Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takže s nikým nechodil, ale panic nebyl? Trošku divný v jeho věku…
Já vidím problém v tom ze v jeho věku neměl ještě vztah a všechno má asi dost zromantizovany. K zamilovanosti se dá druhy zmanipulovat, pokud tam je chemie. Proste ho občas ignoruj a pak si ho zase přitahni. Ale protože nemá zkušenosti, muze ho takto zase lehce zmanipulovat někdo jiný až zamilovanost trochu odejde, a od tebe odejde i když te bude vidět jako ideální partnerku.
A co podle něj znamená zamilovanost? Nechápu, jak je možné, že s tebou spí, ale zamilovaný není…
@Marcela281 no vždy když někoho chtěl, bylo to na chvíli, že tomu neříkal vztah. Jsem první koho představil doma…
On mi řekl, že chemie tam chybí, ale že ho přitahuju, nevím jaký je v tom teda rozdíl…
Ignorovat jsem zkusila a zřejmě mu to nevadí, jak je zvyklí být sám. 🥺 No kamarádky u něj jsou problém.. je u něj normální, že s nimi chodí na večeři a procházky..
@Sandra.B1 to bych také ráda věděla, řekl mi že bez citů by s nikým nespal 🥺 podle mě neví co to je zamilovanost…
Já na jednu stranu vidím náznaky, ale on ne. Třeba když mě kamarád pozval na svatbu ať mu udělám doprovod, partner řekl narovinu, že se mu to nelíbí, za což jsem byla ráda. Jsem z něho zmatená, protože po každé řekne něco jiného 🥺
Ptáš se co máš dělat aby tě neopustil? Opustit ho jako první. Říct mi chlap to co tobě, tak už je dávno v blokaci ![]()
@Miškaa21 píše: Více
Já tam tedy rozdíl nevidim. Chemie tam je =přitahuješ ho, chemie tam neni = nepřitahuješ.
U spousty lidí zamilovanost přišla až časem ale většinou to předtím byli třeba kamarádi.
@medvidka kdybych ho chtěla opustit udělám to 🥺 není žádný problém jen to, že mi řekl, že není zamilovaný a myslí si, že to nepřijde.. 🥺
Máš tohle zapotřebí? Určitě existuje chlap, kterej z Tebe bude mimo.
A ještě ti to psát, to je tedy úlet..
Spíš to vypadá, že mu nevoní chemie vážnýho vztahu obecně ![]()
Radeji ty procházky a večeře s kamarádkami…
@Lojzísek zatím ze mě byl každý mimo a dopadlo to katastrofalně… Od násilí, psychického týrání až přehnané žárlivosti…
Já vím zní to hrozně, ale už taky přemýšlím trochu hlavou a ne jen srdcem, chtěla bych normálního chlapa. 🥺
@KarolinaUca procházky a večeře s vdanými, co mají doma chlapa a jemu to nevadí. Protože se znají. Říkal, že chce vztah, že chce rodinu. 🥺
Zdravím, chtěla bych se svěřit se svým příběhem.
S partnerem jsme se začali vídat 2 měsíce zpět. Měsíc zpatky jsme si řekli, že to spolu zkusíme. Rozumíme si, smějeme se, máme stejné představy o životě, přitahujeme se. 😊
Problém je, že partner neměl žádný vztah 31let a já mám pocit, že neví co delat. Sex klape je to vše příjemné.
Byli jsme spolu na víkend v zahraničí vše bylo v pořádku a pak odjel do práce a napsal, že není zamilovaný a že neví jestli to přijde. Že ho mrzí, že to nejde podle jeho představ, city. A že mi ubližuje a nechce se do něčeho nutit. Když to tak teď neni. Já si myslím, že to přijde časem, co myslíte? Rozum mu říká, že jsem ideální partnerka, ale jde na tom zakládat vztah? Podle mě by šlo, láska by přišla časem. Důležitý je, že si rozumíme a smějeme se. 🥺 Co mám dělat, aby mě neopustil? Už jsem si prožila takové blbce, že na tomhle mi opravdu záleží.
Já jsem z toho strašně špatná, protože věřím, že by to mohl být ten pravý a mohlo by to fungovat. Připadám si jak nějaká 15 pipka 🥺