Nezamilovanost u partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2003
17.7.24 20:17
@Miškaa21 píše: Více

Přestaň být tak urputná, on tě nechce :roll: se s tím smiř a nedělej z něho chudáka který neví jak se zamilovat, máš vůbec nějakou sebeúctu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miškaa21
17.7.24 20:17

@celkemspokojena za mě tam je přitažlivost určitě, nevím jestli to je rozdíl oproti chemii…
Podle toho jak si mě chytne, za boky, jak mi to říká. Je tam ta touha, chtíč… Co mě překvapilo, že i fotky si chtěl udělat, což jsem nečekala.

• Citovat
  • Upravit
Miškaa21
17.7.24 20:19

@medvidka já to beru, jako názor. Poprvé takhle něco až moc řeším, asi mi tam něco říká, že to za to stojí. Tak proto. Chtěla jsem slyšet názory ostatních, třeba jestli někdo neměl něco podobného 🥺

• Citovat
  • Upravit
Sandra.B1
17.7.24 20:20

Chápu že ti na něm záleží, proto se nám ostatním lehko řekne nech ho být. Ale tohle prostě není pravda. Když chlapovi na ženě záleží, tak si prostě najde způsob, jak to dát najevo…

• Citovat
  • Upravit
Miškaa21
17.7.24 20:23

@Sandra.B1 jemu na mě záleží, to mi říkal. I to že mu nebudu jedno. Jen řeší prostě to, že není zamilovaný… A já bych mu chtěla nějak pomoc nebo to zkusit prostě měsíc mi přijde málo. Ale někdo si myslí, že jsem pipka, co nemá soudnost a já mu to neberu.

• Citovat
  • Upravit
celkemspokojena
17.7.24 20:24

Kdyby tam byla přitažlivost, tak se s tebou nerozejde, prostě ne ;)
Ale chápu, tonoucí se stébla chytá, taky jsem to tak dřív měla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Miškaa21
17.7.24 20:25

@celkemspokojena tak ještě se nerozešel… To jsme neřekli ani jeden. Zítra to máme řešit, taky ho to sere.

• Citovat
  • Upravit
celkemspokojena
17.7.24 20:29

To, že ty jsi to ještě nepochopila bohužel neznamená, že se s tebou nerozešel ;)

• Citovat
  • Upravit
537
17.7.24 20:33

Ta zpráva byla pokus o rozchod, trochu mu to nevyšlo, protože to prostě není schopný říct přímo, no jo, rozchází se poprvé. :nevim: Tam už chybí jen,,zasloužíš si někoho lepšího" :lol: On je si už 100% jistý, že s tebou být nechce. Neponižuj se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
celkemspokojena
17.7.24 20:36
@Karahu píše: Více

Tak s touhle by měl problém i profík :lol:.

• Citovat
  • Upravit
661
17.7.24 20:37

Zbytočne to riešiš. Zajtra sa dozvieš. Ak sa on už rozhodol, aj tak s tým nič neurobíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
17.7.24 20:53

Chlapi se často zamilují přes fyzicno, přes sex. Mě se to tak stalo s bývalým, ze začátku tam city nebyly ani u jednoho, mě jen imponoval a on to jen chtěl zkusit asi, a po 3-4 měsících jsme byli zamilovaní oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miškaa21
17.7.24 20:57

@Marcela281 děkuju za pozitivní zprávu. Tohle jsem právě chtěla zjistit, zda to někdo tak měl 🙂 neříkám, že to musí být u všech

• Citovat
  • Upravit
537
17.7.24 21:09

@Marcela281 A taky ti po měsíci říkal tyhle věci? Tenhle už má jasno o žádný sex už nestojí. Já fakt nechci z chlapů dělat primitivy, ale opravdu si nemyslím, že nechají ženskou, která je přitahuje, kvůli (ne)zamilovanosti, pokud už nemají pich jistý jinde. Buď tedy už má, nebo ho nepřitahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miškaa21
17.7.24 21:13

@Karahu kdyby byl takový, že má sex všude, tak by asi neměl číslo jaké má… A tím jsem si jistá Řekl mi to je protoze mi nechce ubližovat dál když jsem zamilovaná a on ne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky