Vyghostoval mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106014
17.7.24 22:39
@Sonarka píše: Více

ja to beru podobne..KNS je kamarad i s nejakym aktivitima mimo sex
milenec je na sex, aktivity tam muzou byt nebo nemusí naopak city tam klidně byt muzou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.24 22:41

Mě ale nejde o vážný vztah, takhle jsem/byla spokojená…jen mi jde o ten „zlom“, že ten půlrok to fungovalo hezky, bez žádných „zádrhelů“, každý den psal, a teď se z ničeho nic odmlčel…poslední zprávu končil polibky…a od pondělí nic…ano, já vím, že od něj nemůžu požadovat psát každý den, nebo cokoliv jiného, ale takto to celý půlrok dělal, tak jsem jen z toho zmatená, proč se teď bez vysvětlení odmlčel…

• Citovat
  • Upravit
106014
17.7.24 22:41
@pani1 píše: Více

přesně tak…je uplne fuk o jaky vztah jde

Mne se to tedy parkrat stalo nastesti ještě před prvním setkáním…i tak by mohli aspoň zabučet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6913
17.7.24 22:42
@Lucy75 píše: Více

Jo, to je taky možný, že přešel na jiný level.. Jak tam není zamilovanost a perspektiva opravdového vztahu, tak ta něha a pozornost mnohdy za čas přejde. Možná se stalo zrovna to a ozve se den před šukem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24788
17.7.24 22:43
@Venetia píše: Více
;) vím, chápu a podávám ruku - my dvě jsme protipoly a netřeba boje
ty neaspiruješ na princeznu (a žiješ sama s kočkama a no-příjemní občasným milencem)
Já jsem v životě pořád Královna, i když jsem byla na kolenou, ale vždy nepokořená, zvednutá a Královna, mám obrovskou hrdost, čest a smysl pro pravdu, spravedlnost a když už sex, tak na férovku se vším všudy - kdo nemá na Královnu, nemá šanci..
svého Krále jsem k sobě vždy našla už od 15 let věku…
a chci věřit, že ten aktuální je poslední, protože je absolutně nejlepší a pro mne dokonalý..
ty se celý život podceňuješ a když se někdo chová jako služka
bude se tak k němu/ní vždy chovat i okolí
věř mi…
krásné sny :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115904
17.7.24 22:44
@Anonymní píše: Více

Vždyť jsi psala, že je někde na fesťáku. Tak prostě nema čas, internet, nabíječku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.24 22:55
@aiwwa píše: Více

Ano, je na fesťáku…ale i tak, kdybu chtěl, pisne aspoň že nemá čas…všem tady děkuji i těm co mi ještě dávají „naději“, že se ozve, i těm, kteří mi přímo napsali, že už jsem se mu omrzela a vyghostoval mě…komentáře alá matrace, dávám bokem, jako nějaká matrace jsem se necítila ani minutu, takže ať si někdo do mě klidně kopne, tohle mě nechává chladnou…jinak už jsem se trochu uklidnila a prostě počkám a uvidím…

• Citovat
  • Upravit
115904
17.7.24 22:58
@Anonymní píše: Více

Tak uvidíš. A napiš jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106014
17.7.24 23:02

Tak ja mam taky hrdost…mozna ve směrech, které nejsou uplne ideální… ale na to, ze si od života vezmu to co aktuálně potřebuju se to asi zrovna nevztahuje

A ja taky doufám, ze pro Tebe je ten poslední, protože jsi přesně ve veku, kdy ja šla do toho druhého a určitě bych nikomu neprala, aby se vám stalo to co mne…Blizici se padesátka byla ještě uplna Hawai i s princi a princeznama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24788
17.7.24 23:11

@Venetia :srdce: v tom ti věřím a chápu
a vím, že jsem mladší než ty, ale to nevadí..

věř mi, že i kdyby mi bylo třeba 65, a nechtěla bych být sama, tak budu zase za tu Královnu - trochu přezrálejší a ne už tolik krásnou - ale stále charismatickou a velmi zkušenou a moudrou, ale Královnu..
a prostě bych si přítele našla…
jo, nebylo by to na bydlení a tak… dlouho by mi to trvalo po tom, co zažívám nyní a nikdy už nezažiju (fakt mne hladí 20% noci a děláme pro sebe maximum co můžem, jeden pro druhého, od pomoci s děckama až po nákupy a sekání trávy)… tohle je prostě poslední můj vážný vztah
ale to přece neznamená, že umíráme a máme rezignovat a nemáme vědět, jak žije a jak se jmenuje náš milenec.. život je sakra krátký
byla jsem v krátké době na pár pohřbech kolegům kolem 50+
cítím obrovskou pokoru
a stále, a pořád, i přes těch xy facek od života, i víru v lásku a v to, že když děláme věci fakt s tou nejleší vírou (péče o děti, práce, cokoliv..), tak se nám to jednou vrátí.. :srdce:
věřím v to a chci v to věřit.

PS : je to jen pár let, kdy moje těsně začínající se dospívající dcerka říká : Mami, ta mamka od XY oni jsou divní, oni se furt pusinkují a říkají si Da-vídku a MM…tko a tak, a přišlo nám to oběma směšné, jak se jako spolu baví, zdrobněliny a držení za ruce a samé pusy na fcb, přišlo nám to všem trochu směšné, jako poza (a fakt byli spolu už pár let, ne že rok, dva) a vidíte - čemu jsem se smála a nechápala až do 50 i přes xy vztahů, tak i taková romantika fakt funguje a mám to doma :srdce: zcela a absolutně nepochopitelně, ALE ZA CELÝ ŽIVOT ZASLOUŽENĚ ;)

Příspěvek upraven 17.07.24 v 23:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106014
17.7.24 23:18

no prave, ze nevime kolik nam toho života ještě zbyva není uz doba na to cekat, ze Nam pres cestu přejde princ…A pokud trochu princovske chování vykazuje aspoň milenec, tak je to porad fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24788
17.7.24 23:23

@Venetia ;)
JÁ se spokojím jen s krály
v tom je mezi námi ten rozdíl,
ale nevadí.. já věřím i v to, že vše má svůj smysl a cíl a třeba ses tím celým měla něco naučit… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
17.7.24 23:35

A ten novy se teda uz neozval…? :?

• Citovat
  • Upravit
182
17.7.24 23:40

No taky si neumím představit, že by tam s milencem nebyli vůbec žádné city, to by ten sex přeci ani nemohl být tak dobrej a uspokojivej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
17.7.24 23:41

Ja zase beru, ze milenec je nekdo, kdo prichazi casto necekane, tim, ze to mezi dvema zajiskri…a casto tam laska, touha i vse ostatni byva, jen spolu dotycni nemohou vzhledem k okolnostem byt…to Kns ja moc nechapu a prijde mi to pro zenu ponizujici. Ale vsemu rozumet nemusim.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky