Nezamilovanost u partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sandra.B1
17.7.24 19:37
@Miškaa21 píše: Více

Takže on chodí na procházky s vdanými, ale nelíbí se mu, ze bys dělala doprovod kamarádovi na svatbu? je šáhlej…

• Citovat
  • Upravit
Miškaa21
17.7.24 19:41

@Helen001 on mi taky řekl, že mu je se mnou dobře, že tam je vše co má být jen ne zamilovanost.
Zas v jeho letech mít 3 nebo 4 holky v posteli je za mě dobrý. Jsou tací co mají desítky 🙈

• Citovat
  • Upravit
Miškaa21
17.7.24 19:41

@Sandra.B1 no museli jsme si to vysvětlit a pak už nešel, ale ze začátku mu to přišlo normální

• Citovat
  • Upravit
895
17.7.24 19:42

@Lojzísek ty jo, mě jeden takový ex představil svým rodicům po cca 2 týdnech, předtím ještě po týdnu chození mi řekl, že mě miluje (no co jsem mu na to měla říct, že), po cca třech měsících mi naplánoval, že až dostuduju, tak se budeme pokoušet o dítě!!! a po cca 5-6ti měsících, že ke mě nic necítí, že kdysi byl zamilovaný do ex a blablabla a že už nikdy zamilovaný nebude, a hned po něm jsem potkala ještě dalšího takového exota jako přes kopírák :lol: :lol: :lol: takže i takoví exoti seznamují hned s rodiči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miškaa21
17.7.24 19:43

@Lojzísek představil mě a po týdnu si to rozmyslel? To je divný… Nechápu, co se chlapům honí v hlavě. Jsem z toho nešťastná a přitom vím, že by to vše šlo. Kdyby se trochu snažil a hned se neuzavřel.

• Citovat
  • Upravit
895
17.7.24 19:44

@Miškaa21 no tak uvidíš sama, za mě ti nabidne leda tak svůj pyj, když tam nejsou city…neber to zle. Já už to vidím z pohledu starší baby, kdy jsem fakt poznala 2 takové týpky (bez citů).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
17.7.24 19:44

Takže si jeho kamrátka s ktorou aj spí. Na tom výlete s tebou bol, lebo potreboval zistiť, či to príde. Neprišlo to, neupínaj sa na to. Súhlasím s tým, že buď sa s tebou úplne rozíde alebo ti navrhne kamarátstvo s benefitom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miškaa21
17.7.24 19:45

@Helen001 tak tohle naštěstí neříká ani neplánuje 🤣 on to bral jako velký krok, že mě seznámí, to mi říkal. A hlavně byla akce, tak aby mě máma viděla dřív než na akci

• Citovat
  • Upravit
182
17.7.24 19:46

No mne nepřijde normální…prostě mi nepřijde normální nemít ve 31 letech delší vztah než dva měsíce…ale mít kamarádky na procházky :nevim: kdyby mi řekl to co tobě, tak by jsem mu řekla, ať se má hezky a už se mu neozvala…to jediné může zabrat, nechat ho být a třeba mu začneš chybět…čím víc to začneš řešit, tím víc ho odeženeš…a mne teda chlap takhle na rovinu říct, že do mne není zamilovanej, tak by sem se cítila nevím, tak nějak trapně, že by sem ho snad už úplně odignorovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
17.7.24 19:46
@Sandra.B1 píše: Více

K sexu není potřeba zamilovanost stačí vášeň a sex. pritazlovost.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
17.7.24 19:48

A proč mu nevěříš? Asi sebe zná líp než ty po 2.měsících

• Citovat
  • Upravit
celkemspokojena
17.7.24 19:50

Ne, není to divný.
Ne, nemusí a hlavně nechce se snažit.
A ano, může to hned uzavřít.
To je život, bohužel.
Ale za mě lepší, než kdyby tě roky vodil za nos a pak tě opustil s tím, že tě nikdy nemiloval ;)

• Citovat
  • Upravit
Miškaa21
17.7.24 19:51

@Cizinka 999 tak ze začátku to bylo takový poznávání a říkala jsem si, že když byl dlouho sám, že to bude mít pomalejší náběh. Že by se mohl zamilovat, když mi psal jak ho mrzí, že mu to nejde, jak by chtěl.

• Citovat
  • Upravit
661
@pani1 píše: Více

To bude skôr tým, že úplne pravdu zakladateľke asi nehovorí. On bude ešte citovo angažovaný pri niektorej exke, akurát to nechce priznať. Ale aj keby nebol, je to jedno, so zakladateľkou to neprišlo, treba ísť ďalej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999

On se neuzavrel, ale nezmiloval se do tebe. Tak chce jít dál hledat lásku, nech ho jít

Příspěvek upraven 17.07.24 v 19:53

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí