Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Miškaa21
Jak tohle vůbec může nějaký normální chlap říct…že ho mrzí, že se nezamiloval…
tak to by jsem se okamžitě já odmilovala ![]()
@Sonarka píše: Více
Přesně…já snad radši klidně nějakého proutnika, ale s chováním chlapa a ne holky ![]()
A nemůže být třeba gay a zkouší to, jestli by to třeba fakt nešlo? ![]()
@Lumerika píše: Více
Tak může být i že se citovou neumí angažovat vůbec
což je ale ve finále stejně jedno…
@Sonarka myslím,že chemie tam je. Několikrát mi řekl že mi to sluší, nebo ostatní když se ohlidnou, tak řekne, že je rád že má tak přitažlivou partnerku 🥺 ani se netají před ostatními, že ho přitahuju 🥺 proto nechápu, že nepřišli city, ale říkám si měsíc dva jsou málo
Řekla bych, že je na kluky, s holkama si umí pokecat, ale ta přitažlivost tam neni, i když se o to opakovaně pokouší.
@pani1 píše: Více
No nejlepe neco mezi
Ale fakt tohle neznam…nikdy jsem se s tim nesetkala. A tady to ctu casto…tak mozna ti muzi fakt jsou cim dal vice zzenstili…
Hruza.
@Miškaa21 píše: Více
No me by timhle analyzovanim svym pocitu, asi dokonale odradil…prijde mi to u chlapa fakt zvlastni…nerikam, ze nemaji city, ale kdyz je zena pritahuje, rozumi si s ni, tak jim to obvykle staci a zbytek moc neresi…myslim si i, ze casto tu lasku zamenuji za pritazlivost
Takze je mi to divne no ![]()
@Sonarka třeba to je tím, že vyrůstal a žije s mámou 😔 mě spíš přijde, že city nemá vůbec, oproti ostatním chlapům
Možná budeš třetí holčina na měsíc…
možná to tak vážný vztah není… a možná těch holčin na měsíc měl víc… ![]()
Aby ses nedivila, takových už bylo, i k dětem to dotáhli, než to veřejně přiznali. Ty jejich manželky taky nebyly tupé, přesto to nepoznaly několik let, natož za pár týdnů.
@Sandra.B1 Chtěla bych se pokusit o opak, věřím, že prostě jen neví, jak na to 🥺
A z toho usuzuješ, že tam je chemie? To je pak těžký ![]()
Ja vzdycky marne premyslim, kam chodite na tyhle muze, co se takhle nimraj v „citeckach“..?
Ja jsem to nikdy nezazila, ze by mi chlap rekl, ze nevi, zda me miluje a na zaklade toho, nevi, zda pokracovat
Co je to za pitomost…Podle me to pro ne ani neni moc dulezite, spis si myslim, ze ho ani nepritahujes
Protoze to uz pak problem je…neni tam ta spravna chemie, jinak by to vubec neresil. Poslala bych ho k vode.