Vyghostoval mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
19.7.24 20:12
@Kookina píše: Více

Dej si ledovou sprchu.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
19.7.24 20:53
@Anonymní píše: Více

Ja neutocim…spis se zamyslim nahlas…musim vsemu prijit na kloub… :) Ale podobne na tom teda asi nejsme, pac ja priznavam, ze milence miluju a ze mi musi psat denne…tohle bych treba vubec nedala, aby mi rekl, ze je na nejakem festivalu a ozve se za par dni 8o :lol: To te zase obdivuju…a jo jsem trochu skepticka, co se muzu tyce…jsem od prirody spise neduveriva, takze je to se mnou nekdy obtizne :) Ale nemam nic proti tobe a drzim palce ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.24 21:13

Ano máš pravdu, a celkem si ty diskuse o milenkách čtu, takže vím, žes tam psala, že tvůj milenec psát denně „musí“ :D. Po pravdě jsem o tom také přemýšlela, jestli mu to takto nepodat, ale jsem si právě říkala, že ho asi nechci k tomu dennímu psaní „nutit“, že lepší by bylo, aby takto psal sám od sebe…No a vlastně takto denně jsme si psali celého toho půl roku, takže jsem vyšilovala proto, že najednou byl 2dny výpadek ve zprávách a já nevěděla proč… S tím, že mi pisne až po fesťáku problém nemám, když mi to vysvětlil a vím o tom…my zamilovaní (zatím) nejsme i když mi přijde, že rádi se máme oba… já jsem introvert a jsem celkem háklivá na svůj osobní prostor, takže kdyby on mě „přikázal“ psát i když nestíhám, tak bych asi trochu brblala… no ale psala bych mu, to je pravda :lol:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
20.7.24 22:22

Tak ja ho taky nenutila a v podstate si od zacatku taky piseme denne…jen sem tam byl nejaky vypadek…a to ja prave nesla hodne spatne, i jsem o nej mela kolikrat strach…proto jsem mu to podala tak, ze mi psat denne nemusi, ze ho nutit samozrejme nebudu, ale ze pak uz me nemuze teda mit :oops: :jazyk: :mrgreen: Ze potrebuji byt v kontaktu, ze to tak proste mam…no ale byla to dlouha cesta…kdy on to ruzne zkousel, co mu projde…no neproslo mu nikdy nic :mrgreen: Ale ja jsem zaroven takova hrava a umim dobre vyuzit metodu cukru a bice :oops: :andel: A u nej se mi to osvedcilo…chlapi nemaji radi nudu, maji radi emoce, maji radi, ze jsme z nich paf, ze jsme zranitelne a zaroven rafinovane a hrave…on vi, ze kdyz pro me udela tohle, ja pro nej zase udelam rada jine veci…a funguje to :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
24787
20.7.24 22:36

@Sonarka ;) buď v klidu
mám to absolutně stejně..

kdo mne chce mít, musí se snažit a být kontaktní ;)

jestli se mistr dva dny neozval, pak jsem v době seznamování dávno byla jinde, já potřebuju kontakt a cítit zájem.. nebudu na chlapa čekat.. nikdy…

aktuálně šel zrovna můj nalezený životní drahouš do naší mořské ložnice v patře, páč znaven po různých aktivitách, v prvním patře pak ještě spí jeho syn, ve druhém má puboška a vše funguje krásně a přesně tak jsem to chtěla… když je láska, zájem a možnost, tak to funguje :srdce:

když jde jen o sex, fungovat to může a nemusí a osobně mne to uráží. Víme.
Koho ne, jeho věc. Jen ať se pak nediví, že jsou jen milenky.
Konec příběhu a posílám krásný slaný pozdrav :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
20.7.24 22:48
@Lucy75 píše: Více

Mne treba vadi i to, kdyz nenapise zpravu dle mych predstav :oops: :lol: Treba malo neznou, malo srdicek, pusinek, neodpovidajaci tomu, co jsem mu psala ja atd… :oops: A to pak kolikrat neodpovim vubec…na takove chladne zpravy nereaguji :nevim: :jazyk: Musi mi pak napsat dalsi zpravu :nevim: Jsem desna, ale zatim ho ten cirkus neomrzel, tak asi dobry :lol: :andel:

A kde to jste? Vypada to krasne ;) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
24787
20.7.24 22:55

@Sonarka ;) jsem stejná
na komunikaci velmi náročná..

s tím předchozím jsem se rozešla hlavně kvůli tomu a tomu, že byl prase (víme..)..

jinak krásně je fakt i v Chorvatsku, jen v ČR jede furt ani-hrvatská reklama, asi to platí cestovky, co lítají do egypta a na maledivy :mrgreen: jako je tu dráž než dřív, ale furt se to dá, když nejedeš do obřích destinací, což zásadně z více důvodů a zkušeností nedělám.. ;) ale už jsme letos byli i na slovačských termálech a v Provence :srdce: srpen Luhačky, říjen Marsa… :dance:

a k té komunikaci s milencem : když jsme spolu ještě jen začínali, a já JEMU ráno krásně popřála, on Nic… pak celý den Nic… a to jsme už jako plánovali rande a psali si dýl a bylo to dost osobní… tak jsem mu napsala zcela jasně jak to Mám..

A on minulý týden vypráví svému staršímu dospělému synovi, co byl u nás s přítelkyní :srdce: ( jsem makala, řízky, br. salát, hodná jsem byla moooc :mrgreen: )
a drahouš říká prej, tak jo, no, tak vám to přiznám, že jsem fakt byl na té seznamce a pár rande otřesné, i jsem utekl
a pak ONA mi po pár dnech napsala prej : Jestli na mne nemáš čas, tak si ho nedělej už Nikdy, Nazdar!

Tak jsem si řekl, prej, co je to za potvoru a za mrchu, ale strašně mě to začlo zajímat: měl jsem pocit, že to myslí fakt smrtelně vážně a že mám zabrat
tak jsem zabral :mrgreen: :mrgreen:

ANO, přesně tak to bylo ;) ;) ví, s kým tančí, já vím, že já také… je to nádherné a oboustranné…
a věděl od začátku, že já mám Vztah na 100% nebo radši NIC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
21.7.24 19:13
@Lucy75 píše: Více

Jj, presne…taky myslim, ze je vzdy lepsi byt uprimna, i treba mirne hystericka, nez utapla a hrat hrdinku, jak jsem v pohode, zatimco se uziram :roll: Ja mu proste vse vpalim :lol: :oops: Vim, ze by to taky kazdy nesnesl, ale o tom to je, ze zustane jen ten, komu to za to stoji…nic jineho nema stejne vyznam :D :jazyk: Aby se clovek porad pretvaroval…to by me nebavilo…milenec je teda jen milenec, ale konkretne v tomhle obstal :D A to nejen tim, ze to vzdycky vzal s klidem, ale dokazal uklidnit i me… :* A ze jsem mu to nekdy vpalila velmi :oops: :mrgreen:
Jo tak, Chorvatsko…no tam jsem jeste nebyla, ale deti byly minuly rok se skolou oba dva a spokojenost, je tam fakt krasne cista voda…jinak Francie me laka taky, specialne Korsika a Azurove pobrezi…tam nekdy musim :*

• Citovat
  • Upravit
9757
21.7.24 21:29
@Sonarka píše: Více

Tak ten váš vztah je v podstatě o psaní. Vidíte se chvíli jednou za x týdnů/měsíců, protože on žije spokojený život se svojí ženou. Takže ti nezbývá než bazírovat na SMS. 90 % z nás by zase nezvládlo, chlapa, co si udělá čas jednou za x týdnů :nevim: takže pohoršovat, že někdo nepíše denně, je opravdu trochu mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
21.7.24 21:33
@Maria37 píše: Více

Tak psani je uplne to nejmensi, co muze dotycny pro svuj protejsek udelat…pokud nezvladne ani to, nema smysl resit cokoliv dalsiho. Tohle je zaklad.

• Citovat
  • Upravit
9757
22.7.24 07:08
@Sonarka píše: Více

Mě by třeba každodenní psaní, kdy by mě chlap ignoroval, pokud bych tam nedala dost pusinek a srdíček, jak to ty po něm vyžaduješ, nebavil. Pro mě je důležitý osobní kontakt - ten je pro mě základ, psaní určitě ne. Ale chápu, že u vás to psaní z 99 % nahrazuje osobní kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40404
22.7.24 07:58

Měla by sis vyjasnit, co k němu cítíš.

V prvním příspěvku o něm píšeš jako o příteli a tady jako o kámošovi s výhodami.
Osobně u milenců nebo kamarádů na sex neočekávám, že se jim budu muset svěřovat s každým prdem, tam jsou důležité informativní sms - hovory ohledně schůzek, kdy a kde budou probíhat.
Neřeší se, kdo se zasekl na festáku nebo někde jinde.

Nejspíš ho už bereš jinak než na začátku, počítej s tím, že on to tak mít nemusí.

Jinak kamarádům na sex fandím, pro ženské s dětma je to nejlepší, co může být, děti totiž nestojí ve jménu pravidelných velkých lásek až za hrob zvykat si na nové pány a to někdy i opakovaně.
Bohužel jsou ženy, co se zamilují po prvním šuku a tohoto nejsou schopny.
Tragické důsledky pro všechny kolem jsem viděla mockrát, naposledy loni, kdy moje známá (padesát let, mohla by mít rozum) vyšilovala kvůli o patnáct let mladšímu alkoholikovi a psychopatovi, přišla kvůli němu o peníze, auto, zdraví, jeden syn se odstěhoval do spolubydlení, druhý k otci.
Ale dle jejích slov ho MILOVALA.

K meilům, pro další seznamování si pořid druhou simku, svoje mnohaleté číslo jsem také nedávala každému ze seznamky.
Ale do meilu nechodím pravidelně, druhá sim je lepší.

A ghosting?
Pro mě to je jen způsob komunikace, jak dát najevo, že to jednoho ze vztahu už přestalo bavit.
Není žádná povinnost se vyzpovídat druhému, PROČ mě to přestalo bavit, at je důvod jakýkoliv.
Když je člověk ve vztahu, musí počítat i s tím, že to dopadne jakkoliv, to tak je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
22.7.24 09:56

Pro mě nějaké vypisování nikdy nebylo, mě to dokonce i obtěžovalo, když jsem dostávala denně několik sms.
Buď měl ten chlap zájem a volal, rozumně napsal, tím myslím, že mě nezahlcoval sms nebo zájem neměl.
Nejhorší byli takoví ti, kteří psali x sms denně o ničem, ve mně to vyvolávalo hrůzu.
Sonarka to má těžké, vůbec nevím, jak bych se k takovému vztahu postavila, já bych to nechtěla tak, ale je to každého věc.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
22.7.24 10:21

Tak osobní kontakt by byl samozřejmě ideální…ale holt pracujeme s tím, co je v našich možnostech…taky by mě nenapadlo, že budu mít někdy takový vztah. Jenže člověk míní, život mění…a ano, to psaní je jediná možnost, jak to nějak udržovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.7.24 17:04
@free333 píše: Více

Tak já nevěděla, jak ten náš „vztah“ pojmenovat…na pojmenování nelpím a neřeším, je to prostě něco mezi vztahem a kamarádství s výhodami…jinak my se k sobě chováme od začátku stejně, ty maily co si píšeme denně, je vždy takové shrnutí dne, co kdo dělal, prožil, jak se má…pak domluvíme schůzku, podle volného času obou a vidíme se…objetí, polibky, romantika, strávíme spolu třeba celý den nebo půl, jak je čas, a pak si „zase jdeme každý po svém“…
Jinak teď už je ta komunikace stejná jako před fesťákem a zítra se máme vidět (navrhl on), takže ok :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky