Nezamilovanost u partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
17.7.24 19:52

Ja vzdycky marne premyslim, kam chodite na tyhle muze, co se takhle nimraj v „citeckach“..? :think: :roll: Ja jsem to nikdy nezazila, ze by mi chlap rekl, ze nevi, zda me miluje a na zaklade toho, nevi, zda pokracovat :think: :roll: Co je to za pitomost…Podle me to pro ne ani neni moc dulezite, spis si myslim, ze ho ani nepritahujes :nevim: Protoze to uz pak problem je…neni tam ta spravna chemie, jinak by to vubec neresil. Poslala bych ho k vode.

• Citovat
  • Upravit
182
17.7.24 19:53

@Miškaa21
Jak tohle vůbec může nějaký normální chlap říct…že ho mrzí, že se nezamiloval… :zed: tak to by jsem se okamžitě já odmilovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
17.7.24 19:54
@Sonarka píše: Více

Přesně…já snad radši klidně nějakého proutnika, ale s chováním chlapa a ne holky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
17.7.24 19:54

A nemůže být třeba gay a zkouší to, jestli by to třeba fakt nešlo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
17.7.24 19:56
@Lumerika píše: Více

Tak může být i že se citovou neumí angažovat vůbec :nevim: což je ale ve finále stejně jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miškaa21
17.7.24 19:57

@Sonarka myslím,že chemie tam je. Několikrát mi řekl že mi to sluší, nebo ostatní když se ohlidnou, tak řekne, že je rád že má tak přitažlivou partnerku 🥺 ani se netají před ostatními, že ho přitahuju 🥺 proto nechápu, že nepřišli city, ale říkám si měsíc dva jsou málo

• Citovat
  • Upravit
21926
17.7.24 19:58

Řekla bych, že je na kluky, s holkama si umí pokecat, ale ta přitažlivost tam neni, i když se o to opakovaně pokouší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miškaa21
17.7.24 20:00

@mado to si určitě nemyslím 😁

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
17.7.24 20:04
@pani1 píše: Více

No nejlepe neco mezi :D Ale fakt tohle neznam…nikdy jsem se s tim nesetkala. A tady to ctu casto…tak mozna ti muzi fakt jsou cim dal vice zzenstili… :think: Hruza.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
17.7.24 20:06
@Miškaa21 píše: Více

No me by timhle analyzovanim svym pocitu, asi dokonale odradil…prijde mi to u chlapa fakt zvlastni…nerikam, ze nemaji city, ale kdyz je zena pritahuje, rozumi si s ni, tak jim to obvykle staci a zbytek moc neresi…myslim si i, ze casto tu lasku zamenuji za pritazlivost :D Takze je mi to divne no :think:

• Citovat
  • Upravit
Miškaa21
17.7.24 20:09

@Sonarka třeba to je tím, že vyrůstal a žije s mámou 😔 mě spíš přijde, že city nemá vůbec, oproti ostatním chlapům

• Citovat
  • Upravit
Sandra.B1
17.7.24 20:10

Možná budeš třetí holčina na měsíc… :nevim: možná to tak vážný vztah není… a možná těch holčin na měsíc měl víc… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21926
17.7.24 20:12

Aby ses nedivila, takových už bylo, i k dětem to dotáhli, než to veřejně přiznali. Ty jejich manželky taky nebyly tupé, přesto to nepoznaly několik let, natož za pár týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miškaa21
17.7.24 20:14

@Sandra.B1 Chtěla bych se pokusit o opak, věřím, že prostě jen neví, jak na to 🥺

• Citovat
  • Upravit
celkemspokojena
17.7.24 20:14

A z toho usuzuješ, že tam je chemie? To je pak těžký :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat