Jak máte doma rozdělené práce?

Anonymní
17.7.24 22:17

Jak mate doma rozdělené práce?

Čaute. Takový dotaz do pléna. Já totiž dělám doma 99% věcí v domácnosti, ač mám plat i pracovní dobu stejnou jako partner. Jsme bezdětní. Jeden pes. On když vidí, že makam a litam kolem věcí třeba i přijde, jestli nechci s něčím pomoc, ale mě totálně startuje to, že sám od sebe nic neudělá. Dnes mi teda namazal chleba k večeři, když si šel dělat jídlo a já ho poprosila. Prislo mi už jako samozřejmost, že když venčí psa, bere tridenej odpad. Ale to ne, nám musí vždy komplet přetejkat, padat všude, až se vzteknu a řeknu o to. Zajímá mě, jestli někdy vaše polovičky třeba jen tak pustí pračku, vyluxují, nebo vám uvaří. Tady ta má prý neumí pouštět pračku a vařit jako já taky ne, tak co by vařil. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76739
17.7.24 22:19
@Anonymní píše: Více

tak prosím tě - už tu dnes jedna taková diskuse je, fakt netřeba zakládat další, každý den je tu stejná diskuse, že chlap nic nedělá, přidej se do některé už založené,
jako dnes to admini s těmi trollími diskusemi fakt přepískli, a nevšimli si, že už to tady je :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
17.7.24 22:20

Ta dnešní se jmenuje „Žije tu někdo takto“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.24 22:21
@stinga píše: Více

Proč trollími?
To vyignoruj a jdi dál, ne? Mě jen zajímá, jestli mám příliš vysoká očekávání, nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.24 22:22
@stinga píše: Více

Nevšimla jsem si, netrávím tu hodiny a podle nadpisu mi ji to s ničím nespárovalo …

• Citovat
  • Upravit
17.7.24 22:24

Můj manžel dělá vše stejně, jako já. Nemusím mu říkat nic. Není malé děcko, je to můj partner a podle toho se chová. Stejně tak mě zastoupí i teď na 100 % u našeho syna. A to opravdu na 100 %, nekojím, odsávám, takže dělá se synem vše, co já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
17.7.24 22:26

protože úplně stejná diskuse, jen jinak poskládaný dotaz, je tu opravdu DENNĚ, tak v té druhé už dnes spousta lidí napsalo, že to zakládají trollové placení adminy, a ty za pár hodin založíš znovu stejnou diskusi :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.24 22:26

Můj manžel a tatínek našich dvou holčiček s námi uklízí, vaří, funguje v logistice okolo holčiček, koupe, krmí, uspává starší, výletuje a cestuje s námi…pokud ho o něco poprosím, udělá to, jinak udělá, co vidí, že je potřeba :lol:

• Citovat
  • Upravit
76739
17.7.24 22:27

tak se do ní koukni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
17.7.24 22:33

Bych to brala tak, ze nekdo umi to a nekdo tohle. V nejakem klidnem okamziku bych se ho zeptala, jestli fakt chce ukolovat jako malej Jarda, nebo nekdy prevezme iniciativu sam. Treba mu to posramotí ego a obcas neco udela sam.
Nebo holt budes prikazovat, ale pak holt ať nebrečí, ze ma doma semetriku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27686
17.7.24 22:35

@stinga to je ta samá co pořád brečí že musí uklízet a drhnout každý den kartáčkem na zuby spáry a děti nemají mají jen psa a ten dělá šílený bordel a ona uklízí 7 h denně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.24 22:37
@ka2ka píše: Více

Nemáš odkaz? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3855
17.7.24 22:40

Nechápu, co to dnes s těma chlapama je. Jsem dospělej a jsem schopen vše udělat sám a dělám to. Uklidit, uvařit, prádlo, koše, děti, zahrada… Nesleduji jestli ona dělá to nebo ono. Vím, že když jsem pryč udělá co je třeba a když je pryč ona, dělám to já. Nevidím jediný důvod se kvůli tomu nějak dohadovat. Jsme partneři, ne máma se synem. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27686
17.7.24 22:42
@Barevné klubíčko píše: Více

ty jo nemám už jsem zapomněla jak se jmenovala ale byla tu asi předevčírem a včera hodně podobná taky pes, taky líný chlap, taky ženská co dělá všechno atd atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
17.7.24 22:47

@stinga jasně, oni totiz nemaji nic lepšího na práci nez v deset vecer zakladat uklízecí diskusi :jazyk: :lol:
Zakladatelko, heleď, těch diskusí je tu fakt hafo, staci zadat zakladni popis tveho dotazu do vyhledávání driv, nez zacnes zakládat novou ;) myslim ze " úklid manžel" ti vykopne hned několik možností 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí