Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Matt 02 píše: Více
Matt to vystihol úplne presne. Zakladateľka, tebou deklarovaný vzťah len na sex a pekné chvíle sú v priamom rozpore s tvojim správaním. Vyšiluješ, si citovo angažovaná, hoci sa snažíš toto publikum presvedčiť o opaku. Keby išlo len o sex, ideš ďalej a necháš to plávať, kým sa neozve - a aj potom sa rozhodneš, či sa k tomuto pánovi chceš vrátiť, pretože už budeš mať náhradu.
Najprv si priznaj svoje city k pánovi a popremýšľaj, či tam bude od neho spätná väzba. Osobne sa prikláňam ku kočkám, ktoré predikovali, že má svoju partnerku, resp. už rodinu.
To, že by sa ti už neozval, nie je žiadna katastrofa, takéto situácie, žiaľ, dnešná doba prináša a ty si jej išla ešte v ústrety. Skôr premýšľaj nad sebou, na sex bez citov nemáš, nezačínaj si takéto pochybné známosti.
@Sonarka píše: Více
Co ja vim, zase to bude mit kazdy jinak
Pokud mu ta milenka naplni chybejici potreby, at uz je to sex, komunikace, odreagovani, chvilka pohody, tak si ji bude chtit udrzet.
Kazdy neni borec a lovec, ktereho bavi vecne shanet nove objekty, ale preferuje dloudobejsi fungovani, kdyz to obema vyhovuje
@Venetia píše: Více
To ano…ale at tak, nebo tak, v tech dlouhodobejsich vztazich, uz jsou vzdy nejake city. Takze to dotycni nemusi hrat
Ja bych zase nebyla takovy skeptik ![]()
Já se přiznám, taky jsem jednou skoro vyghostovala kluka, co jsem měla na sex. V tomhle byl fakt skvělej. A byl i moc fajn. Ale začal se mi rýsovat jiný vztah, který vypadal na něco vážného. Ale nakonec jsem mu teda poslala smsku, že končím. Bylo mi blbý se zdejchnout úplně potichu.
Ono, když v tom člověk nemá tolik citů, tak se to ghostování tak nějak samo nabízí jako nejméně otravné řešení.
Tak je asi třeba s tím u nevážných vztahů počítat.
Btw, k tomu číslu. To já půl roku vážného vztahu, který pokračoval roky tři, nevěděla jak se dotyčný jmenuje. Ani křestní. Zapomněla jsem to a bylo mi blbý se zeptat. ![]()
Ahojky, viděla jsem tu zajímavý název diskuze a musela jsem mrknout. Je teda pravda, že se moc nestává, že by si na sebe v dnešní době dva lidi nedali telefonní čísla, pokud se chtějí seznamovat ![]()
Ale zase, když občas vidím tady ty diskuze, jak kluk/muž chvíli neodepisuje a přítomné dívky a ženy už kvůli tomu zakládají celou diskuzi, tak si říkám tyjo… kde jsou staré dobré nejlepší kamarádky? Nemůžete si o tom popovídat nejdřív s živým člověkem než to hodíte do virtuálního světa? Taková kamarádka by měla zastávat přesně tu pomyslnou „funkci“, že si o tom s tebou promluví a uklidní tě ![]()
Tak mě by to třeba zajímalo, jestli se nakonec ještě ozve a napíše ti ten mail, dej pak vědět. A pokud bys s ním chtěla být v lepším kontaktu, zkus si nadhodit tel. číslo ![]()
@ZinaJudita1 píše: Více
O vidis mne intuice primela založit v sobotu diskuzi na tohle tema a uz jsem davno vyghostovana ![]()
Vyskytly se dotazy, jak to dopadlo, tak doplňuji
…ozval se včera kolem poledne, s omluvou, že teď neví kam dřív skočit, protože na fesťák nedostal v práci volno, takže přes den maká i za kolegy, kteří mají dovolenou a odpo/noc tráví na fesťáku. A jelikož vím jaký je to pařmen, tak je mi jasné, že z fesťáku chodí opravdu až nad raném a nejspíš přímo hned do práce, a tak to točí už pár dní, takže mu věřím
. Připojil k tomu ještě plno polibků i prý do zásoby, tak jsme se domluvili, že si pak pisnem až mu ten alko/pracovní maratón skončí
. Takže to dopadlo dobře. Moc děkuji všem za komentáře, jen mě trochu zarazilo, že hodně lidí mě tu kritizovalo, že na pouze sexuální vztah nemám, když vyšiluji…a jakoby nic mezi tím: být s někým jen na postelový tělocvik nebo pak láska až za hrob, neexistuje…já sama jsem nás popsala jako lepší kamarády s výhodou, tj že se nějakým způsobem máme rádi a užíváme si společně ty hezké chvíle, ale prostě nějakou budoucnost atd neřešíme, a to hodně lidem leželo v žaludku a „potřebovali“ mi to dát najevo…
Super, zakladatelko, díky za hlášení!
Zrovna si říkám, teď jsou to ty 4 dny, o kterých jsem mluvil, tak jak to je…
Ať vám to tedy vydrží! Jen tak mimochodem, být v kontaktu bez čísla, mě by sis tím docela získala, je to originální! ![]()
Poznámka na okraj, jak ženy dokážou vyšilovat. Dlouho jsem o tom pouze četl tady, ale takhle jednou, to bylo tak den dva dny před štědrým dnem. Takže taková vánoční atmosféra, byl jsem v obchodu s oblečením, tichá hudba jako podkres, málo zákazníků, takže taková pohoda, klídek, každý si dumal nad svým. A teď najednou z ničeho nic neskutečný hlasitý ženský jásot.
JÉ, VIKY, PÁN NAPSAL!!!
Samozřejmě, že vůbec netuším, o co šlo, ale říkám si, jestli ono to nebylo jako…
Aha, už začínám chápat!
No tak přeju všem, ať nemají potřebu předčasně, ale ani po delší době vyšilovat! Nic tím bohužel nezachráníte
.
@Anonymní píše: Více
Tak mezi laskou az za hrob a postelovym telocvikem, urcite existuje spoustu dalsich druhu vztahu…
Ja jen, ze jsi to pojmenovala jako Kns…coz mi moc nesedi, kdyz v tom evidentne dost litas
Kamarada prece nemiluju a je mi fuk, zda odpovi dnes, nebo za tyden
Takze jakjepak kamarad…a ano, tenhle druh vztahu pro tebe neni
Az se ted par dni neozve, budes zase jak na trni a premyslet, co se deje…ten festival teda nekomentuju…ale asi bych se radovala az teprve, kdy se s tebou opravdu sejde, takhle to i mohla byt jen vymluva.
@D. C. píše: Více
Děkuji
, s tím vyšilováním…to jsme prostě my ženy, no
…a jinak s tím mailem, mě to na začátku přišlo totiž hodně romantické (protože nemáme ani nastavené notifikace toho mailu na telefon), že abychom napsali/odepsali, musíme opravdu aktivně jít na ten mail a zkontrolovat jej, takže píšeme, když opravdu chceme a ne „jen“, protože nám něco bliká a svítí na telefoně…já vím, taková blbost, ale fungovalo to a tak jsme to tak nechali
. O tom, že jsem si myslela, že mě vyghostoval, jsem mu včera napsala, a jen se smál, že jak mě to mohlo napadnout a obratem mi svůj telefon poslal, ale zatím ho nemám v plánu použít ![]()
@Sonarka píše: Více
Nevím Sonarko, proč nejvíce „útočíš“ ty, když jsme my dvě na tom celkem podobně, jen já si to tento „stav“ vybrala dobrovolně, protože na nic víc aktuálně kapacitu nemám a ty, protože ti nic jiného nezbývá…nechci se tě nějak dotknout, ale přeci i jen tobě nezbývá nic jiného, než mu věřit, že ti píše pravdu například v tom, že nemůže dojet častěji atd…
Co je to zas za blbé název něčeho, co tu je už x let 🙄
Prostě mlčí, protože už nechce, přijmi to.
A nebyl žádnej tvůj přítel, ani kámoš, ale prostě jen ojížděč do té doby, dokud mu to vyhovovalo a třeba nic neměl. Teď asi našel tak jsi nahrazena. Prostě si to přiznej.
Taky jsem obcas nahazovala…nekdy to pomohlo, nekdy ne…u nej treba hodne dela to, kdyz je unavenej z prace…ale po ranu to bylo vetsinou bez problemu
Ty vedra muzou mit urcite taky vliv…nekdo je spatne snasi a muze z toho byt celkove v nepohode. Milenec je taky nesnese a je z toho pak hotovej.