba a zbytek sme si rozdělili. Když spolu dva žijou tak by se měli dělit i o peníze a i o všechno tedy podle mě. Nejsem žádná zlatokopka aby si někdo nemyslel. Podle mě tohle chování neni normální :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
19.1.13 16:39
@Anonymní píše:
Uz jsme o tom mluvili milionkrat a on mi rekl co jako po nem vubec chci aby daval vsechny penize domu a za co pak bude zit a vysvetlovani jak by to melo byt atd. Jakoby ani neslysel. Chodi si na pivo a dela si vicemene co chce…vazne tenhle vztah asi nema cenu. Ja si nemuzi dovolit nic koupit :-( nemam ani zimni bundu a chodim v mikine az se stydim ale on si jede koupit bundu za 3000 tisice :-( a ja mu jsem snad uplne ukradena :-( mam tenhle vztah vzdat?

Já bych to vzdala dávno, je to sobec no a chudák Tvoje dítě, že ho tak přehlíží i s dárky na Vánoce, časem to dítěti dojde, že není tak milované jako nevlastní sestra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.13 16:40

Vsem moc dekuji za nazory :kytka: ja bych mela v prni rade zacit premyslet co a jak dal. Kam pripadne s malym jit atd. Jsem uz ze vseho hodne vycerpana. Vazne se v nem nevyznam a predstava ze by jsme meli miminko je silena to bych vazne pak uz vubec neutahla :-(

• Citovat
  • Upravit
6444
19.1.13 16:43

A k rodičům bys nemohla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
19.1.13 16:45
@Anonymní píše:

JO VZDEJ TO!!!teda ja bych stakym nebyla ani za nic!!svinak jeden :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
19.1.13 16:45

Není to normální, možná v počátcích vztahu, ale potom už ne. Zjišťuji však, že finance bývají problém v hodně domácnostech. Pochopím, že by ti nechtěl dát na cigára, ale ten zbytek :roll:
S chlapem žijeme jedenáct let ve společné domácnosti, to znamená, vše společné, hotovo, navíc kasu držím já, takže chodí on za mnou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
19.1.13 16:46
@Liddka píše:
Vy jste spolu skoro 4 roky a platíte každej sám za sebe? 8o To jsem teda neviděla :roll:

já taky ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.13 16:54

K rodicum to vazne nejde vubec se nestykame s matkou a otec zije uz mooc dlouho v zahranici…nejak to musim vymyslet.

• Citovat
  • Upravit
930
19.1.13 16:55

Přesně jak už tu zaznělo, to není dobou ve který žiješ, ale tím, s KÝM žiješ…pán je pěknej sobec…ale odpověď na otázku: Ne, nepomáháme si s manželem. Žijem spolu 7 let a po prvním roce máme společné finance…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí