Miluji ho, ale trápím se

Anonymní
19.1.13 20:24

Miluji ho ale trápim se

Vše začalo před 2 lety když sem potkala muže svého srdce :-) byl dokonalí, krásný, vtipný řikejme mu třeba Petr je mu 34 a mě něco přes 20 let.. byla to láska na první pohled byli sme jak hrdličky (měla sem za sebou 4letý vztah kdy polovička pila a byla agresivni) takže sem za Petra ktery šel max: 3 do tydne na 2 piva štastná. Už běhěm prvního měsíce sme spolu začali žít a přestěhovali se společně do bytu kde se přítel chytil mladších vrstěvníku (ve věku mým) a začalo to přítel začal pít vracel se v noci kolikrát nebral ani telefon a nebo utratil pár stovek navíc ( já pracuji celý měsíc -přítel ted v zimě jen 3krát do týdne a to jen brigádně-prý neni v zimě práce) jenže celé seto začalo ted stupnovat ztoho hodného hocha se stává pěknej blb :nevim: začal mi nadávat a to opravdu dost sprostě když se opil (druhý den ráno si nic nepamatuje) začal si své kumpány vodit domu kde mě i před nima urážel doma dělám vše já co se týče uklidu, vaření, nákupu držení kasy.. takže jeho přistup ve stavu opilém je jak ke služce podej přines dělej!! A včera už mě to vážně dorazilo měla sem narozeniny kdy mi nebyl schopný ani nic koupit sme šli slavit s přateli přítel pil celí večer jak mě miluje atd atd a doma..seřval mě do k.rev a sv. ní že sem mu dala k jidlu parky (podotýkám bylo 4.30 ráno snažila sem se mu tedy udělat aspon míchané vajičká nacož přilitnul jak beze smyslu do kuchyně mrsknul mě do ruky až mi vypadla kudla a se slovy ty č. bko atd mě srazil na zem..kde mi rozflákal (vajíčka, odkapávač, džbán-hrozná spoušt ) byla jsem s jeho agresivity opravdu v šoku a šel spát…dneska vstal šel chlastat s peněz na nájem mi samozřejmě zase sebral pár stovek a ted chrápe samozřejmě vstal a omlouval se a ptal se co se děje (myslel že je teprve sobota prostě si dnešni den zase nepamatuje ) ale já už nato nemam. Sama sem abstinent a sem normální ženská nejsem konfliktní sním o klidu a rodině, starám se o domácnost byteček máme krásný nově zařizený ta fin. stránka i taky dcl jde nevím proč to tak ničí. Sám dneska řekl že snad pujde na lečení ale já už mu nevěřim. Nikdy sem ho nepodvedla prakticky nikam nechodim zato on to zastavá za nás ( ženskou nemá)! A zítra du do práce zase jenom já 7 dni v týdnu makám jak debil a stejně mi už i docházej penize protože ten alkohol nás stojí opravdu hodně. Než tuhle diskusi pustim do světa chci podotknout vím že sem blbá a takový vul si mě nezaslouži ví že zybtečně se snim zabývám vím že jeho agresivita se bude stupnovat ale stále mě něco při něm drží opravdu ho MILUJI a sem ochotná odspouštět ale už jeto na hranici neudržnosti.. prosím o radu o názor o někoho kdo zažívá to same..anonymita snad nemusím vysvětlovat (chodím sem často)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24379
19.1.13 20:36

Tak jednak bych od takového agresora zdrhala a rozhodně s ním nesnila o rodině 8o :roll:…mimochodem dneska opravdu sobota je, zítra neděle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13762
19.1.13 20:37

Běž pryč co nejrychleji dokud s ním ještě nemáš rodinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
GreyBoy
19.1.13 20:40
  • Citovat
  • Upravit
6256
19.1.13 20:44

8o 8o Zdrhala bych dokud to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
19.1.13 20:46

To je zvláštní, jak člověk přitahuje pořád stejné typy, že? Jinak zakladatelko, agrese a nadávky? Přece ti musí být jasné, že to je, slušně řečeno, neperspektivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.13 20:46

Buď ráda, že s ním nemáš rodinu jak já a rychle uteč, nestojí to za to, nikdy se to nezmění… já bych šla hned, ale mám 2 děti a nemám kam jít. A o financích ani nemluvím 3800 na dvě děti, to se nedá zvládnout…(podotýkám, začal se tak chovat až po druhém dítěti. Vem nohy na ramena a jdi, láska neláska…

• Citovat
  • Upravit
Lenka76
19.1.13 21:05

Me by zajimalo, proc ho milujes? Cim si to zaslouzil? Tema nadavkama a nasilim?
Ja jsem nic takoveho nezazila, ale urcite by to nebyl clovek, s kterym bych chtela byt..natoz zalozit rodinu..doufam, ze se rozhodnes pro odchod.

Anonymni:to je mi lito tve situace :kytka: nejak si to nedokazu predstavit takhle zit, kdyz nemas jinou moznost…doufam, ze se to brzo zmeni a budes moci taky odejit a zit v klidu.:kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.13 21:06

Dneska opravdu sobota je (napsala sem to špatně) myslel si že je sobota ráno. Takže to že propil další den a sebral penize zapoměl!..Muj sen o rodině zatím sním nepřipadá v uvahu napsala sem to obrazně že tak bych to chtěla kdyby bylo vše v klidu..

@Anonymní píše:
Buď ráda, že s ním nemáš rodinu jak já a rychle uteč, nestojí to za to, nikdy se to nezmění… já bych šla hned, ale mám 2 děti a nemám kam jít. A o financích ani nemluvím 3800 na dvě děti, to se nedá zvládnout…(podotýkám, začal se tak chovat až po druhém dítěti. Vem nohy na ramena a jdi, láska neláska…

Takže si natom stejně? Chtěla bych nak vše změnit ale nic nepomáha křik nadávky breční domlouváni nic.. budu i tobě držet hodně sil..

Nejhorší je že máme společné dluhy spíše sou psane namě je cca: 20 tisic ale splátka každý týden a do toho už sem -2 nájem ( už ted to nezvládáme ) penize by byli ale jak řikám alkohol stoji opravdu hodně a ztoho mála co vydělá aspon něco se přispěje..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.13 21:10
@Lenka76 píše:
Me by zajimalo, proc ho milujes? Cim si to zaslouzil? Tema nadavkama a nasilim?
Ja jsem nic takoveho nezazila, ale urcite by to nebyl clovek, s kterym bych chtela byt..natoz zalozit rodinu..doufam, ze se rozhodnes pro odchod.Anonymni:to je mi lito tve situace :kytka: nejak si to nedokazu predstavit takhle zit, kdyz nemas jinou moznost…doufam, ze se to brzo zmeni a budes moci taky odejit a zit v klidu.:kytka:

Někdy se přistihnu jak sedím a koukám do blba a přemýšlím a ptám se nato samé co mě uněj drží (vždy si vzpomenu jak vše bylo na začátku krásné) a koulej semi po tvářích slzy ten Alkohol mě zničí (já sama sem abstinujici) ale myslím obrazně vztahy bejvalí taky pil a ted toto a to začal pít posledním rokem. Sem na něj zvyklá (střizlivej je normální) sama už nevím jak dál..

• Citovat
  • Upravit
6256
19.1.13 21:10

Anonymni vidíš, že to jde od desíti k pěti. Já bych se ho zbavila dokud ten dluh je „jen“ dvacet tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.13 21:15
@GreyBoy píše:
http://www.vyprostovak.cz/…olni-lecebny

Děkuji jistě si to projdu ale jak mu mám sdělit že už je opravdu na hranici závislosti :( když on sám sito nechce připustit už ani nevím jak snim mluvit zda mu mám zitra brát telefon protože až já odejdu do práce bude milion omluvnejch sms

• Citovat
  • Upravit
5411
19.1.13 21:17

Budes mit krasny zivot, plny lasky, nehy, klidu a porozumeni. S detma s nim budete štastni, bude ten nejlepsi tata na svete. :srdce: takovej uzasnej chlap..upe ti zavidim.

fakt mi veris..? Takovej crak! Posli ho do pdele a to driv, nez ti zmaluje oblicej do fialovozelena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
19.1.13 21:25

Kdyby mi toto můj udělal, sbalila bych se a odešla a kord kdybych měla dítě a jakože mám malého prcka(=věřím, že začátek by byl těžký), zastávám názor, udělá jednou-sahne na ženu (kterou tedy tak moc miluje až je schopen ji uhodit :cert: 8o ), udělá zas!!!
Tady sliby nepomůžou, tady pomůžou až činy, že by se opravdu léčil nebo konec!!!
Přeji vám anonymní mnoho štěstí! :kytka:
Věřím, že je to velice těžké, ale žena přece není otloukánek, podrž, poskoč a dej mi pusu?!, na světě není jen ON jedinej! Žena také potřebuje lásku, oporu, porozumění a jistotu?! A jistě na světě běhá takový, který si vás zaslouží! Začátek nebude jednoduchý, kord když má žena třeba děti, ale vždy je útočiště…(rodina, přátelé, azylák atd…) zakladatelko, propíjí tvé peníze, ničí majetek, nadává ti a nečekej až z těch dluhů udělá ještě větší dluhy, zatím dítě nemáte, ale co kdyby jste jej měli? Připustila bys, aby tohoto bylo svědkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
19.1.13 21:28

Našla sis stejného jakého jsi předtím opustila, agresivního ožralu, sorry, že jsem tak tvrdá, ale uteč, než tě zmlátí nebo tě jinak zraní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí