Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@topazio píše: Více
A co… Mne je fuk jak to mas, si proklepavej, jak chces
Prijde mi, ze diky tvemu postoji celou dobu co tu pises nemas nic
@D. C. píše: Více
Tak to jsi dobrej, mne taky ted vyghostoval… Jsou to srac… rozhodne necekam, ze by se ozval
@Venetia píše: Více
![]()
A ty něco máš? ![]()
Nemáš vůbec nic. @Lucy75 ti to vedle v diskuzi napsala moc dobře.
Jsem ráda, že nemám kolem sebe srac.. jak ty je nazýváš. Jsem ušetřena toho odpadu. Nejsem pro nikoho matrace na jedno použití.
Mam aspon ten sex a prijemny vecer a noc s prijemnym chlapem. A obcas nejaky benefit.
Benefit? Pro někoho je benefit vztah a ne roztahovat nohy chlapům na potkaní. ![]()
S timhle jsem se nastesti ani nesesla… Takze to jen k tomu, jak se panove chovaji
S timhle jsem se nastesti ani nesesla… Takze to jen k tomu, jak se panove chovaji
@topazio
Co myslis tim na potkani?
Mam milence skoro dva roky toho sameho…
Urcite z toho mam vice benefitu nez ze vztahu
@Klopotkova píše: Více
Ne… nejakej novej.. Jevil se sympaticky, tak jsem si zase po case rekla, ze bych to mohla zkusit ![]()
Ja naštěstí taky ne, jak vidis odstrani se sami
Každej ať si dělá jak chce, zakladatelky problém je, že ona ten vztahový typ zřejmě bude. A tohle není nic pro ní. A o to tu jde, ona si sice něco nalhává, jak jí to tak vyhovuje, ale houby, lže sama sobě. Kdyby byla takového nastavení, tak jí bude jedno, že se jí jeden týpek neozve, nebude na to mrhat energii a dokonce o tom zakládat diskuzi. Ale projede seznamku a zabaví se nějakým jiným a tohohle by brala tak, že buď se ještě ozve a nebo ne. Pak by to bylo v pořádku a oba by to měli stejně. Jenže ona to tak evidentně nemá a není na to stavěná, tak se musí podle toho zařídit.
@Matt 02 píše: Více
Muze byt vztahovy typ, ale je ve fazi, kdy vztah nechce nebo na nej nema prostor
@Anonymní píše: Více
Ano, je to normalni i u beznych vztahu, ze se nekdo vzdejchne, natoz pak u kamaradstvi s vyhodama
Podle me je v tom uz nekdo jiny. To jsou ty vase nezavazne vztahy, kde hned kazdemu roztahnete, aniz by tam byly nejake city…a ona se pak zamiluje a on ne, no to je divne
Osobne KSV ostre odsuzuju, to delaji jen zoufali lide, co si sebe nevazi. A on te tak asi bral. Proc by ti neco vysvetloval, taky bych te jen vyuzila, kdyz davas zadarmo a cau.