Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
počkej
vy se vídáte půl rok (jak často?) a nemáte na sebe MOBIL!? a píšete si maily?
holka zlatá, ten může být klidně ženatý/ve vztahu, býváte spolu přes noc? jak často?
vy si nevoláte?
to nezní jako partnerství, fakt ne…
je ti jasný, že takových dopisovatelek může mít klidně víc?
PS : že by byl s manželkou na dovolené?
co oněm víš? bylas u něj doma? víš, co dělá za práci a kde? znáš jeho přátele/rodinu?
Příspěvek upraven 17.07.24 v 15:04
@Anonymní píše: Více
Vždyť je určitě ženatý/zadaný, proto ty emaily. A teď tě poslal do háje. Možná má nový objev, novou milenku. Normální svobodný muž by ti dal telefonní číslo. Tebe měl jen na sex.
@topazio píše: Více
Už zase ty černé scénáře… ty vidíš i trávu růst. Bouře je dle tvých fantasmagorií Andromeda, zakladatelka automaticky jen milenka.
Ona nepíše nic o tom, zda spolu sex vůbec měli.
Zapomněla jsi napsat, že jde o trolling, na to jsi přebornice. ![]()
@Klopotkova píše: Více
Dej si studený hadr na hlavu a neotravuj mě.
@Klopotkova píše: Vícečau Klopčo, hele, samotnou tě překvapilo-že na sebe nemají mobil - to u partnerů opravdu, ale opravdu není normální
…no nemáme…ale takhle jsem to chtěla já, byla jsem po ošklivém rozchodu, kdy mě ex stalkoval, tak jsem ze začátku nechtěla a pak jsme to už neřešili…úplně vážný vztah nemáme, oběma nám to tak vyhovovalo, takové „lepší“ kamarádství s vyhodami…vídáme se tak 2× týdně…právě v to pondělí napsal, že má teď toho moc v práci, tak neví jestli ten den, co jsem navrhla, mu to vyjde, že zjistí a dá vědět a od té doby nic…dneska má být na festivalu, ale i tak…
@Lucy75 píše: Více
Já chápu moc dobře, že ta situace je velmi podivná, ovšem zakladatelka ani nenapsala, zda spolu měli sex, jak často a zda vůbec se osobně viděli. Proto mi přijde v této fázi úplně mimo psát, že byla jen milenka.
opět se ptám - bylas u něho? víš, jak se jmenuje celým jménem? kde pracuje? znáš někoho z jeho okolí?
vždyť je to jen milenec
Jak jsem psala výše, máme mezi sebou takové lepší kamarádství s výhodami…ja mám po ošklivém rozchodu, malé děti, takže málo času, nechtěla jsem si hned někoho tahat do baráku, vázat se, oběma nám to takto vyhovovalo…to že se máme de facto jen na sex, večeře, kino, procházky a hezké chvilky, mi vůbec nevadilo a do teď nám to skvělé fungovalo a bylo to super…jen mi jde o ten ghosting…jestli je to „normální“ i v tomto věku a po takové době, co se známe…nebo jen plaším…
Není to meobvyklé, ale nemusí to zmamenat, že už se neozve. Sama říkáš, že má dneska někde být tak ještě počkej.
A znáš tedy jeho celé jméno?
Víš o něm něco? (bydliště, stav, kde pracuje?)
Já bych ještě neplašila. Počkej ještě pár dnů.
Ahoj holky,
poraďte, stalo se některé z vás, že by vás přítel jen tak, bezdůvodně vyghostoval po skoro půl roce vztahu? Nevím si rady, a jsem z toho úplně „mimo“ a panikařím… Poslední zprávu napsal v pondělí, od té doby nic..já mu napsala 2×, jednou včera a jednou dnes, a pořád bez odpovědi… Vím, že to je jen den a půl, ale celou tu dobu si píšeme denně…nemám jak zjistit, jestli si zprávu četl nebo je online (píšeme si maily - tohle začalo vtipem, že telefony na sebe nepotřebujeme a už jsme to tak nechali)…a ano, je ze seznamky, ale hned pár týdnů po seznámení si profil zrušil…oběma nám je přes 35let…ach jo, potřebuju se nějak uklidnit a zbavit těch myšlenek, že je konec…