Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše: Více
Tyjo, to je vtipná rada. Vždyť ty taky nemáš normální vztah.
Píšeš jí, ať si najde někoho na vztah a sama moc dobře víš, že to nejde, když Tě učaruje jen ten jeden jediný.
Navíc zakladatelka potom v příspěvcích píše, že v současnosti o žádný vážný vztah nestojí.
Tak nějak nevím, co je tu k řešení.. Nastavili jste vztah na občasném pichu dvou navzájem si příjemných lidí, o nic vážného nestojíte. Takže klidně mohla na jeho straně prostě jen poklesnout motivace/rajc (a bude už psát jen před pichem) nebo to zabalil a chce něco / někoho jiného.
Nechápu, proč šílíš po necelých dvou dnech, když vlastně o „nic“ nejde.
Podle mě jsi další z těch, co si myslí, že teď zrovna potřebují kamaráda s výhodami, ale ve skutečnosti na to nemají.
@Lojzísek jojo, to musí být hodně otrlá povaha či motivace, nechat si chlapa jen jako živého robertka…
a pokud ho pak tímto způsobem půl roku používá - používají se navzájem - bez toho, aby na sebe měli základní informaci jako je mobilní číslo, tak to se pak nedivme ničemu.
Každý sklidí, co zaseje.
@Lucy75 píše: Více
Ono by ji to číslo stejne k nicemu nebylo.. Tak to nezvedne nebo ji zablokuje
@Venetia píše: Více
PS : @Venetia a příjmení fakt tak nějak vyplyne i proto, že spolu třeba cestujete, objednáváte různé služby, později třeba i žijete.. zrovna v pátek odjíždíme letos už asi na 4. dovču
tentokrát i s děckama… a těšíme se
kam jedeš s no-name milencem ty? když přece taky ráda cestuješ, ne? nikam…
jak říkám, je to o hranicích a sebehodnotě a o tom, jak si kdo vztah nastaví. Když neví ani číslo na mobil, ani příjmení, tak co může asi tak čekat ![]()
Příspěvek upraven 17.07.24 v 19:58
@aiwwa píše: Více
Ja bych ale urcite nikdy nehledala kamarada s vyhodama. Muj vztah, neni mozna zcela normalni, ale nebyla to zadna planovana domluva o sexu, vzniklo to spontanne a bylo to tam vse, jako v beznem vztahu, vcetne zamilovanosti…to, ze je to vzhledem k okolnostem, trochu netradicni, je uplne neco jineho, nez to, ze napisu nejakemu muzi, ze se chci vidat za ucelem sexu a pak tu brecim, ze me bere jen na sex
To mi neprijde normalni. A myslim, ze vetsina muzu do toho jde, protoze je to snadno dostupny sex, ale dotycne si moc nevazi a na vazny vztah hledaji dal.
A milenec není kamarad s vyhodama? Vždyť je to to samé.
@aiwwa píše: Více
Naprosto souhlas.
Za mě je KSV dokonce víc, prostě pro mě kamarád je víc než milenec. Je to teda dost slovíčkaření, ale kamarádství je něco, co je svým způsobem vzácný, když teda vydrží, když je to to pravý kamarádství a není to jen o tom sexu.
Kdežto milenci přicházejí a odcházejí, aspoň teda co se týká mě zkušenosti..
Kámoš je někdo, kdo třeba pomůže, vyslechne…když je to v tom dobrý sex, proč ne, když pak vyprchá to sexuální a zbyde jen to přátelství, je to taky fajn. Je to teda ale velká vzácnost.
@Klopotkova píše: Více
Ano to vim… jenze v tehle vztazich na zaklade domluvy, to casto byva tak, ze chlap se te domluvy drzi a zena ne, neni na to od prirody naprogramovana…prijde mi to uplne zbytecne, do neceho takoveho zamerne chodit…u me to bylo neplanovane…a byla to sila, drzi to i po 5 letech…ale tyhle Kns casto postradaji to neco hlubsiho, co je drzi pohromade, ti chlapi vidi snadno dostupny sex, tak do toho jdou, ale tim to pro ne vetsinou hasne, nejake extra city tam nemaji..a zenska, ta se casto zamiluje, nesla bych do toho nikdy. Vim, ze obcas to nekomu vyjde a je z toho vztah, ale castejsi byva, ze kdyz se pak u jednoho na ten vztah nekdo objevi, tohle konci.
@topazio píše: Více
A je problém pochopit, že nemusí být žena jen matrace, ale chce si jen pouho pouze užít fyzický kontakt, orgazmus? Tohle dehonestování žen, za nezávazný vztah nechápu, když jsme bojovaly za rovnoprávnost, tak prosím ve všem ![]()
Vyghostovat tě může po 1., 2., 5., 10., 150. i 2000. rande, na to nejsou žádná pravidla. Nezbývá než čekat.
@Lucy75 píše: Více
Tak ve vztahu, kde jsou pak takove aktivity to vyplyne samo sebou
Ja na cestovani nijak nelpim… urcite neco v budoucnu planuju vzhledem k dlouholete absenci more, ale na to nepotřebuju vztah… Jako na 4.dovoleny nemam ani dost dovolene ani penez
Ani bych tak casto nenechala kocky doma.
Myslis, ze kdybych s tou sebehodnotou byla uplne sama, tak by to bylo v necem lepsi?
Proc si nenajdes normalni vztah? Kamarad s vyhodama nema povinnost, ti cokoliv psat…ozve se, az bude mit chut. Tak jste to chteli ne? Zadne city, jen zabava a sex…
Nechapu, ze se pak zeny necemu divi…vzdyt vas dotycni nemohou brat vubec vazne, kdyz mu od zacatku reknete, ze chcete jen pichat a obcas nejakej vejlet