Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemá některá maminka zkušenost s lepením bílých tipů na francii? Lepit je na svůj nehet, zbrousit/nezbrousit a hned na to vrstvu gelu? jaký máte postup? Díky za každou radu.
Já bych řekla, že zbrousit před nalepením a pak jen přetahnout gelem. Ale nemám zkušenost, takže se omlouvám, že neporadím.
![]()
Nalepila jsem je na nehet, zkrátila, a na to 2 vrstvy gelu a sloupla se vrstva gelu a pak i tip
Nevím jestli nezdrsnit povrch toho tipu jako klasický tip.
Tak ten tip zkus přebrousit po připlepení na nehet. Rozhodně si přebruš i nehet, kam ten tip budeš lepit.
nejdřív zdrsnit svůj vlastní nehet ,upravit ho do tvaru ,aby tip pěkně sedl,kdyžtak tip trochu poupravit ,pak tip nalepit a následně ho zbrousit něco jako u klasického tipu ,ale ne tak moc jen zlehka,pak normálně gel.
Tak já jsem ho nezdrsnila, to bude ono, bála jsem se, že to půjde vidět to zdrsnění, vemu to asi jen takovou tou hrubší pilníkovou houbičkou.
Nehet se musí zbrousit aby na něm tip držel ![]()
Pak nalepit a pak podle toho jaké chceš.
Francie bílé konce + gel 2× zapéct v troubě,dopilovat zalakovat
co vím já, tak když jdu na nehty, tak to dělá tak, že když sem tam dává nový, tak zbrousí můj, očistí, odmastí, nalepí nový, zbrousí, odmastí, nanese ještě odmaštovadlo, ale jen na kousek mýho vlastního, né na tip a pak nanáší vrstvy gelu
Takže pro upřesnění jak to dělám s obyč. tipama:
bílé tipy:
podle mě když ho nezdrsníš, tak na něm ten gel nebude držet, ale pokud má ten bílý tip plnit funkci místo bílého gelu, tak teda nevím, jestli to drsnění na něm nebude vidět
, já jsem bílý tip ještě neměla
Jsou to jen ty bílé špičky, na francii no
Právě si taky říkám, že by to zdrsnění šlo vidět, v tom případě nevím, proč se to celé odlouplo, pokud se to nezdrsňuje ![]()
Na netu jsem to nikde nenašla, chodila jsem na kurz, ale tam jsme dělaly francii jen bílým gelem, s těmi bílými tipy je to ale mnohem jednodušší a hezčí
tak to jedině, udělat jeden neht bez zbroušení a druhý obrousit, porovnat a čekat, jak který vydrží a bude vypadat ![]()
Asi mi nic jiného nezbyde. Tedy postup s nezbroušeným povrchem máme za sebou a nehet se odloupl, takže nezbývá než vyzkoušet druhý způsob
))