Vyghostoval mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2231
17.7.24 15:35

Proboha, zakladatelko, den a půl je to! 8o Jenom! :D

Až to bude tak 4-5 dní, začal bych to brát vážně, jenomže nemáš šanci s tím nic dělat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.24 15:37
@Klopotkova píše: Více

Jj tohle všechno znám i jsem u něj byla…musím nějak vydržet a nepsat mu, co se děje, ale je to taaak těžké…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.24 15:40
@D. C. píše: Více

Já vím, taky si připadám jako paranoik…ale když jste s někým denně v kontaktu celý půlrok, tak už to v hlavě šrotuje…ale díky tohle jsem potřebovala slyšet, že zatím panikařím…

• Citovat
  • Upravit
24788
17.7.24 15:40
@Anonymní píše: Více

ale ty jsi pořád absolutně mimo základní mísu!
vy nejste partneři.. tobě stačilo být milenka, jak píšeš „kámoška s výhodami“, zřejmě o něm nic moc nevíš, takže věřím, že on se ozve, až zas zaboří jinam a jinam a jinam, ale u tebe to bude mít jistý… :( víš, na kolik takových týpků jsem loni na seznamce natrefila?? a dost jich chtělo právě tohle, cos nabídla ty..
jen jakože pohoda-sex-klídek-tabáček-bez závazků (a ty ještě k tomu bez čísla na mobil :zed: )
tak to sorry jako, na to jsem drahé zboží..
a spát s někým, na koho nemám ani telefonní číslo pokládám ještě za brutálnější úlet, než že neznám jeho příjmení (které zřejmě neznáš taky, že)
doufám, že používáte kondom, ale zašla bych si na tvém místě opravdu na gyndu na stěry úplně na všechno… včetně krve.. jsi blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24788
17.7.24 15:46

tím „denním kontaktem“ myslíš ten jeden mail denně, jo?

v tom případě mám vztah asi s 20 lidmi, super

já neříkám, že se neozve
naopak si myslím, že se ti ozve, protože málokteré bude stačit tak málo, jako tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
17.7.24 15:53

@Lucy75 Vždyť on může mít další ženské na sex. Nedivím se, že zase stoupá počet lidí nakažených pohlavními chorobami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
17.7.24 15:54

Zakladatelko, uprav si popisek, na:
Občas se scházím s jedním typkem, nemám na něj ani telefon, jen si píšeme maily a teď mi přestal reagovat, co to znamená?
A btw, pokud spolu máte takovýhle poměr, neměla bys vysilovat, že už se neozve, protože to opravdu není vztah, co máte mezi sebou.
Asi jsi čekala víc, bohužel.

• Citovat
  • Upravit
24788
17.7.24 15:57
@topazio píše: Více

přesně! to je těmi seznamkami… a někdo je hazardér a jede „naostro“ i tak, achjo no…
ale každého volba..

jen se pak diví, že nekomunikuje.. tak když se někdo pasuje na úroveň mluvící matrace, tak se nemůže divit ghostingu…
omlouvám se za svůj trochu tvrdší názor
fakt nejsem prudérní stará rašple :mrgreen: sex miluju, ale právě proto ho provozuji ve VZTAHU, nikoliv v parodii na vztah.
Krásné léto všem, hlavně v pohlavním i celkovém zdraví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.24 15:57
@Lucy75 píše: Více

Ok holky, super a děkuji. Přesně tohle jsem „potřebovala“ slyšet…a napadlo vás třeba, že já ho měla jen na sex a to hezké, ne on mě? Že mi to po dlouholetém trápení s ex takto naprosto vyhovovalo? Jen prostě ten půlrok byl opravdu super, a teď ten výpadek v komunikaci mě vykolejil, tak jsem se sem přišla vypovídat?

• Citovat
  • Upravit
24788
17.7.24 16:02

pokud to myslíš vážně a jako plnohodnotná a sebevědomá žena jsi schopna „mužského“ přístupu k sexu ala - sokolské cvičení a prostocviky s bonusem vyvrcholení, tak gratuluji,
jen jsi na to aktuálně dojela.
Ale neboj, já fakt mám ze 75% za to, že se ozve… jen si zakuká jinde a když pšenka nepokvete a dotyčná nebude čistá racionální Sokolka 8), tak se vrátí
v tom případě OK, tvá volba, tvůj život.

Jen si myslím, že v pěkném věku 35 a s 2 malými dětmi máš fakt na víc.. i ony…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12574
17.7.24 16:23

No ja spise nechapu, ze ns sebenemate mobil, volat kdyz se potrebuji dkmluvit je zaklad. Tohle mi zavani, ze se dovolenuje s jinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.7.24 16:32

Já zírám tady na to maloměsto. Zakladatelka píše, že na víc/normální vztah kapacitu nemá. Nechápu, co je na tom špatného, prostě jsou lidi, co se nechtějí vzdát fyzické blízkosti s mužem, i když zrovna nemůžou mít plnohodnotný vztah..
Zakladatelka může být (z objektivního hlediska - s malými dětmi o dost horší partie než její kamarád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24788
17.7.24 16:40
@Vorvana píše: Více
:-) kdyby ses registrovala dnes, napsala bych ti, že je fajn se sama sebe zastat.. vidím, že to tak není : Takže znovu : není nic špatného na čistě sexuálním vztahu, pokud to vyhovuje Oběma! je to každého věc!
jen si pak každý musí nést důsledky takového jednání (a já fakt nejsem svatá a vím, o čem mluvím a píšu a jsem všechno možné ostatní než maloměšťačka)… čili jedním z takových důsledků může pak být, že ona jako žena je levné zboží a on ji vymění. Tečka, konec příběhu. A když bude ještě levnější, tak se jí za týden (po dovolené s ofiko partnerkou třeba), vrátí
proto jsem psala o těch testech a znalosti osobních údajů o milenci.
Jinak každý samozřejmě ať si kuká jak chce a s kým chce, jen to má prostě různé následky… a když někdo nemá na milence ani telefon, tak ty následky musí akceptovat, a pokud byla zakladatelka obětí stalkingu (což se klidně mohlo stát a je opatrná), tak si mohla pořídit klidně druhou simku - kdo chce, hledá způsob…kdo nechce, hledá důvod
páček, valím balit na dovču :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106013
17.7.24 16:42

Vztahove typy to nepochopi… Proste vztah nebo celibat.. Nic mezi tim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
17.7.24 16:49

@Venetia Kdybych chtěla milence, nechtěla bych, aby byl pro mě úplně anonymní. A jsem vztahová, vždy jsem měla dlouhodobé vztahy. Chlapa jsem si nejdříve proklepla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí