Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky,
potřebuji poradit - mám téměř 7t kloučka a situace je při naroz 3,66kg a 52 cm v 6T 4,04kg a 61 cm, při propuštění 3,50kg. A teď k problému: dostali jsme se do stadia, že dopoledne jakš takš vydrží 2h interval, ale odpol je to 1hodina a ještě k tomu prakticky nechce spát a tak spí jen u prsu, pokud ho mám u sebe tak spí, jak odložím tak je hned vzhůru. Laktační poradkyně, že je to normální, jenže já mám další 2 děti a jsem ve stadiu, že zatím držím ale nevím, nevím?
Zpočátku jsem se snažila mít delší interval, ale dost blinkal, zkrácením je to lepší , v noci pěkně spí a budí se 2×, a pije velmi pěkně.
Díky za rady ![]()
Příspěvek upraven 03.08.10 v 19:01
Ahoj.Pokud ti usíná u prsu,tak bych skusila nasadit dudlíka.Podle mě se chce jen udundat.
Ahojky a nemáte spurt- on bývá pece okolo 7týdne- možná to za pár dnů přejde a kojení se ustálí na nějaké trošku normální době ![]()
Ivale, taky bych rekla, ze to muze byt rustovy spurt, ten by se mel behem tydne urovnat. Ale zase jestli nepapa, ale spi, tak chce treba opravdu jen dudat. Tak zkus ten dudlik, pokud ho nemate.
Jinak mi meli rustove spurty dva, co hodinu jsme kojili ve dne v noci a ac jsem velky priznivce kojeni, taky nevim, jestli bych to dala mit jeste jedno ditko. ![]()
Napadají mne dvě varianty - dudlík a šátek… ideálně samozřejmě obojí, ale třeba aspoň jedno…?
Ahoj díky za tipy
doplňuji dudlík moc nechce, mám dojem, že si i vyndává z pusy. Mámvak a tam se mu nelíbí,
teď jsem přemýšlela, jestli to spíš nebude problém ve spaní. V kočárku mu to taky moc nejde a v postýlce taky, je možné že už je zvyklý na mě
.
![]()
IvaLe píše:
je možné že už je zvyklý na mě.
Myslím, že v 7t má na to právo.
Držím palce, za mě - zkusila bych šátek, je to něco jiného než vak, přijde mi, že ve vaku je na tobě, ale v šátku je u tebe.