Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
když potřebujete něco koupit přes inzerát, na které webovky míříte? Potřebuju něčeho prodat více kusů a chtěla bych co nejnavštěvovanější stránky, pro zvýšení úspěšnosti. Už to mám na sbazaru, hyperinzerci, megainzerci a aukru. Díky za tipy. ![]()
Nad tím jsem taky přemýšlela, ale tam je tak strašně moc věcí k prodeji, že když to vyloženě někdo nehledá, během okamžiku je tam 300 nových inzercí
Moc se v tom teda nevyznám ![]()
Kromě výše jmenovaných ještě bazos.cz
Pokud je to pro děti, tak i mimino.cz
Já jsem taky pro mimibazar. Jinak mě napadl S-bazar, nebo Profit, tam můžeš dát zárověň i tištěný inzerát. ![]()
katka-m píše:
Není to pro děti, jsou to zvířata..
určitě je nějaký přímo inzertní na prodej zvířat.. ale teď si neuvědomuju jaký má stránky.. na MMB je to šíleně zahcené.. a bazoš je v poslední době taky dost využívanej.. tzn. dáš to tam.. a za půl dne je to prostě někde.. kde už to nikdo nenajde.. ![]()
PetiteFillette píše:katka-m píše:Není to pro děti, jsou to zvířata..
Tak to bych šla asi do ifauny, bazoše, annonce, inzerce-zvirat.com apod. Asi taky záleží na tom, jaké zvíře to má být. Jsou i speciálky pro psy, kočky, koně
já preferuju mimibazar- prodala jsem tam fakt hodně věcí, a pak aukro
Zkus ještě xinzerce.cz, nevím, jaká je návštěvnost, ale stránky maj pěkný, přehledný a inzerát přidáš do minuty, jak je to pěkně udělaný. ![]()