Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše: Více
Podle vedlejsi diskuze tedy nevypada, ze by se toho drzeli, kdyz milenkam vyznavaji lasku a slibuji odchod
@welovefashion
Diky
Jsou to dva ruzne druhy vztahu, a pokud to tak obema stranam vyhovuje, nevim, proc se nad tim pohorsovat
ze o takovy typ vztahu nema zajem nektera z uzivatelek, je jeji vec, stejne tak, ze jine uzivatelky takovy vztah chteji (ovsem se vsim vsudy, co to s sebou nese)
jak uz tu bylo zmineno, zakladatelka asi (jako mnoho jinych zen) ten typ vztahu uplne nedava nebo si ho predstavuje jinak nez druha strana
@Eliška píše: Více
Jasny, at si kazdy dela, co chce, ale at se pak nepodivuje…kamarad na sex nema povinnost psat denne…
Je to nezavazny vztah, s rucenim omezenym, ne kazdy na to ma.
A jak se do toho asi ty zeny dostanou?
Kdyby si ten chlap drzel odstup, tak se ro nestane.
Je to tak, jak si to ti dva nastavi.. A je uplne jedno, jestli je to kamarad, milenrc nebo partner
…byla jsem na vínku s kámoškama, než se užírat aktuální situací a pohoršením většiny diskutujících…tak jen zkusím doplnit ve zkratce…ano, nemáme na sebe tel. čísla, ale mít na někoho mobil je vizitka vztahu? Ano, máme/měli jsme nezávazný vztah, ale byl to půlrok plný romantiky, něhy a pozornosti…o žádném spartakiádním tělocviku, jak mi tu někdo podsouval, to opravdu nebylo…neříkám, že se mi zhroutí svět, když se neozve…jen tohle to s ním bylo moc hezké a toto jeho chování mě „vystrašilo“ proto se ptám na ghosting, po takové době „známosti“…jinak pro info…zatím se neozval, uvidíme zítra…
@Venetia píše: Více
ale dál jsi sakra úplně MIMO, protože je vesmírný rozdíl, jestli je někdo milenec-ksv-partner nebo manžel
bavíš se o nesrovnatelném… už si to, Veny, ve svém věku uvědom…
ty nevíš, jak se jmenuje tvůj dlouhodobý milenec, a dáváš tu rady?
evidentně nechápeš vztahovou hierarchii…
ale ok, někdo nemá ambice na královnu ani princeznu ani vrchní konkubínu, někomu stačí být no-name kámoška
tak se pak nedivte, že drahouš naráz přestane psát a nestojí mu to ani za jeden hovor.. jak by taky mohlo, když na zakladatelku nemá telefon.
Dobrou noc a krásné léto a dovču všem
![]()
@Anonymní píše: Více
No je to tva vec, nebudu to uz tedy komentovat…ale ghosting muze opravdu prijit v kazdem vztahu, natoz v takovem, kde nejsou zadna pravidla, ani naroky na cokoliv.. a pul roku mi neprijde jako nejaka doba
Takze muze se ozvat a nemusi…ale tohle jsou ta uskali tehle vztahu…jasne muze to prijit i v tom klasickem, ale v kns vztahu bohuzel nemuzes ani dotycnemu nic vytykat, nemuzes nic, neb to vlastne vztah nebyl…a ty jsi do toho s tim sla ![]()
@Venetia píše: Více
No dobre, tak ja beru, ze Kns je kamarad na sex, obcas s nejakym vyletem, veceri a pod, to vetsinou teda na zadost te zeny, muzum by stacil jen ten sex…a ze je to na vzajemne domluve, ze to nebude vazny vztah
Co si na tom chces vic nastavovat…?
To proste neni vazny vztah a podle toho to vypada.
@Anonymní píše: Více
Rychle, stručně..
Jo, pokud neleží někde v kómatu, nejspíš je to konečná, vyghostoval Tě.
@Lucy75 píše: Více
evidentně nechápu..protoze pro vztah jsou pro mne dulezitejsi věci než příjmení
U normalniho partnera bych se ho jistě dozvěděla nějak spontánně, aniž by se na to musela vyptávat. A ja no name nejsem…a ve svém veku uz jaksi na princeznu neaspiruju, fakt divné
Já myslím, že vždy je to nějakým způsobem vztah..ať milenecký, partnerský, kamarádský atd…a ghosting není normální…je to ubohý způsob, kde se dotyčný odmlčí, protože nemá charakter na to minimalne napsat, hele, sorry, ale už v tom nechci pokračovat a nechci to rozebírat, nazdar…ještě když to nějakou dobu trvalo a půl roku schůzek mi nepřijde jako nic…
@Lojzísek píše: Více
možná…
ale já ti říkám, že na tak lacinou kořist hvízdne za dva týdny a má ji zas..
tipuju fakt, že se ozve..
pravděpodobnost z reality života jsem již uvedla, odhaduji 75% - ozve se na šuk do týdne…