Nezamilovanost u partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
62
17.7.24 21:13
@Karahu píše: Více

My to vůbec neřešili, oba, myslím ze tím to bylo. Kdybych hned začala vše řešit a ptát se ho tak by myslím reagoval stejne. Já tam ty city totiž taky ze začátku neměla a zrovna sem řešila něco co mi bralo hodně času. Jinak se zakladatelce nedivím ze to řeší, u jiných mi na tom taky ze začátku záleželo a řešila sem to, naštěstí sem měla štěstí už pak na dobrého chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
17.7.24 21:19

Mně takhle dnes už manžel vyznal lásku po asi 2 měsících. Já mu tenkrát na to odpověděla něco ve smyslu, že já takhle daleko s citama nejsem, nemohla jsem mu to opětovat, neumím se rychle zamilovávat, trvá mi to. Manžela to tenkrát taky ranilo, nevzdal to a dopadlo to, jak to dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
17.7.24 21:23

@Miškaa21 Kdyby jsi ho přitahovala, pochybuju, že by se vrtal v nějaké zamilovanosti. Tyhle kecy, záleží mu na tobě, nebudeš mu jedno, nechce ti ubližovat… Vždyť to jsou naprosto běžné rozchodové fráze člověka, který se jen bojí tvé reakce a emocí. :roll: Jak jsem už psala, neponižuj se, podle mě má jasno, důvod zná jen on…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miškaa21
17.7.24 21:24

@Karahu mě jen mrzí ten utvrzely názor, kdy spoustu jiných se zamilovalo taky až déle 🥺

• Citovat
  • Upravit
537
17.7.24 21:30

@Miškaa21 Já netvrdím, že se každý zamiluje za týden, ale on očividně už déle na žádnou zamilovanost čekat nechce. Pokud ti sám od sebe napsal to co napsal, snaží se to prostě ukončit. Nebo to byla jeho reakce na nějaké tvé dotazy na toto téma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miškaa21
17.7.24 21:36

@Karahu byla to reakce. Protože viděl, že já jsem zamilovaná.
Taky jsem mu na to napsala, že pro mě je důležitý jestli budem pokračovat, že city mu nikdo nepřinutí. Na to právě napsal, že si o tom promluvíme osobně.

• Citovat
  • Upravit
10863
17.7.24 21:39

Necetla jsem tedy vse, ale po 2 mesicich o nem mluvit jako o partnerovi mi prijde moc hrrr
Kdyby tam nebylo to predstaveni matce, tak reknu, ze jsi ho vylekala, ale tedy i on to nejak uspechal

Nemuze to byt, ze te neschvalila maminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miškaa21
17.7.24 21:43

@Tarena
No chtěl mě představit, tak nevím. Maminka mu řekla jen, že dobrý, a že mu do ničeho nebude mluvit, víc mi neřekl…
Proto pořád říkám, že nějak doufám, že by to čas mohl vyřešit 🥺jen mi šlo o názory, kdo se s tím setkal

• Citovat
  • Upravit
1372
17.7.24 21:55
@Helen001 píše: Více

Ja zazila podobnyho magora. Hned chtel vodit za ruku, po tydnu hned k rodicum a jak jsem skvela….pak jsem se spolu vyspali a uz to nebylo ono, ze nechce vztah…. Pak jsem se s nim schazela dal ( :zed: :zed: :zed: ) a nakonec ze se neciti uz na deti, ze tohle a tamto…. Nakonec z neho vylezlo, ze si pise s vice holkama, s zadnou sedm let nechodil a nejradsi by jen se vsema spal… dokazal mi zamitat hlavu a ted jsem tak rada, ze uz ho nepotkavam….
Moje rada k pisatelce, jdi pryc. Je to tezke, ale bez. On je na svete jiny, kdo se z tebe posadi na zadek. Ted mam skvelyho chlapa
A ze ti rekl, ze tam neni chemie a ze neni zamilovanej… hele tohle jsou chlapsky vymluvy, jak s tebou dal spat a nezavrit si vratka nez najde lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
17.7.24 22:31
@Miškaa21 píše: Více

Holka zlatá, Ty jsi prostě zamilovaná a strašně ráda bys v tom viděla šanci na vztah. Zvlášť když vidíš, že mezi Vámi by mohla být jistá kompatibilita.
Ale brzdi! Po 2 měsících to rozhodně není partner. Je to chlápek, se kterým se scházíš a užíváte si pěkné chvíle, poznáváte se. Nic víc, nic míň. V tom duchu Tě i představil mámě.
Jasně, v začátcích se ty city různě přelívají. Někdo je zamilovaný hned, pak to třeba trochu zakolísá, druhý se přidá později.. Tady je ale nejvíc blbý, že Ti to napsal. A nenapsal Ti něco ve smyslu „jsem s tebou moc rád, ještě nejsem zamilovaný, ale určitě tomu chci dát šanci, protože je mi s Tebou moc hezky bla bla bla..“. Tam bych i nějakou šanci viděla, i když bych i tak považovala takový výlev za zbytečný. Ale on Ti napsal, že zamilovaný není, a zřejmě už ani nebude. To je přeci úplně něco jiného. Buď je to předvoj rozchodu, abys zítra byla už připravená a on to měl snazší… Nebo já osobně tipuju, že navrhne, abyste schůzky nestopli a pokračovali „nezávazně“,. Buď z toho něco bude nebo ne… Pak může panáček (až potká osudovou) s čistým svědomím říct, že byl k Tobě upřímný a nic Ti nesliboval.
A hlavně!! Nikdy chlapa nelituj. Nepohlížej na něj jako na nezkušeného, co neví to a ono, a Ty ho musíš navést, aby poznal, co je skutečná láska. Blbost! Věř, že zahoří jak stodola a vše půjde jako po drátkách. Akorát to, bohužel, nebude asi s Tebou.
Padla tu i zmínka o možném gayovi. Jo, taky mi to proběhlo hlavou. Vdané kámošky, představení doma, aby panímáma měla klid.. Klidně by to možné bylo.
A jo, nemít ve 31 letech téměř žádné vztahové zkušenosti je divný. Něco tam smrdí, ale Ty to vidět nechceš. Já se s podobným týpkem spálila, zrovna jako xy mých kamarádek. Kdyby byl tak super, už by ho dávno nějaká klofla, tomu věř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2396
17.7.24 22:56

Je fajn, ze je uprimny a rekl ti to. nevim no..ja to taky zkoisela s jednim klukem..byl fajn, idealni partner, ale zamilovanost tam nebyla. zkousela jsem to…ze to prijde casem.nic neprislo. akorat jsem ho zranila a dodnes si to vycitam. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5133
17.7.24 23:36
@stodvacetjedna píše: Více

Jenze kdyby rekl, ze tomu da cas, ze mu to tak rychle nejde, to by bylo ok. Ale on rekl ze to neni podle jeho predstav a nechce se do toho nutit. To zni fakt jako rozchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
18.7.24 00:22
@Sandra.B1 píše: Více

To je opravdu divné, s někým se vyspat a nebýt zamilovaný. :nevim:

Taky to může být nějaký masový vrah. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
18.7.24 06:00
@Sandra.B1 píše: Více

Promiň, ale tomuhle jsem se musela zasmát. Chlap k sexu zamilovanost rozhodně nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12594
18.7.24 07:15
@Marcela281 píše: Více

No nevim, mne pripada, ze z ni mic odvazany neni. Tajze mu nejake odtahovani pritahovani bude nekde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí